Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a tiez niektore casti fora :D
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 14:59:31
00
to myslis ako? ze sa nezobrazuje nejaka sekcia alebo obsah podstranky?
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 16:35:44
00
nič v zlom no chcelo by to trošku poupratovat a zoradiť temy !!!
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 20:56:54
00
Hmm, stale nefunguju notifikacie, teda obvykle funguju, ale niekedy proste nie. Ale to mi nevadi, otvorim si to v inom okne, co ma ale irituje je funkcionalita. Tzv. "feature" .. odpisem na mail, a otvorim notofikacie,nez sa rozhodnem co otvorim ako prve, sa medzitym posta spamata a notifikacie sa mi zavru. Bezva system :) Toz znovu musim konstatovat.. nedalo by sa konecne mat normalne forum a nie zmäť roznych polofunkcnych rieseni ? Prikladov na prehladne a funkcne fora je dost. No ale asi je trendom mat ohromne papagajovite stranky kde realny text zanika. Njn. Nedalo mi to, musel som to napisat a dam uz pokoj.
ps: tie java funkcie pomedzi div classy je skutocne lahodka :D
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 22:06:09
00
Reklama Specialized sa bude zobrazovat 3 krat kazdy mesiac. Neviem si predstavit menej nasilnu reklamu ako peknu grafiku na pozadi, bez animacii a len 3 krat za mesiac. Navyse od kvalitnej znacky.

Prosim uvedomte si, ze na fore nie je ziadna reklama. Tiez nie som fanusikom bannerov a postupne sme z fora odobrali reklamne plochy nie preto, lebo sa nedali predat, ale preto, aby ste mali ako navstevnici nerusene citanie. Aj vdaka tomu je toto jedine cyklisticke forum, ktore na Slovensku funguje.

Na druhej strane, bez prijmov z reklamy tato stranka neprezije. Takze otazka pre tych co nechcu reklamu, pripadne maju adblock - ste ochotni podporit tuto stranku financne vymenou za ziadnu reklamu? Kolko ste ochotni zaplatit za rok za stranku bez reklamy?

lto, notifikacie riesime. Ten "feature" co popisujes je pochopitelny - ked odosles postu, forum ti to oznami a po 3 sekundach ta presmeruje na zoznam sprav. Proste neotvaraj notifikacie na stranke, ktora potvrdzuje odoslanie posty / prispevky. Vybavene. Nebolelo, ze? A nauc sa prosim rozdiel medzi javou a javascriptom, nepridava ti to na doveryhodnosti. Stale si nam neposlal svoj expertny pohlad na 'ergonomiu, programovanie a optimalizaciu' webovych stranok, ktore si tak kritizoval. Naco do toho rypes, ked potom nevies povedat nic konkretne? Ak si myslis, ze vies spravit lepsie forum, nech sa paci, posli mi potom link.
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 22:10:56
05
može byť aspoň tá reklama "neklikacia"? aj tak 99% je klik omylom (na čo sa to celé ale asi spolieha :-!)
áno som ochotný finančne prispieť, sumu neviem :) ale ak to nie je tajné, skús zverejniť finančnú náročnosť webhostingu mesačne/ročne, aspoň pre našu predstavu..
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 22:17:53
00
O neklikaciu reklamu na webe nema nikto zaujem. Ak aj nahodou kliknes omylom, trva asi pol sekundy zavriet to nove okno. BFD.

Naklady tejto stranky nie su zdaleka len hosting, ale full-time programator, redaktor a kopa vydavkov ohladom obsahu. Takisto moj cas, ale to je dalsia vec. Ale to je irelevantne. Otazka znie na kolko si cenis pristup na tuto stranku?
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 22:26:14
02
to neviem kolko, ale podla mna by si mohol skor nejako spenazit bazar, lebo kazdy den tam je dost vela novych inzeratov a aj ja som tam uz predal dost veci, ktore by som inak nepredal. napriklad by si mohol po piatom alebo po desiatom pridanom inzerate pozadovat nejaky prispevok, a tym umoznit pridavanie dalsich.
Zobraziť komentár 20.08.2013 - 22:27:52
02
A co takto zaviest dobrovolne financne prispevky? A ti, ktori by prispeli (lubovolnou sumou) by napr. mali vlavo pod menom nejaku drobnu poznamku, napr. "cenim si toto forum" :-) Mnohi sa radi odlisia...
Mna osobne by nebolelo prispiet par eurami na forum, na ktore chodim casto a ktore chcem, aby fungovalo. A ak by to navyse znamenalo, ze ostane bez reklamy, o to lepsie!
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 13:22:35
05
Presne tak je to myslene. Dobrovolne prispevky samozrejme - nikoho nebudeme nutit. Ti co blokuju reklamu a chapu ze bez nej neprezijeme snad nieco prispeju. A ti co maju radi tento web tak ci tak tak prispeju snad tiez. Zaujima ma kolko eur za rok je podla vas vhodne. 1? 5? 20? Nebudeme mat limit, ale aby som mal predstavu.
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 13:49:31
00
Prispel by som tiez. Dajme tomu ( neviem ci by to nahradilo prijem z reklamy ) keby ten co prispeje, a bol by aj daky minimalny limit, uz reklamu neuvidi. Ale mne inac lahka reklamka nevadi bo viem, ze vacsinou sluzi na chod fora.
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 13:57:47
00
Kto kolko prispeje je invidualne. Ja ako chudobny student urcite neprispejem tolko co pracujuci ale 5€ by som prispel. Vyuzivam toto forum denne a urcite chcem aby fungovalo
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 14:06:05
01
Aj 20 ak by to malo vyznam :)
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 14:07:14
01
Radsej reklamu ako spoplatnennie. Ale nic vyskakovacie, sialene animovane alebo so zvukovym doprovodom. Neprekaza mi velmi ani banner na vrchu alebo spodku stranky, ale medzi prispevkami je to uz otravne. Obcas ma reklama dokonca zaujme, a dobrovolne na nu kliknem :)
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 14:20:46
00
sice som student ale rocne by som vedel dobrovolne odlozit 20 eur pre toto forum :)

a ta reklama na spešle mi teda ze absolutne nevadi :)
kym sa to tu nezacalo riesit tak som si ani nevsimol ze sa mi zmenilo pozadie...lebo mi prislo proste take prirodzene bajkerske pozadie :) :y:

a takakto reklama ako pozadie aj kebyze sa zobrazi 10 krat do mesiaca mi nebude vadit :)
Zobraziť komentár 21.08.2013 - 14:38:19
04
keyboard_arrow_up