Priznám sa, že na to asi neviem úplne odpovedať, nemám porovnanie s inými. Predtým som mal Fenix 2, kde bol ešte nejaký matricový alebo ako sa volá ten display a ten bol oveľa horší. Bez
svetla prisvietenie treba, je to transreflexný display tak preto. Pozorovacie uhly sa mi zdajú OK, pri pohľade moc šikmo toho veľa nevidno ale prečo by som tak na
hodinky pozeral.
FW postupne pridávavajú nové a nové veci, chybičky sa podľa FB skupiny nájdu. Mne zatiaľ všetko ide a tie veci čo sa prejavili iným som nepozoroval.
Je tu pár drobnosti čo sa mi nepáči ale zase nejak extra nevadia. Napr. uloženej aktivite nejde zmeniť typ, alebo aspoň ja som to nenašiel. Napr. keď som skúšal ten Trail Run, tak v hodinách a appke to neviem nijako zmeniť na Bike. V Strave ale nie je problém. A zaujímavé je, že síce mám problém s výškomerom pri aktivitách, ale nastúpané poschodia meria presne. Takže ja som zatiaľ až na ten výškomer spokojný. To riešim s Amazfit Central, poslal som im nejaké logy tak uvidím na čo prídu. Zatiaľ sú celkom ochotní. Neskúšal som zatiaľ módy pre plávanie a beh. Mali by rozoznať plavecký štýl a pri behu kadenciu a dĺžku kroku.