Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
ja osobne ked viem odpoviem, nemam s tym problem. nemam najmensi dovod pisat niekomu v tom zmysle ze je blbec a nepouzil vyhladavnie skor ako sa opytal a ze co tu on vlastne chce ved toto je forum na hejty a vysmech, nie na to aby mu niekto poradil. su tu ale ludia co maju taketo zmyslanie zialbohu
Dalsi bug zrejme.
Pozeral som fotky jedneho uzivatela a ked som chcel navstivit temu v ktorej sa nachadzaju, presmerovalo ma to na prispevky inych uzivatelov.
Prave som si vsimol, ze mi v Chrome (W10) zobrazuje pri teme "O pocasi" zvlastny popis karty (toto mam vytiahnute z kodu stranky):
<title>O počasí - Príspevok od lto<i style='margin-left:10px' title='Úspešný pokus o gerlaching.' class='fa fa-signal fa-fw'></i> | MTBIKER Fórum - Slovenský bike web</title>
<meta property="og:title" content="O počasí - Príspevok od lto<i style='margin-left:10px' title='Úspešný pokus o gerlaching.' class='fa fa-signal fa-fw'></i> | MTBIKER Fórum - Slovenský bike web" />
<meta property="og:image" content="https://www.mtbiker.sk/includes/images/default_photo_sk.jpg" />
<link rel="canonical" href="https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/o-pocasi-t21478-13425.html" />
mondzo, netuším, ale to isté mi ukazuje, keď si dám adresu priamo na tento príspevok aj v mobile (iPhone 12, ios 14.5.1, Safari) a aj na Macu (macOS 10.5.7, Safari 14.1)
Inak som si vsimol, ked som minule hladal nieco v bazari, ze sa neviem dostat na niektore aktivne inzeraty, nie su zmazane, ale maju v nazve bodku. To je bug, feature, stretol sa s tym niekto uz ?
MisoR: nemas klikat na moje prispevky .. su kontaminovane
Obcas sa mi stava taka divna vec ked si chcem pozriet fotky z vyjazdov. Kliknem na obrazok, a namiesto toho, aby sa mi ukazal obrazok v galeria mode (obrazok v popredi, zasedene pozadie) , tak sa mi otvori len obrazok a nemozem sa posuvat dalej. Vo vyjazde je samozrejme viac obrazkov, cize to nebude tym, ze by som klikol na taky, kde je len jeden obrazok. Pouzivam Operu, na Windowse aj na Linuxe.
ahojte,
mal som cca 3 tyzdne nedostupny mail server (tym padom aj mailbox) a vyzera to tak, ze mi prestali chodit mailove notifikacie od vas.
bolo by pls mozne to preverit ?
jedna sa o email v mojom profile
dakujem
Spustim si Operu v private mode (ako inkognito mod v Chrome), otvorim stranku MTBiker a co nevidim ? Naplneny nakupny kosik, ktory nie je moj. Dam refresh, nakupny kosik je prazdny.
Attachment:
cudzi nakupny kosik.jpg
Minule som mal nakupny kosik s tovarom az za cca 13k € . Rachela Bug?
Edit: To iste mi robi aj v Chrome a Firefoxe, pri prvom nacitani stranky, bez ohladu na mod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozeral som fotky jedneho uzivatela a ked som chcel navstivit temu v ktorej sa nachadzaju, presmerovalo ma to na prispevky inych uzivatelov.
<title>O počasí - Príspevok od lto<i style='margin-left:10px' title='Úspešný pokus o gerlaching.' class='fa fa-signal fa-fw'></i> | MTBIKER Fórum - Slovenský bike web</title>
<meta property="og:title" content="O počasí - Príspevok od lto<i style='margin-left:10px' title='Úspešný pokus o gerlaching.' class='fa fa-signal fa-fw'></i> | MTBIKER Fórum - Slovenský bike web" />
<meta property="og:image" content="https://www.mtbiker.sk/includes/images/default_photo_sk.jpg" />
<link rel="canonical" href="https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/o-pocasi-t21478-13425.html" />
URL príspevku: https://www.mtbiker.sk/forum/post1737513.html#p1737513
MisoR: nemas klikat na moje prispevky .. su kontaminovane
mal som cca 3 tyzdne nedostupny mail server (tym padom aj mailbox) a vyzera to tak, ze mi prestali chodit mailove notifikacie od vas.
bolo by pls mozne to preverit ?
jedna sa o email v mojom profile
dakujem
dik
Minule som mal nakupny kosik s tovarom az za cca 13k €
Edit: To iste mi robi aj v Chrome a Firefoxe, pri prvom nacitani stranky, bez ohladu na mod.