Zdravím chcem sa spýtať či je toto dôveryhodné a či ste sa s podobným riešením inzerátu stretli. Kupujúci je zo zahraničia mám poslať zásielku a údajne sa dokončí prevod keď odpoviem na správu z banky číslom zásielky
Ešte raz... predávať a kupovať cez overené stránky... preveriť si pri jeho mene spokojnosť a dôveryhodnosť... keď budú písať na Váš súkromný mail... odkázať na stránku predaja... ked budú stále písať, tak nereagovať... vo väčšine sa cez overene stránky uskutočňuje aj tranzakcia... hlavne cez zahraničné...napr. ebay... nikdy sa mi nestal žiadny problém... využívať domáce stránky... resp. cyklobazar.cz a ebay.com a ste v "suchu"...
Herman Ramona Ann: [email protected]
Ale musim povedat ze sa celkom snazil pisat slovensky normalne. Potom ale zadrel ze nevadi ze bajk nerozoberiem ze staci ho odvzdat vcelku prepravcovi )))
Ten slovacek o ktorom ste tu písali že je veľmi ochotný vybaviť aj odvoz a podobne písal aj mne... dnes mi poslal občiansky na “preukázanie dôveryhodnosti”. Takže ak s ním má niekto problém alebo niekoho oklamal nech sa páči možno pomôžem. Kto by chcel pošlem súkromne fotku
Zdravím chcem sa spýtať či je toto dôveryhodné a či ste sa s podobným riešením inzerátu stretli. Kupujúci je zo zahraničia mám poslať zásielku a údajne sa dokončí prevod keď odpoviem na správu z banky číslom zásielky
ty si sa zobudil z doby kamennej? tu to bolo milion krat pisane, je to vsade na internete ze je to podvod a dokonca to davaju v spravach aby ludia nenaleteli a ty sa vazne pytas ci je to podvod...
Vyzeralo to pre mna ako podvod od začiatku až potom som si tu čítal iné príspevky len som sa zaujímal čo na to poviete tu a milému pánkovi som hneď napísal čo si myslím
Predavam tretry v bazari a nejaky kupca zo zahranicia so mnou komunikune mailami lamanou slovencinou.Jeho email je [email protected] mu,chce aby som mu to poslal medzinarodnou postou.Nema niekto skusenosti?Oklamat sa urcite nedam.
Chalan je vtipny, predavat sedla z Aliexpressu za dvojnasobok povodnej ceny
Attachment:
Screenshot_2020-11-30_20-51-37.png
Už sa mu to asi zopár krát podarilo.
Pred pár týždňami som tu písal, že predáva karbónové sedlo "Prologo" čínska napodobenina ( viem lebo jedno presne také mám doma) stálo ma 16€ a on ho pravdepodobne predal za PADÍKA
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale musim povedat ze sa celkom snazil pisat slovensky normalne. Potom ale zadrel ze nevadi ze bajk nerozoberiem ze staci ho odvzdat vcelku prepravcovi
Ten obciansky poslal asi kazdemu.
ty si sa zobudil z doby kamennej? tu to bolo milion krat pisane, je to vsade na internete ze je to podvod a dokonca to davaju v spravach aby ludia nenaleteli a ty sa vazne pytas ci je to podvod...
Mne dnesa písal... idem sa trošku zabávať
Už sa mu to asi zopár krát podarilo.
Pred pár týždňami som tu písal, že predáva karbónové sedlo "Prologo" čínska napodobenina ( viem lebo jedno presne také mám doma) stálo ma 16€ a on ho pravdepodobne predal za PADÍKA
velmi podobny pripad ale od uzivatela menom Viktor Karas.
Tento má celkom pohode fotka, ja som si myslel že to je reálne
Haha, ja som frajer... predal som bike za 40k