Chlapi viem, ze sa tu uz prilby riesili, ale nejaku novsiu temu som nenasiel. Potreboval by som normalnu prilbu na XC (teraz mam Loncus za 500Sk pretoze uz mi nevysli prachy po kupe biku a ostatnych veci), ale ked pozeram tie ceny 3000 Sk a tak... Mam teda otazku za aku co najnizsiu cenu by sa dala este kupit pomerne kvalitna pirlba - teda od tych 1500 Sk...
V tomto sortimente nie som vobec zbehly tak dakujem za kazdu radu...
Urcite treba ist do obchodu kde maju velky vyber a skusat rozne znacky a kupit tu, ktora najlepsie sedi na hlave. Cez internet by som to na blint neriesil.
Mozno ti bude sediet iba ta najdrahsia, alebo najlacnejsia. Ja som kupovl v kaktuse, a mal som vyhliadnutu za cca 3-4000, a sadla mi jedine za 2500sk tusim.
Urcite nekup taku, ktora nesedi dobre, lebo to akoby si ju ani nemal (pri pade), a skor moze uskodit.
Chlapi viem, ze sa tu uz prilby riesili, ale nejaku novsiu temu som nenasiel. Potreboval by som normalnu prilbu na XC (teraz mam Loncus za 500Sk pretoze uz mi nevysli prachy po kupe biku a ostatnych veci), ale ked pozeram tie ceny 3000 Sk a tak... Mam teda otazku za aku co najnizsiu cenu by sa dala este kupit pomerne kvalitna pirlba - teda od tych 1500 Sk...
malá otázka to nemá byť náhodou longus ako myslím názov tej prilby? iba tak zo zvedavosti sa pýtam
Ja som minuly rok kupoval CASCO Ventec a s prilbou som dosť spokojný. Na hlave som mal pár prilieb a táto je z nich najpohodlnejšia (aspoň mne sedí) a kupil som ju za rovnú tisícku, aj keď mala cenu 1390, ale asi sa chcel toho zbavit co najskor, tak mi ju dal lacnejšie (bol to starši model) teraz ju mozno zozenies este lacnejsie a sa mi zda, že keď padneš a sa ti zničí, tak ti dajú novú za polovicu, ale neviem isto. Vyzerá takto a sú aj v čiernej a takej šedo bielej copyrightpicture.yatego.com picture.yatego.com
Ja mám korčuliarske, bikerské na moju šišku neviem dopasovať. (píšem o tom vo vlákne Prilba so štítom/bez)
Obe sú K2, prvá za 999 Sk, druhá za 690. Prvá nemá šilt a vyzerám v nej ako idiot, ale sedí perfektne a teraz ju používam ako zimnú, lebo pod ňu vlezie viac vrstiev.
Druhá je so šiltom, má krásny dizajn a v tej už vyzerám len ako polidiot.
Z prvej vznikla okrem spomínaných dôvodov zimná aj preto, lebo sa z nej po vyše dvoch rokoch začala lúpať vrchná farebná vrstva, ale dalo sa to zaretušovať samolepiacou tapetou.
Obe majú veľké vetracie otvory, sieťky, nastavovacie remienky a vzadu nastavovanie kolieskom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba pobehat obchody a poskusat.
http://www.hurikansport.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=187_191&products_id=683
alebo
http://www.hurikansport.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=187_191&products_id=677
tak mne urcite len velkost S/M 54-58cm
Mozno ti bude sediet iba ta najdrahsia, alebo najlacnejsia. Ja som kupovl v kaktuse, a mal som vyhliadnutu za cca 3-4000, a sadla mi jedine za 2500sk tusim.
Urcite nekup taku, ktora nesedi dobre, lebo to akoby si ju ani nemal (pri pade), a skor moze uskodit.
pri prilbe sa riad: Ked uz - tak nech.
tusim nieco okolo tisicky po zlave no nemam s cim porovnavat nakolko je moja prva, ale problemy veru nerobi
malá otázka to nemá byť náhodou longus ako myslím názov tej prilby? iba tak zo zvedavosti sa pýtam
Obe sú K2, prvá za 999 Sk, druhá za 690. Prvá nemá šilt a vyzerám v nej ako idiot, ale sedí perfektne a teraz ju používam ako zimnú, lebo pod ňu vlezie viac vrstiev.
Druhá je so šiltom, má krásny dizajn a v tej už vyzerám len ako polidiot.
Z prvej vznikla okrem spomínaných dôvodov zimná aj preto, lebo sa z nej po vyše dvoch rokoch začala lúpať vrchná farebná vrstva, ale dalo sa to zaretušovať samolepiacou tapetou.
Obe majú veľké vetracie otvory, sieťky, nastavovacie remienky a vzadu nastavovanie kolieskom.
K2 má predajňu v Auparku (BA).