Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Inak, ja vykladám bicykle do ProRide aj na streche Renaultu Trafic... ale je pravda, že mám198 cm, nosiče sú úplne na kraji strechy a aj tak je to len tak tak :-D
Zobraziť komentár 21.09.2016 - 19:17:44
00
objednany :)
Zobraziť komentár 21.09.2016 - 19:35:48
00
Nemáte niekto skúsenosť, alebo nepoznáte niekoho, kto má tento nosič na ťažné?

http://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/nosice-na-auto/nosice-na-tazne/peruzzo-siena-nosic-na-tazne-zariadenie-pre-2-bicykle.html

Uvažujem o kúpe, je za prijateľnú cenu

Zobraziť komentár 19.01.2017 - 13:26:27
    00
    Vsimol si si, ze sa nedaju biky poriadne posuvat do stran, aby sa spravne vosli? Sice to malo rovnako riesenie aj thule, ale podla to je celkom slusny fail.
    Zobraziť komentár 19.01.2017 - 13:34:21
    00
    predam loadtwinny na 2 biky na tazne na 3spz.cena 70e.uchytenie za kluku bicykla.vyklopny
    Zobraziť komentár 19.01.2017 - 13:58:30
    00
    pa3km Mal som Siennu na 3 bike a celkom spokojnosť za tie prachy.... No časom človek príde aj na mínusy, ktoré ho nakoniec dotlačia ku kúpe niečoho oveľa drahšieho. Napr. nasadzovať 3 bajky je celkom Tetris - prvýkrát som to riešil vyše pol hodiny. Ty by si s dvomi nemal mať problém ale je problém pri upevnení hrubších rámov - tie objímky už nedržia úplne na 100% ja som 3x full priväzoval ešte popruhmi (pre istotu). Zamykanie nosiča o TZ sa dá dokúpiť. Momentálne mám Thule Velocopact 926 ale ten je niekde úplne inde...
    Zobraziť komentár 20.01.2017 - 17:33:41
    00
    Pavol23 ďakujem za reakciu. Asi to prehodnotím a zainvestujem o niečo viac, aj keď najlacnejší Thule je už celkom pálka. Pozerám ešte nosiče Menabo, tie sa hýbu okolo 200€, Peruzzo teda vylúčim. Vďaka
    Zobraziť komentár 20.01.2017 - 18:52:22
    00
    Niet za čo, to čo riešiš teraz plne chápem - tiež som sa díval predovšetkým na cenu ale prax to väčšinou úspešne prehodnotí... Skús obvolať predajcov áut či nemajú náhodou niečo vystavené na salóne, ak už dospeješ k rozhodnutiu môžeš skúsiť Bazoš... Držím palce :)
    Zobraziť komentár 20.01.2017 - 21:11:52
    01
    myslite, ze ma na zaruku auta vplyv, ked si dam namontovat tazne zariadenie u inej firmy ako u toho , od koho som auto kupil??(Dacia).
    Zobraziť komentár 23.02.2017 - 19:16:08
    00
    Pokiaľ je to firma s cerifikátom a aj ťažné s cerifikátom tak by nemal byť problém. Alebo veď zavolaj predajcovi ☺ johnnySVK
    Zobraziť komentár 23.02.2017 - 20:50:09
    00
    mirec321
    jj...to mam urcite v plane..Uz som si precital zarucne podmienky k autu...tam tiez o tom nie je velmi zmienka, resp. mi z toho vyplyva, ze by nemali mat s tym problem.....Jasne, ze tazne bude v sulade s technickym preukazom, firma certifikovana...Beriem to tiez tak, ze Dacia s tym zrejme nebude mat problem, ale tak ludia su svine......keby som bol moooc sprosty, lenivy citat zarucne podmienky alebo sa neinformoval inde, ten z DACIE ma kludne moze oklamat a povie mi "nene, musite si to dat namontovat u nas za 400eur, inak vam padne zaruka"...
    Zobraziť komentár 23.02.2017 - 21:42:55
    00
    johnnySVK tak Dacia patrí pod Renault a hádam trošku serióznosti tam je. Aspoň u nás v LM som sa stretol s férovím jednaním.
    Zobraziť komentár 24.02.2017 - 08:03:06
    00
    Dacia aj Renault majú pripojenie kabeláže TZ cez konektor, ktorý je na originál kabeláži vozidla. Železo teda môžeš použiť akékoľvek homologizované a namontovať u hocikoho čo má na to certifikát od výrobcu TZ no pripojenie kabeláže mimo konektor môže byť považované za zásah do elektroinštalácie a dôvodom na problémy so zárukou. Odporúčam kúpiť originál kabeláž, to nebude až taká položka....
    Zobraziť komentár 24.02.2017 - 20:38:09
    00
    Kedysi dávno robili kamarátovi problémy za namontované ťažné v záruke. Nešlo však o montáž ťažného, ale boli presvedčení, že nejaká porucha nastala z dôvodu ťahania prívesu nezabehnutým autom a neakceptovali záručnú opravu. Ale bolo to hodne dávno, možno už nič také neplatí...
    Zobraziť komentár 24.02.2017 - 21:25:28
    00
    Zdravím, začínam zháňať už aj ja nosič na bike na auto VW Golf Plus...na 2-3 biky...doteraz som dokázal prepravovať 2 biky + 2 osoby v aute, ale je to dosť limitujúce. Takže nosič bude nevyhnutnosť.
    Ťažné nemám a ani ho na auto neplánujem inštalovať a na streche nemám žiadnu predprípravu na nosič...preto ako mierny favorit je nosič na 5 dvere.Rozhodujem sa medzi Thule 9106 a Thule Backpack 973...neviem či máte niekto s niektorým skúsenosti. Radšej by som išiel do overenej značky preto Thule ale videl som aj zn. Menabo prípadne tu na fóre Saris - ale ten mi príde že zakrýva aj svetlá aj špz...
    Prípadne niekto kto je majiteľom podobného auta a má nosič na 5dvere, ktorý by ste odporučili. Cenovo chcem tak do 200 grošov :)
    Zobraziť komentár 07.03.2017 - 22:12:56
    00
    keyboard_arrow_up