Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
vsetko treba zakazat a regulovat !
ignorujte ich a hotovo. nema to ziadnu vypovednu hodnotu.
matvej11
mna serie to ze tie palce dole mam pri inzeratoch a netusim za co...
a preco ma to serie?? no preto ze potom su tie inzeraty neatraktivne
konecne mi bezi wifi takze mozem prestat vyplakavat a mozem premazat inzeraty a postnut ich nanovo
to nie, len zamedziť ludskej hlúposti
To je dobré aj ja niekedy potrebujem citovať len jednu vetu príspevku, a ak to niekto nevie používať, tak to netreba zakazovať.
Presne, už ma to dnes nasralo v téme Vtipkár, nakoniec som ho ani nenašiel. Ale takto ako ty som nevedel túto požiadavku formulovať
edit: stalo sa mi to iba raz, teraz to nejde
attachment=0]P1230807.JPG[/attachment
attachment=1]P1230816.JPG[/attachment
attachment=2]P1230833.JPG[/attachment
Ale realne sa to zobrazi v inom poradi.
Alebo to je zamer? Prosim o vysvetlenie ci je to BUG alebo FEATURE..
A to uz nehovorim o tom, ze po vlozeni tychto tagov do prispevku a po naslednom nahrati dalsieho suboru sa cisla attachmentov v texte automaticky nejak zmenia a nesuhlasia s realitou.
1. Sekcia pripojit prilohy (sipka c.1), kde ich vyselektujete z lokalneho PC a odoslete tlacitkom Pridat subory - tie sa zobrazia podla toho ako ste ich vyklikali a su v zozname v sekcii Pridane prilohy (sipka c.2)
2. Ak chcete nasledne prilohy specificky usporiadat, mozete nasledne pouzit select box hned pod Telom spravy (sipka c.3), ktorym usporiadate prilohy priamo v tele spravy/prispevku tak ako potrebujete (sipka c.4)
Ak mate otazky, pripadne to nefunguje (co by uz malo), tak vsetko smerujte na mna...
attachment=0]P1230807.JPG[/attachment
attachment=1]P1230816.JPG[/attachment
attachment=2]P1230833.JPG[/attachment
Ale realne sa to zobrazi v inom poradi.
Alebo to je zamer? Prosim o vysvetlenie ci je to BUG alebo FEATURE..
A to uz nehovorim o tom, ze po vlozeni tychto tagov do prispevku a po naslednom nahrati dalsieho suboru sa cisla attachmentov v texte automaticky nejak zmenia a nesuhlasia s realitou.
momentalne ked na fb sharujem link na inzerat tak mi ako obrazok da ten co je na pozadi stranky
chcelo by to dat nejako FB vediet ze ma pouzit ten bazarovy. stackoverflow ma na to aj hint:
http://stackoverflow.com/questions/689295/how-to-show-particular-image-as-thumbnail-while-implementing-share-on-facebook/3748232#3748232
hej ale fejsbukove bazare su plne prispevkov kde nevidim co ludia predavaju