Ojéééj, to je ťažká otázka. Keby išlo o najneobľúbenejšieho, mám v tom jasno - katko, za to že ma predbehol na 1. zimnom maratóne ... Ale nie. "Najviac" poznám len katka a mareceja. Katko má plus okrem iného za poskytnutie ubytka na Šlele, no a mačák zase za to, že mi nedal Šmolkom po chrbáte, keď som ho ťahal na Schlossberg (zrúc. hradu v Hainburgu). Jedine že by ho vtedy ešte nemal.
Osobne poznám len dvoch a keďže nie som na takej vlnovej dĺžke, aby som sa vedela odosobniť a hlasovať objektívne podľa ich prezentácie na fóre, skĺznem do subjektivity,kedy zapájam aj osobné sympatie a ostávam v regióne. Takže buď Giro, alebo Katko. Ešte si rozmyslím. No neviem, Giro mi má v pondelok doniesť Milku čokoládku, takže vyzerá to na neho.
A čo tak otočiť hlasovanie na : Váš najneobľúbenejší moderátor
Výsledky a porovnanie oboch ankiet by boli určite zaujímavé
Niečo podobné tu už bolo: viewtopic.php?f=10&t=12050&p=23084#p23084
Ale na druhú stranu musím uznať, že nie je to tak dávno, čo som mu vymazal čierny bod a posledné dva dni som sa na jeho príspevkoch celkom zabavil... To nebývalo zvykom.
Root, máš novú frajerku a prevychovala ťa?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlasujte pokiaľ možno bez kecov
a preco nieje moznost "ani jeden"? preco by som sa mal niekomu "pchat do riti"?
EDIT: Ups, ospravedlnenie tým ktorí už hlasovali, v predchádzajúcej verzii sa hlasy nenulovali po pridaní odpovede
vyzeralo to takto:
katko 5
giro 2
marecej 9
root 2
Ci uz nie je moderatorom?
A administrator nie je "aj" moderator?
(ja len ze uz som dlho nevyryval...)
Výsledky a porovnanie oboch ankiet by boli určite zaujímavé
Niečo podobné tu už bolo: viewtopic.php?f=10&t=12050&p=23084#p23084
Ale na druhú stranu musím uznať, že nie je to tak dávno, čo som mu vymazal čierny bod a posledné dva dni som sa na jeho príspevkoch celkom zabavil... To nebývalo zvykom.
Root, máš novú frajerku a prevychovala ťa?
To je moj naj
zapnut reproduktor
takže si kliknem až ked bude dopité....
Už som prehľadal všetky šuplíky, ale voľajako takého žiadneho nemôžem nájsť...