to chce nejaký rituál na vyvolanie Jezusa (napr cez upozorňujúci mail na SS o otagovaní ak ho spomenie každý v príspevku zasere mu to schránku a zjaví sa rozdať banány )
Som s ním volal keď sa sťažoval, že má frmol v práci. Ale to bolo už aj mesiac dozadu. Buď ten stav stále trvá alebo už nemá síl robiť porádky. hehe A možno začal konečne prerábať byt a skolaboval z majstrov. Pri jeho dokonalom teoretickom prístupe by som sa tomu nedivil.
Jezus-a som videl na biku na casovke minuly tyzden, mohol by poriadky porobit a ked ho viac krat otagujem v jednom prispevku, myslim Jezus-a, tak pride Jezus-ovi do mailboxu viac notifikacnych mailov ?
Jezus-a som videl na biku na casovke minuly tyzden, mohol by poriadky porobit a ked ho viac krat otagujem v jednom prispevku, myslim Jezus-a, tak pride Jezus-ovi do mailboxu viac notifikacnych mailov ?
Dovody mojej nepritomosnoti:
1. veeela prace
2. dovolenka
3. veeela prace
4. popri vyssie uvedenych dovodoch velmi vhodna zamienka aj na subeznu liecbu zo zavislosti od fora
P.S.1 Uz sa to zacina v praci stabilizovat, takze snad sem zacnem zase chodit pravidelnejsie. Posledne 2 mesiace to bolo naozaj zalostne...
P.S.2 Na SS odpoviem neskor (ak este su aktualne).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nam je tu bez Jezus-a smutno
patooo
patooo
Príde?
Dovody mojej nepritomosnoti:
1. veeela prace
2. dovolenka
3. veeela prace
4. popri vyssie uvedenych dovodoch velmi vhodna zamienka aj na subeznu liecbu zo zavislosti od fora
P.S.1 Uz sa to zacina v praci stabilizovat, takze snad sem zacnem zase chodit pravidelnejsie. Posledne 2 mesiace to bolo naozaj zalostne...
P.S.2 Na SS odpoviem neskor (ak este su aktualne).