ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
AHA...odpisali mi z eshopu, kde som kupoval VDO M6 WL: "Dobrý den,konzultoval jsem to s dovozcem ( výrobcem ).Tato věc není bohužel k reklamaci, může dojít k rušení computeru jiným elektronickým zařízením.Pokud computer pracuje bez světla bez problémů, není důvod k jeho reklamaci."
na ROX 10.0 sa tuším GPS vypnúť dá a má to ant+ prenos... pri Mílach a podobných akciách by som to asi fakt riešil klasickým tachometrom za pár € a ostatné údaje čerpal z Garminu... na Mílach som tachometer ani nemal, len odpočet na Garmine (ale o tom sme sa tuším vtedy bavili) a nejak mi vôbec nechýbal... s tým VDO to naštve, snáď sa to bude dať vyriešiť...
nemyslim.....Male blikacky to nerusia....Ja som zatial nenasiel cyklokomputer, ktory by SOlarstorm nerusil.......boa jeho....Uz som im napisal, ze mam zaujem to reklamovat...som zvedavy, ako ma poslu do análu....
...ja ti garantujem , že ROX 10.0 a " originál " solarstorm sa nerušia ...
... a ja pridám aj ROX 9.1 a Garmin Edge 1000. Tiež mi to Solarstorm neruší. A nerušil ani ROX 10.0. Je to asi tak "trochu" aj konkrétnym Solarstormom. Osobne z rušenia viac podozrievam tie Solarstormy s takým reletívne veľkým toroidom na plošáku. Ale to je len taký ciťák.
Ramon1 - viem.....lebo je to ANT+...Ani moju dakotu20 nerusi solarstorm......Ale ja som chcel cyklokomp bez GPS..nieco malinke, relativne dobra cena s tepovkou, vyskou a kadenciou...
Hento VDO ma stalo cca 160eur aj s hrubnym pasom, kadenciou a sadou na druhy bike......Mimochodom...Ked mam hrudny pas od Garminu a ten je ANT++, bude fungovat aj na sigmu ROX 10???
Da sa vypnut GPS na sigme rox 10.0 aby sa zvysila vydrz baterie???
No vidíš na BD stal ROX 10.0 nejakých 189 €... Je super maly , nic nezere, GPS ide pravdepodobne vypnúť ... Sám som to neskúšal , ale zdá sa mi ked som sa s tým zoznamoval... Možno laco bude vedieť viac...Otázku kompatibility Sigmy a Garminu som tu tiež položil ... Záver ? " malo by to ísť " , ale osobne som apriori skepticky ...
Za ake?...Ako zistim, ktore to rusit bude a ktore nie?...Kupim, zistim ze rusi...co potom??Systemom pokus-omyl?.. Prirucne svetielko 1x18650 to nerusi...to viem....Ale take na akupack 4x18650 to zrejme rusit asi budu....
Uz som ti raz pisal, ze original solar storm to nerusi. A davaju na to zaruku.
Tu mas stranku a zozen si original a mas klud. http://www.led-expert.cz/
EDIT: uz som si precital v inej teme, ze ta zaruka zjavne neplati.
Ked chces, tak skusim moje stare svetlo s mojou starou sigmou, ci sa nerusia - solarstorm so kupoval lebo mi to stare nefungovalo a medzitym som si ho opravil. Cinsky klon niecoho, ale svieti pekne.
Treba vymeniť to, čo je lacnejšie, v tomto prípade je to svetlo Vymeniť svetlo za iné a bude po probléme...Nedá sa všetko skombinovať tak aby všetko bez problémov fungovalo, bohužiaľ je to tak
Uz som ti raz pisal, ze original solar storm to nerusi. A davaju na to zaruku.
Ked chces, tak skusim moje stare svetlo s mojou starou sigmou, ci sa nerusia - solarstorm so kupoval lebo mi to stare nefungovalo a medzitym som si ho opravil. Cinsky klon niecoho, ale svieti pekne.
Pisal som do ledexpert a oni nic take ako zaruku na to nedavaju. Zeby ma klamali? Nevidim v tom zmysel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neocakaval som iný výsledok. DO..CI
...ja ti garantujem , že ROX 10.0 a " originál " solarstorm sa nerušia ...
Hento VDO ma stalo cca 160eur aj s hrubnym pasom, kadenciou a sadou na druhy bike......Mimochodom...Ked mam hrudny pas od Garminu a ten je ANT++, bude fungovat aj na sigmu ROX 10???
Da sa vypnut GPS na sigme rox 10.0 aby sa zvysila vydrz baterie???
johnnySVK Mio 105 HC bez problémov... Komunikuje ANT+
Pisal som do ledexpert a oni nic take ako zaruku na to nedavaju. Zeby ma klamali? Nevidim v tom zmysel
Nemam. Som na tomto svete sam.