ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Nechce sa mi to rozpisovat znova. Fyzika a matematika nepustia. Ked raz koleso za otocku prejde urcitu vzdialenost. Snimac cita len kolko krat sa koleso otocilo = vzdialenost, cas medzi dvoma meraniami = aktualna rychlost. Vzdialenost za cas = priemerna rychlost. Poloha snimaca stred-raf ti skresli len aktualnu rychlost a aj to len tak minimalne, ze samotna odchylka pocitaca je vacsia. Odchylku vo vzdialenosti ti spravi hlavne zle namerany obvod kolesa a aj to, ze obvod sa stale meni. Ale, za rok to spravi odchylku v jednotkach km co je zanedbatelne. Snad to staci a je zrozumitelne.
Nechce sa mi to rozpisovat znova. Fyzika a matematika nepustia. Ked raz koleso za otocku prejde urcitu vzdialenost. Snimac cita len kolko krat sa koleso otocilo = vzdialenost, cas medzi dvoma meraniami = aktualna rychlost. Vzdialenost za cas = priemerna rychlost. Poloha snimaca stred-raf ti skresli len aktualnu rychlost a aj to len tak minimalne, ze samotna odchylka pocitaca je vacsia. Odchylku vo vzdialenosti ti spravi hlavne zle namerany obvod kolesa a aj to, ze obvod sa stale meni. Ale, za rok to spravi odchylku v jednotkach km co je zanedbatelne. Snad to staci a je zrozumitelne.
sak fyziku a matematiku mas nakreslenu na obrazku. ked ju nechapes tak nemas pravo sa nou ohanat.
theruck Vies ako dlho trva spinacu kym sa zopne a opat vypne? Vies ako dlho trva kolesu kym sa otoci o 360° pri rychlosti dajme tomu 36km/h = 10m/s ? Vies ako dlho bude magnet v dosahu cidla? A teraz najdolezitejsia otazka pre vypocet vzdialenosti, vies kolko krat za jednu otocku sa zopne snimac ked je napr 3cm od naboja a ked je 30cm od naboja?
Budes asi musiet pozriet manul k tej ROX 6. Tam musi byt uvedene, ci je mozne pripojit senzor na kadenciu / ci je to kompatibilne doplnkove prislusenstvo.
Ak nenajdes, tak kontaktuj zakaznicku podporu. Oni to musia vediet.
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosti s cyklocomputrom- app. z Androidu. Mám Sony Z3 a mám len krátko odskúšané tieto app.: BikeComputer, Endomondo, Move! Bike Computer, Urban Biker. Ide mi najmä o to, či sa dajú namerané údaje najlepšie v exceli ( nieje podmienkou ) preniesť do PC. Poprípade ak viete o inej app. dajte vedieť. Za odpovede vopred dik.
... Ide mi najmä o to, či sa dajú namerané údaje najlepšie v exceli ( nieje podmienkou ) preniesť do PC. Poprípade ak viete o inej app. dajte vedieť. Za odpovede vopred dik.
co konkretne chces preniest do PC? (GPX, zaznam kadencie, tepu...)
aplikacie maju vlastne stranky na ktore sa mozes prihlasit z PC a co to si exportovat, GPX nie je problem
Chcem sa spýtať na tachometre VDO (M2 alebo M3), merajú spoľahlivo aj keď sa držiak (tachometra) namočí? Teda v daždi, blate. Kábel medzi snímačom a prístrojom je dosť pružný a odolný? Mám taký starší Cateye, ten s tým má problémy, zato sa na to pýtam
Chalani poradte ohladom cyklopc...nieco do 35 eur...drotovy/bez drotovy? vyuzivate to vobec na mtb? co hovorite na pouzivanie nejakych APK na telefone namiesto cyklo pc? Rozmyslam nad kupou ale nadruhu stranu ci mi to je vobec treba ...Dik za nazory a odporucania
najskor by si mal ty vediet co chces
apku v mobile mozes mat vzdy - zistis ci ti to staci
a kup si v lidli bezdrotovy cyklomerak za nejakych 7,- a skus ...
osobne mam apku v mobile aby som mal zaznamy tras pre buducnost / kamosov / archiv
a k tomu mam merak s km (servis komponent) a vyskou pre svoj prehlad nastupanych metrov
viac mi netreba - ked bludim, tak zastanem a locus v mobile mi ukaze kde som a kadial prec
No len to musím vystihnúť akciu v lidl locus mám.aj ja na otientaciu je to fajn to hej.. No uvidím či dám ale 50 eur za sigmu aj s vyskovymi metrami..ale tak tie ukazujú aj apk v tel... Dik za názor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak fyziku a matematiku mas nakreslenu na obrazku. ked ju nechapes tak nemas pravo sa nou ohanat.
Ak nenajdes, tak kontaktuj zakaznicku podporu. Oni to musia vediet.
co konkretne chces preniest do PC? (GPX, zaznam kadencie, tepu...)
aplikacie maju vlastne stranky na ktore sa mozes prihlasit z PC a co to si exportovat, GPX nie je problem
apku v mobile mozes mat vzdy - zistis ci ti to staci
a kup si v lidli bezdrotovy cyklomerak za nejakych 7,- a skus ...
osobne mam apku v mobile aby som mal zaznamy tras pre buducnost / kamosov / archiv
a k tomu mam merak s km (servis komponent) a vyskou pre svoj prehlad nastupanych metrov
viac mi netreba - ked bludim, tak zastanem a locus v mobile mi ukaze kde som a kadial prec