Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Na prvy pohlad to drzalo, zvladol aj dialnicu, ale na snehovych kolajach pri bocnych vybraciach auta mi bike spadol. Ta spodna ramova trubka Lectora je zjavne sirsia, ako dokaze nosic zvladnut.
Ak môžem poradiť, kúp lacný plecháč a skráť uchytávacie rameno v dolnej časti. Stačí pílka na železo, kladivo a vŕtačka. 20 min. práce. Mne to tak upravené poslúžilo k spokojnosti.
caute chlapi - no ja som minuly rok hladal nosic na bajky , ale 4 kedze jazdime 4 , no teraz uz len traja - whatever , kukal som recenzie aj na webe v nemecku a dobry pomec cena kvalita, mi prislo Menabo Race 4. ja som ukoristil uz neviem odkial hlboko pod 200ecok - montaz bola OK - uchyt bajkov je trocha povedal by som nie moc chytrý - ale nedokazem porovnat inych vyrobcov , ale na dialnici pri 130 bez problemu ako aj na beznej ceste - v tereen som neskusal . takze mozem doprucit
Tak nakoniec som to poriesil takto. Po stranach Yakima Frontloader asi najlepší nosic aky som kedy mal. V strede potom Thule 598 kvoli detskemu bicyklu lebo Yakima je len od 20".
Čaute, chcel by som sa opýtať,či tu niekto nemá skúsenosti z nosičmi Saris bones 3, chcel by som si ho kúpiť na Vw golf variant na zadné dvere,lebo nemám ťažné zariadenie. Neviem či budem potrebovať prídavnú pozn. značku a osvetlenie. Má ho už niekto namontovaný čo by mi vedel poradiť ?
tobfer a to chces ako taku moznost ze taz za cas akebo pravidelne na tom vozit. Ked mas variant tak radsej na strechu by som to dal a mozes to tam mat stale a nemusis to davat hore dole, plus mas pristupny aj kufor.
Práve že takúto možnosť nemám, mám presklenu strechu, nosič budem používať len keď pôjdem z rodinou,to znamená pár krát za rok. Myslíš že to môže poškodiť nejako zadné dvere?
Aj na VW bez hagusov by to nemal byt problem https://www.youtube.com/watch?v=jxYXI45uH_k
Ak chces viezt styri biky a mas plne auto, tak radsej na strechu alebo nosic na gulu.
Ak len 1 - 2 biky par krat do roka ked ides s rodinou na dovolenku, tak na to staci aj nieco obycajne lacne na piate dvere (a predne kolesa dat pripadne dnu).
Chcel by som ho pre dva veľké a jeden malý bike pár krát do roka, bol mi odporúčaný ten saris bones 3, tak som chcel vedieť co a ako. Keď idem na bike sám, tak samozrejme bike ide do kufra.
poskodenie zadneho okna/dveri by nemal nastat. na youtube najdes videa s testami brzdenia ako aj v manevroch a sice v par je tam poskodenie laku ale len minimalne. Skor pri tomto uchopeni hrozi nestabilita pri agesnivnejsom manevrovani. Odobrat hlavne pedale a vsetko co na bajku "zavadzia" a volit kludnejsiu jazdu
mozno to helfne niekomu, ja hladam dalej, pripadne ak je niekto v blizkosti SNV , nech posle info stavil by som sa vyskusat, aj ine znacky nech nekupujem macku vo vreci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak chces viezt styri biky a mas plne auto, tak radsej na strechu alebo nosic na gulu.
Ak len 1 - 2 biky par krat do roka ked ides s rodinou na dovolenku, tak na to staci aj nieco obycajne lacne na piate dvere (a predne kolesa dat pripadne dnu).
link na nosic:
https://www.autokelly.sk/Product/DO-CF105923EF/9466471/39849642;38957087;38908720;40109475;40112016
mozno to helfne niekomu, ja hladam dalej, pripadne ak je niekto v blizkosti SNV , nech posle info stavil by som sa vyskusat, aj ine znacky nech nekupujem macku vo vreci
Mal som g2 EUROWAY na 2 bike, ale musel z domu presne preto, ze nedali sa otvorit 5 dvere.