Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftjuju_pepe napísal:
V Chrome si skus otvorit chrome://flags
tam najdi nieco taketo a vyber to, co je na obrazku (funguje to aj na desktope)

Ďakujem ale toto je už na mňa pokročilé programovanie, jednak nerozumiem počítačovej angličtine, takže pc a mobil mám v slovenčine a jednak mi chýba nejaký krok 1,2,3 kým sa dostanem kam mi fotkou odporúčaš, kliknem na ozubené koliesko a potom čo :) toto je pre mňa fakt jadrová fyzika ---- aj sa čudujem, že sa mi včera podarilo dostať MTBiker aspoň v mobile v Brave načierno. A práve nerozumiem tomu, prečo je v pc MTBiker v rovnakom prehliadači stále biely (v pc mi Chrome od včera nefunguje - nenačítava stránky, len sa krúti a krúti takže sa aj bojím, čo som postláčala :)).
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 15:18:00
00
ja som to skusil a niektore stranky sa koli tomu stali nepouzitelne
nie su na to prisposobene a tak niektore tlacidla su neviditelne, musel som to vratit naspat
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 15:28:09
00
arrow_leftfixska napísala:
Ďakujem ale toto je už na mňa pokročilé programovanie, jednak nerozumiem počítačovej angličtine, takže pc a mobil mám v slovenčine a jednak mi chýba nejaký krok 1,2,3 kým sa dostanem kam mi fotkou odporúčaš, kliknem na ozubené koliesko a potom čo :) toto je pre mňa fakt jadrová fyzika ---- aj sa čudujem, že sa mi včera podarilo dostať MTBiker aspoň v mobile v Brave načierno. A práve nerozumiem tomu, prečo je v pc MTBiker v rovnakom prehliadači stále biely (v pc mi Chrome od včera nefunguje - nenačítava stránky, len sa krúti a krúti takže sa aj bojím, čo som postláčala :)).

1. chrome://flags napis do riadka s adresou a potvrd :) (alebo si to odtialto skopiruj a tam prilep)
2. otvori sa ti nove nastavenia a tam napis dark
3. najde ti hodnotu a tu zmen, ako je na obrazku
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 16:11:16
10
arrow_leftscarinko napísal:
ja som to skusil a niektore stranky sa koli tomu stali nepouzitelne
nie su na to prisposobene a tak niektore tlacidla su neviditelne, musel som to vratit naspat

ktora napr?
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 16:12:13
00
arrow_leftjuju_pepe napísal:
1. chrome://flags napis do riadka s adresou a potvrd :) (alebo si to odtialto skopiruj a tam prilep)
2. otvori sa ti nove nastavenia a tam napis dark
3. najde ti hodnotu a tu zmen, ako je na obrazku

Ďakujem, ide to, paráda :) presne takýto postup je zrozumiteľný začiatočníkom :)
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 16:25:08
00
napr gmail je dosť odveci aby sme ostali pri takých ... všeobecných :)

ale teda mtbiker stým vyzeral naozaj dobre ... aj napr náš intranet :) len žial to je málo... jedine keby som pracovné veci striktne presunul mimo chrome ... ale to nemôžem lebo už teraz mám špecifické úlohy pre špecifické prehliadače a na "všetko normálne" mán potom chrome ako default :) už jedine ak by som sa po rokoch vrátil k opere
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 16:25:23
01
juju_pepe napr atcomp.sk ktoru pouzivam denne pomerne casto
vid

Prílohy:

light mode.PNG
light mode.PNG 62.55 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

dark mode.PNG
dark mode.PNG 69.49 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 11.12.2024 - 16:41:04
00
arrow_leftlapaloma napísal:
napr gmail je dosť odveci aby sme ostali pri takých ... všeobecných :)

ale teda mtbiker stým vyzeral naozaj dobre ... aj napr náš intranet :) len žial to je málo... jedine keby som pracovné veci striktne presunul mimo chrome ... ale to nemôžem lebo už teraz mám špecifické úlohy pre špecifické prehliadače a na "všetko normálne" mán potom chrome ako default :) už jedine ak by som sa po rokoch vrátil k opere

gmail vypada takto, nevidim tam problem
Príloha:
gml.png
gml.png 138.96 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

scarinko
je mozne, ze nejake weby v starsom dizajne budu blbnut, ono to proste invertuje vsetko co nie obrazok a problem moze nastat vtedy, ked mas svetly obrazok pod ciernym pismom..obrazok nezmeni a zmeni len pismo na svetle a to sa poto strati v tom obrazku.
toto co mas, sa mi ale otvorit neda, kedze si tam prihlaseny

tiez to blbne pri zobrazeni qr kodu, lebo ho proste zobrazi farebne opacne..

Tiez mozte vyskusat nastavit vo flags len na Enable ale viem, ze to mi robilo problemy zas inde :) (napr smajliky sa zle zobrazovali)
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 17:04:55
01
Príloha:
Screenshot_20241211-184400.png
Screenshot_20241211-184400.png 98.07 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Nastavil som na enable, smailíky idú, ale vlajky štátov premaľoval biele na čierne :)
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 19:05:04
00
Lepšie je to nastaviť ako na obrázku vyššie, keďže tak to nemení obrázky
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 19:12:50
10
Asi chcem uz vela ale, bolo by fajn, keby mi web oznamil, ak niekto reaguje na moj prispevok pod nejakym clankom. Ak si tam zapnem, aby to notifikovalo, tak mi to oznamuje kazdy novy prispevok.
(ci som si len nieco zle nastavil?)
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 18:26:52
01
Notif. na komentare pod clankami su len pre vsetky nove komentare, nie na reakcie na tvoj komentar.
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 18:46:31
00
Hej, to bolo skôr prianie 😄
Zobraziť komentár 25.12.2024 - 19:06:26
01
ked si niekto zosynchronizuje stravu s mtbikerom, tak mu sem nastahuje aj fotky a tato sekcia https://www.mtbiker.sk/foto je v ten den nepouzitelna - ako prave teraz. aktualne fotky/vyjazdy v tom uplne zanikaju.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 18:00:38
01
Predpokladam, ze vela ludi ani netusi, ze im to sem pridava vsetky fotky zo Stravy a teda ani nevedia, ze sa to da vypnut.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 18:52:32
00
keyboard_arrow_up