Zakladám túto tému na (o)testovanie správania sa fóra. Použitím a Cieľom by malo byť/mať miesto na ľubovoľný test (napríklad linkovanie, citácie, notifikácie, blokovanie, atd. v podstate čokoľvek), nech 'nesmetíme' v iných témach offtopic príspevkami, pokusmi.
(úvodný impulz napr od https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/jazykove-okienko--19880?open=2148186#post2148186 )
Lepšiu/podobnú či rovnakú tému som nenašiel - ak admini nesúhlasia, môžete spojiť/presmerovať.
No boh, práve som prvýkrát zapla fórum na počítači, že reku otestujem, bude lepšie a to je ešte väčšie peklo ako v mobile :D Mám notebook bez numerickej klávesnice, neviem aká je to veľkosť (aby sa mi zmestil do batoha som si pýtala v práci) a témy zaberajú veľkosť cigaretovej škatuľky a zvyšok, okrem horného základného menu sú úplné nepodstatné veci, milión ohníkov, desiatky krúžkov so sivými hlavami, tri ďalšie menu, veľa prázdna a na tretinu obrazovky nejaký infobox moje témy, ktoré nemám potrebu použiť, lebo aj keď som hladná tak otvorím chladničku a kukám hore dole, čo ma zaujme a nemám poličku, že moje obľúbené potraviny :D
TEST na PC ukončujem :D a zostávam verná mottu - Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie!
lol, u mna to bolo naopak. Najprv som videl novy mtbiker na kompe, lebo som este pracoval a akurat to tak vyslo. Videl som vsetky tie ikonky userov, ohniky, wtf...😂
potom neskor som si to zapol na mobile, a hned to bolo lepsie, tam nie su ziadne ikonky a ohniky :)
Ja mám ohne aj v mobile a farebné kruhy - neviem si zapamätať ani ako sa stláčacím "kódom" zapína svetlo Moon, nieto ešte farebné kódy tém :)
Mas pravdu, ohniky vidim aj teraz na mobile. To je divne, zdalo sa mi ze tu predtym nic take nebolo. Alebo uz mam vidiny
Nemáš vidiny, to je moderné a dynamické fórum... nikdy nevieš čo tu nájdeš ;-)
konečne sme aj tu všetci 40+ zrazu v mladom a dynamickom kolektíve 😎 sami ho robíme 😁