Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Ja uz som to riesil viackrat, ale tieto emoji robia fakt problem. Skusim najst komplexne riesenie na to, ale nema sa to s databazou rado. Ak uvidite hentaku hlasku pri pridavani prispevku / spravy, skuste zmazat emoji a malo by to ist.
Tak stacilo by aby clovek videl tu tabulku s emoji aj na mobile, ako to vidi z pc. Lebo pamatat si vsetkych emoji ako su tu na stranke.. Sa asi fakt neda
Takze
- v mobilnej verzii su k dispozicii aj tlacitka ako na desktop verzii. Su tam aj standardne smajliky aj dalsie moznosti formatovania.
- v spravach, prispevkoch a komentaroch podporujeme emoji. Emoji nie su obrazky, ale znaky - sucast fontu v principe - preto ich mozu prehliadace zobrazovat inak a niektore ich podporovat nemusia. Standardne smajliky sa zobrazuju rovnako vsade.
- pri priprave na emoji som konvertoval tabulku s komentarmi do ineho kodovania a zial to nezvratne zmrvilo vsetky texty (ten isty prikaz som skusal lokalne a zbehol bez problemov, takze ma to troska hneva). Tabulku komentare som obnovil zo zalohy, ale dnesne komentare v nej nie su. Ospravedlnujem sa za to. Za to mate emoji 🚵
ked som chcel upravit prispevok vyhodilo mi to co viacerym: "Forbidden You don't have permission to access /forum/posting.php on this server." Ked dam medzeru tak to v pohode ide ale ked to posuniem o riadok nizsie tak to vypise Forbiden, ...
ja mam rovnaky problem, ked chcem citovat nejaky prispevok ...
// edit : mal som problem, ked som chcel pridat piktogram ":o"
moj komentar zacinal s ":o" - a vzdy to hodilo chybu "forbidden ..."
Ramon1 idu mi uploadovat, chyba na tvojej strane, velmi pravdepodobne kvoli tym znakom co mas v nazve suboru: 2017-04-08 18_10_23-Afternoon Ride - jarný rozjazd s manželkou ���� _ 1 Ride _ Strava.png. Skus to premenovat na nieco bez diakritiky, specialnych znakov a medzier a pojde to.
V MS Edge sa mi stava, ze neviem scrollovat stranku. Ani kolieskom mysi, ani sipkami na klavesnici, ani PageUp/PageDown, ani manualnym posunom scrollbaru. Stava sa to vtedy, ked mam v teme neprecitane spravy, t.j. ak je v URL hash parameter #unread, napr. xc-am-en-bicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057.html?view=unread#unread. Ak ten hash parameter zmazem z URL, tak skrolovanie funguje, t.j. ak je URL v tvare xc-am-en-bicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057.html?view=unread. Okrem toho co je zaujimave, ze ak spravim skrolovanie cez dotykovu obrazovku tak sa to rozbehne a potom uz funguje aj skrolovanie kolieskom, sipkami atd. V konzole prehliadaca nie su ziadne JavaScriptove chyby.
Verzia prehliadača je Microsoft Edge 38.14393.1066.0, Microsoft EdgeHTML 14.14393
Hehe, videl som raz stránku, ktorá detekovala Microsoft prehliadač a ceny boli v tom prípade zvýšené o 30%, ponúkali tam link na stiahnutie nejakého normálneho browsera a vtedy už boli ceny normálne. Argumentovali tam tým, že odmietajú optimalizovať stránku na MS produkty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- v mobilnej verzii su k dispozicii aj tlacitka ako na desktop verzii. Su tam aj standardne smajliky aj dalsie moznosti formatovania.
- v spravach, prispevkoch a komentaroch podporujeme emoji. Emoji nie su obrazky, ale znaky - sucast fontu v principe - preto ich mozu prehliadace zobrazovat inak a niektore ich podporovat nemusia. Standardne smajliky sa zobrazuju rovnako vsade.
- pri priprave na emoji som konvertoval tabulku s komentarmi do ineho kodovania a zial to nezvratne zmrvilo vsetky texty (ten isty prikaz som skusal lokalne a zbehol bez problemov, takze ma to troska hneva). Tabulku komentare som obnovil zo zalohy, ale dnesne komentare v nej nie su. Ospravedlnujem sa za to. Za to mate emoji 🚵
...
...
...
TEST: cervo vie o čo mi ide
// edit : mal som problem, ked som chcel pridat piktogram ":o"
moj komentar zacinal s ":o" - a vzdy to hodilo chybu "forbidden ..."
EDIT: Ivestigation results: robi to ak napr. v texte spravy je -- a hned za tym znak >
BTW: okolo domase / zaregistrovaní bikeri
Nefunguje filter ak zadám priezvisko alebo mesto. Prečo?
Verzia prehliadača je Microsoft Edge 38.14393.1066.0, Microsoft EdgeHTML 14.14393