Kategórie
Bike-tech- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
-27% Garmin Quarter Turn rýchloupínacia svorka pre Edge 540/840
7,99 €
-27%
MOC 10,90 €
Výpredaj -18% Zipp QuickView Computer Mount predsadený držiak 31,8 mm
18,89 €
-18%
MOC 25,99 €
-30% Specialized Speedzone drôtový snímač cyklopočítača, s držiakom
13,89 €
-30%
MOC 19,90 €
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
NO ak planujes dobuducna nejake vykonne svietidlo na bike typu solarstorm, tak by bolo dobre premyslat nad tachometrom, co ma digitalny prenos signalu zo senzorov do tachacu...Analogove tachometre totizto su tymito svetlami rusene a potom su nepouzitelne.....Ale ked nechces ziadne svetlo a jazdit za tmy, tak povazuj moj prispevok za pasé..To len tak pre info pre teba, aby si to mal na pamati.
Ja mám tiež tento model. No musím povedať, že som takýto problém ešte nemal (teda pozorovaný pri takejto teplote - asi to bude tým, že som pri takejto teplote ešte nejazdil
Stalo sa mi však, že na jednom výjazde, keď sme museli asi na 15 min. zastaviť kvôli oprave kamarátovho bicykla, som po nasadnutí zistil, že mi zmizol údaj o aktuálne prejdenej vzdialenosti - resp. začínal som od nuly.
Mate skusenosti s modelom Sigma Rox 6.0. Co som cital o tomto modeli, tak podporuje ulozenie iba jedneho logu. Ak chcem zacat novy tak je potrebne vymazat stary. Aka je presnost vyskomeru?
Prečo si sa rozhodol znova pre Sigmu, keď si mal už 2x s nimi zlé skúsenosti?
Ja som inak s touto zatiaľ spokojný.
...no presne ako pises...aj mne to robi...blika nula a nerata alebo uz mi pisalo asi 2-3x ze transport...ked bolo minule tak chladnejsie ratalo to v pohode, potom nie...teraz sa to ustalilo a rata to...ktovi co je za tym...kurde
No nič troška ma to sklamalo, ale tachometer je na druhú stranu perfektný...