Ked bude nove forum nainstalovane a vyskytnu sa hocijake problemy, prosim, piste ich do tejto temy.
Edit: prosim, nepiste veci duplicitne. Ak najdete novu chybu / mate novy napad, sem s nim, ale ak je tu uz napisany, nepiste do tejto temy. Kvoli poriadku budu duplikaty a off-topic prispevky z tejto temy vymazane.
no ja som za subsilver2, ale myslim ze mozes nechat na vyber z oboch, nie?
a nechcem aby sa ma to pytalo ci chcem prehodnotit svoj prispevok ked pocas pisania pribudne novy (neviem, ci sa da)
a tie tupe popisky nad avatarom ze poloboh a guru dat prec (OK)
a obrazky v podpisoch zatrhnut, kuk na podpis filo18 (OK)
a tu ikonu ze offline / online by som dal prec tiez, zbytocne su roztahane tie prispevky potom, mozno by som aj rozsiril ten bocny panel ak sa to da, lebo bydlisko je zbytocne cez vela riadkov (tvoje bydlisko je dlhe
a presny cas zalozenia tiez netreba. staci datum (OK)
a ze ked kliknem na link nech sa otvori v novom tabe, nie v tom de mam forum (OK)
... každá zmena je na niečo dobrá
Celkovo som z toho nejak zmateny, ale snad si zvyknem.
Este by som aj tlacitko "Citovat" a "Upravit" dal hore, pride mi to tam teke "prirodzenejsie"...
... odkedy vyslo phpBB 3 (beta), tak odvtedy som mu na chut este neprisiel... phpBB 2.xxx rulez
taktiez sa pripajam k zruseniu rankov, posobi to dojmom kinderfora
> http://www.phpbb.sk/styly.php?styl=BBLite
jo a tlačidlo s výkričníkom "oznámiť príspevok" by mohlo byť pri "upraviť" a "citovať" (teda ak je to možné), pretože takto to lieta podľa dĺžky príspevku a podpisu a nevyzerá to dobre... teoreticky by sa mohlo aj úplne zrušiť, na to máme moderátorov.
Zo spodu by som vyhodil tlacitko NOVA TEMA, staci navrchu. To len aby niekto omylom neklikal namiesto ODPOVEDAT.
A nech ma to neotravuje s prehodnocovanim prispevku.
A ani byt guru sa mi nepaci. Ja som jfab.
-to rss by som prosil aj ja.
-poprosím zvačšiť nicky aj v prosilver štýle. možno ho potom oprobujem.
-a vadí mi aj, že pri kliknutí na odkaz sa to neotvorí na novej karte.