Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
matko001 598. o tom "probleme" s 591 viem, preto som kupoval 598. aj som skusal nasilu (v ramci neposkodenia nosica) vysklbnut bajk von a neslo to. z thule freeride bike podla mna vysklbnes cca podobne ako z proride 591
ja sa nehadam. len mi to pride lahsie vytrhnutelne, ako z proride 598. neskusal som to, mal som freeride cca tyzden, vratil som to kamosovi, kedze som z toho nemal uplne dobry pocit.
Chlapi, a nosič na strechu - koleso dolu a upnúť do pevnej osi. Ktorý poradíte?
A neviete kde kúpim priečniky na auto klasické zo železa bez nejakých drážok. Proste poplastovaný jakel. Lyžiny na aute mám..(priečniky mám z lídla, sú ok, ale hučia. Mal som požičané klasické staré a boli ticho)
Dík
Bosal a Oris je to iste, na niektorych trhoch sa predava pod znackou Bosal, na inych pod Orisom. Znacku Bosal a Oris vlastni ta ista spolocnost.
Mam Traveller 3 a som spokojny, nic mu nechyba voci Thule. Vyhodou je vacsi odstup bikov od seba, biky su spolahlivo upnute.
Ten posledný obrázok je len názorný aby som ukázal pri com mám posunutý ten podstavec na uchytenie predného kolesa. Teda jeho vonkajšiu stranu mám nadoraz pri tej časti na ktorú ukazuje šípka . Samotna koľajnica kde ju uchyteny uchop na rám je tam napevno...
Ah teraz pozeram, ze to mas nejako na kkt.... tie uchyty by mali byt zasunute cez obe diery. A potom len vysrubuj tu zamkovu tyc a preloz ju do hornej diery.
Edit:
Takto trci moje predne koleso, sorry za kvalitu ale silny crop.
Rovnaky problem som mal aj ja s mojim GT Force a Thule Proride 598 moj problem vyriesil. Akurat som to hodinu nastavoval Minule som viezol aj nejaku esku a v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Záleží aký široký máš rám, ale môžem ti povedať, že bežné ani omylom nevytrhneš - na vrchu sa ten nosič spája smerom k sebe
Thule Proride 598
ano, mam Oris Traveller (do minuleho roku robili pod menom Bosal) pre dva bajky
A neviete kde kúpim priečniky na auto klasické zo železa bez nejakých drážok. Proste poplastovaný jakel. Lyžiny na aute mám..(priečniky mám z lídla, sú ok, ale hučia. Mal som požičané klasické staré a boli ticho)
Dík
Mam Traveller 3 a som spokojny, nic mu nechyba voci Thule. Vyhodou je vacsi odstup bikov od seba, biky su spolahlivo upnute.
Keď sa pozrieš, tak tá páska uchytenia ide stredom toho kotvenia, takže ešte pár cm môžeš.
Nie sú tie "koľajnice" posuvné?
Edit:
Takto trci moje predne koleso, sorry za kvalitu ale silny crop.
A toto myslim tym, ze zasunute cez obe diery