...
radioamater sice nejsom ale pokial si to staval sam a mas k tomu nejaku schemu neni problem vyrobit/zlozit.. plosaky sme vyrabali na strednej tak si to este pametam snad

Pravdupovediac, ani neviem ci a kde mam schemu zapojenia - v podstate sa jedna o napatovy
prevodnik vystupu z HAC4 na RS-232 s pouzitim obvodu ADM 232 (nabojova pumpa, prevodnik urovni). Dost zlozite je vyrobit kontakty, pouzil som male gulicky zapajkovane do DPS v rastri kontaktov HAC4 - pocas prenosu bolo treba kontakty drzat pritlacene rukou.
...
no a skusenosti ake? rusenie pod napatovymi stlpmi, elektrickami a pod.. dosah tepoveho pasu resp snimaca rychlosti.. teploty funkcnosti, dazdu vzdornost..

rusenie v skupine?
Ja mam len pozitivne skusenosti, nezaznamenal som ziadne rusenie pod napatim a elektricky u nas nastastie nejazdia

. Rusenie v skupine tiez nie. Jedine pri odstavenych bikoch ked som prisiel ku kolegovmu
biku velmi blizko (ako pri tlaceni biku), tak chytal moj hrudny pas a naopak. Pocas jazdy to ale nehrozi, dosah vysielaca hrud. pasu nie je taky velky, aby sa vzajomne ovplyvnovali a tak blizko vedla seba sa jazdit na bikoch neda. Zachytenie cudzich pulzov od kolesa som nezaznamenal. Ked som kupoval druhy drziak, meral som aj dosah prijimaca od vysielaca na kolese - je v rozsahu 60 - 75cm podla sparovania vysielac/prijimac, mal som skor problem s umiestnenim vysielaca na kolese blizko pri oske, pretoze uz novy drziak/prijimac nechytal signal.
Mozem potvrdit, ze pri "vystupovani" z
bike cez riadidla moze dojst ku vykopnutiu compu z drziaku s naslednym poskodenim ociek kompu. Mne sa to sice nestalo, ale podarilo sa mi odkopnut 1 tlacidlo. Servis je ale perfektny, SKPROFIBIKE zabezpecil vymenu tlacidla bezplatne (na vystave Eurobike v SRN). Doporucujem teda montovat na co najnizsie miesto na riaditkach - pri lastovickach niekde okolo stredu.