Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
neviem ci len mne to robi ale do mailu chodia notifikacie s nespravnym linkom
napr pride nova SS a povodny link bol https://www.mtbiker.sk/mail/inbox
teraz chodi len /mail/inbox a samozrejme to odkazuje do nikam
Upozornenie na presmerovanie
Strana na ktorej ste boli Vás chce presmerovať na neplatnú url (http:///mail/inbox).
Ak nechcete navštíviť túto stránku, môžete sa vrátiť na predchádzajúcu stránku.
Po kliknuti na zoznam sprav od uzivatela (historia komunikacie) dostanem takuto hlasku "Súkromná správa nemôže byť nájdená." Predpokladam, ze posledna bola zmazana pred precitanim a tym sa zablokoval cely strudel sprav. Uz tento problem raz bol.
Rachelavida, stacilo, ze si mi napisal, a tuto sipkovu princeznu si odklial .. uz to ide. Kiez by sa vsetky problemy dali riesit napisanim spravy , ale teda , opravil si to. Jemne pohladenie databazy
ahoj,
neviem presne kam adresovať tento problém a neviem či sa to už rieši, ale v kolónke výjazdov mi zničoho nič ukazuje O. malo by ich tam byť cca okolo 200, alebo niečo málo cez 200. námatkovo som pozrel niekoľko iných užívateľov a zaznamenal som rovnaký problém.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked kliknem na predmet konverzacie v spravach, tak ma presmeruje na url typu :
a zobrazi sa 404 not found (The requested URL was not found on this server.)
je to iba u mna, alebo sa nieco menilo pls ?
Nechapem tie pismenka ktore v slove pocasi ani nie su.
napr pride nova SS a povodny link bol https://www.mtbiker.sk/mail/inbox
teraz chodi len /mail/inbox a samozrejme to odkazuje do nikam
Upozornenie na presmerovanie
Strana na ktorej ste boli Vás chce presmerovať na neplatnú url (http:///mail/inbox).
Ak nechcete navštíviť túto stránku, môžete sa vrátiť na predchádzajúcu stránku.
Komunita-Vyjazdy-Pridat novu aktivitu-Nahrat subor-Nahrat GPX subor
mi hadze tuto chybu
GPX subor je exportovany zo Stravy. Da sa zistit v com je problem?
Do gpx.studio ide uploadovat v pohode.
Cez Komunita-Vyjazdy-Hromadny import aktivit(GPX)-Nahrat GPX subor importovat ide, ale mapa vyjazdu sa neda zobrazit..
neviem presne kam adresovať tento problém a neviem či sa to už rieši, ale v kolónke výjazdov mi zničoho nič ukazuje O. malo by ich tam byť cca okolo 200, alebo niečo málo cez 200. námatkovo som pozrel niekoľko iných užívateľov a zaznamenal som rovnaký problém.