Zdravím. Chcel by som kúpiť nejakú prilbu vhodnú aj na trochu drsnejšie jazdenie. Teraz jazdím prowell f44.
Favorit zatiaľ Giro Hex.
Rozmýšľal som aj nad uvex quatro.
Nebránim sa žiadnym odporucaniam... Rozpočet +- 100€
ja mám Hex už roky a je super lebo mi korpus presne dobre sadol na hlavu ... ak by trebalo novú tak keby som si nekúpila tú istú tak poškulujem po Giro Feature, tá mi tiež sedí perfektne a lepšie mi sedia tie remienky okolo tváre na tej Hex to dodnes neviem úplne doladiť sú moc pevné a krútia sa .... a dokonca je teraz Feature aj s Mips technológiou do kila sa zmestíš aha: http://eshop.progresscycle.sk/giro-feature-mips-mat-glowing-red-highlight-yellow-l-detail-17T2000101.aspx
Urcite treba vyskusat..ja som povodne chcela Feature, ale pri skusani v predajni som zisitla ze je dost zle polstrovana, a tlacila ma vpredu na cele, vyskusala som si Hex, a neporovnatelny rozdiel v pohodlnosti tak som nerozmyslala dalej. A odvetranie v Hex je super, napriek tomu ze ju mam v ciernej farbe, vobec necitim potrebu ju sundavat pri vyslapoch alebo na prestavkach. Jedine minus su naozaj tie putka, ktore su trochu drsne a nepohodlne, ale zvykla som si
A co sa tyka toho systemu MIPS, na zahranicnych strankach sa o tom dost vedie polemika..kedze prilba, aj dobre utiahnuta, sa vzdy pri naraze aj bez toho na hlave trochu posunie, nakolko ju nenosime prilepenu teda vlastne podobny efekt ako s tym MIPSsom....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://eshop.progresscycle.sk/giro-feature-mips-mat-glowing-red-highlight-yellow-l-detail-17T2000101.aspx
Jazdila si tú Feature prilbu? Nepotila si sa veľmi?
Nemáte niekto osobné skúsenosti s IXS Trail?
Ešte jeden kandidát, čo poviete na Mavic Notch?
A co sa tyka toho systemu MIPS, na zahranicnych strankach sa o tom dost vedie polemika..kedze prilba, aj dobre utiahnuta, sa vzdy pri naraze aj bez toho na hlave trochu posunie, nakolko ju nenosime prilepenu
https://www.soof.sk/prilba-bluegrass-golden-eye-hes-black-green ale možno za tú cenu sú aj lepšie prilby.