Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a ak si myslis, ze zvladnes vymenu duse dakde v prdeli, tak zobrat aj tu dusu a veci na to do podsedadlovej brasne, kam sa da dat aj ten mobil.
(ja tu dusu vozim aj ked viem, ze by som vymenu nezvladol, a isiel by som rovno na bus alebo vlak :)

Na dlhšie výjazdy jednoducho dušu+náradie+montpáky potrebuješ. Ja nemám "známeho na telefóne" ktorý by po mňa došiel autom, takže som odkázaný len a len na seba....alebo na autobusy a vlaky. Ale tiež si neviem dosť dobre predstaviť ako v tretrách a cyklooblečení hľadám najbližšiu zastávku MHD alebo šlapem pešo na nejakú vlakovú stanicu, ktoré tiež nie sú na každom kroku (ak samozrejme nejazdíš okruhy len po meste :D ).
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 08:55:50
00
na conti GP netreba ani paky
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 15:51:37
00
Chce to len prax
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 16:12:39
00
nikdy nezabudnem,ked som 1x menil tento rok dusu :D to bolo srandy zo strany polovicky :D,a ja tie nervy,cista robota asi tak na 30 minut nervacenia,potom som zistil fintu a uz to bolo..ako pise Drive, chce to naozaj prax...ale ja na vylety nic nenosim,mobil=mam ludi na fone
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 18:24:08
00
U nás jeden jazdí tak ovešaný všeliakými taškami že vyzerá ako tank. Strašne rád by som chcel vidieť čo v nich vláči!
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 21:15:50
00
Opýtaj sa batôžkárov... Alebo si nájdi tu na fóre tému, v ktorej sa to rozoberalo. Niektorí celú dielňu.
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 21:26:27
00
tak radsej mat nieco navyse ako potom volat o pomoc :), ale zas odtial potial, nosit nahradne plaste je uz asi moc :D
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 21:32:38
00
tak radsej mat nieco navyse ako potom volat o pomoc :), ale zas odtial potial, nosit nahradne plaste je uz asi moc :D

Tiež poznám týpkov ktorí vláčia zo sebou kopec kadejakých kľúčov,ktoré ani nepotrebujú-neviem,ja jazdím 22 rokov,ale nikdy som zo sebou nemal okrem náhradnej duše+lepenia+mont páky(a 2-3 energetické alebo cereálne tyčinky)nič viac....Batoh beriem len vo výnimočných prípadoch,keď idem na turistiku aby som nezničil tretry....Náhradné plášte-zbytočná záťaž-na cesťáku predsa potrebujem byť čo najľahší,tak načo voziť kadejaké chobotiny....

Naposledy upravil Optimus dňa 27.12.2012 - 21:50:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 27.12.2012 - 21:47:12
00
mne sa uz kluce zisli vela krat, napr doladit brzdu (vecko) nejde velmi bez imbusaku, ale aj 15tku kluc som uz vyuzil a aj okoloiduci odo mna pytali ked im pedal odpadol :D
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 21:49:56
00
ja nosim v podsedlovke dusu, 2 montpaky, lepenie pre istotu, maly nastavovaci kluc, k nemu 3 imbus bity+krizovy a plochy a elektrikársku lepiacu pasku. a este jedno lanko do rezervy. s tym sa da opravit vela veci a zabera to minimum miesta. este sa mi zmestia aj vreckovky, leukoplast a maly obvaz. do dresu peniaze+doklady (penazenku nechavam doma), nejake tycinky - proteinove, horalka, musli, 2 iontaku a navleky. s tym sa da ist na 4-5 hodinovy vyjazd v pohode a bez prekvapenia, ked sa nieco nahodou pokazi
Zobraziť komentár 27.12.2012 - 22:23:13
00
Optimus

Raz ma pri cca 84km výjazde prehodilo ponad riadítka (samozrejme to bolo po prvý krát po 16 rokoch jazdenia a tiež som si myslel že sa to mne ako starému somárovi nemôže už stať,keďže jazdím viac než opatrne :) ) . Na tvrdom asfalte. Riadítka s predstavcom sa mi nárazom otočili do strany a predstavec sa trochu nadvihol, takže aj hlavové zloženie sa mi povolilo. Nemať vtedy so sebou multikľúč, tak neviem ako by som sa dotrepal domov. Áno, dalo by sa to vyriešiť aj pomocou nejakého kameňa alebo hrubou silou, možno by to pomohlo a možno by som to poničil ešte viac. Elegantnejšie riešenie je mať so sebou aspoň zopár tých najzákladnejších kľúčov, samozrejme v mini prevedení,ale aby sa dali použiť. Ja bez týchto vecičiek na výjazd ani nejdem,tých pár gramov navyše ma istotne nazabije ;) . A navyše si ten výjazd aj viac užijem, keďže som viac-menej pripravený aj na prípadné poruchy, ktoré si dokážem urobiť aj sám a na mieste....taký pokoj v duši 8) .
Zobraziť komentár 28.12.2012 - 08:10:50
00
Optimus

Raz ma pri cca 84km výjazde prehodilo ponad riadítka (samozrejme to bolo po prvý krát po 16 rokoch jazdenia a tiež som si myslel že sa to mne ako starému somárovi nemôže už stať,keďže jazdím viac než opatrne :) ) . Na tvrdom asfalte. Riadítka s predstavcom sa mi nárazom otočili do strany a predstavec sa trochu nadvihol, takže aj hlavové zloženie sa mi povolilo. Nemať vtedy so sebou multikľúč, tak neviem ako by som sa dotrepal domov. Áno, dalo by sa to vyriešiť aj pomocou nejakého kameňa alebo hrubou silou, možno by to pomohlo a možno by som to poničil ešte viac. Elegantnejšie riešenie je mať so sebou aspoň zopár tých najzákladnejších kľúčov, samozrejme v mini prevedení,ale aby sa dali použiť. Ja bez týchto vecičiek na výjazd ani nejdem,tých pár gramov navyše ma istotne nazabije ;) . A navyše si ten výjazd aj viac užijem, keďže som viac-menej pripravený aj na prípadné poruchy, ktoré si dokážem urobiť aj sám a na mieste....taký pokoj v duši 8) .

Jasné,ak si prečítaš moj príspevok pozorne,napísal som kopu zbytočných kľúčov,teraz som sa pozrel do kapsičky,čo tam vlastne mám-sú tam 2 imbusové+maličký šrobovák.Samozrejme na ceste sa ti može všeličo prihodiť-aj také extrémy ako si napísal,a vtedy by sa ti zišiel aj zverák :D ,ale pri pohlade do mojej kapsičky som si uvedomil,že tam musím nosiť nejaký leukoplast+obvaz,aj keď sa mi doteraz nič vážne nestalo,toto váži pár gramov,a nie je to zbytočnosť....
Zobraziť komentár 28.12.2012 - 11:24:46
00
ked mam zavadu mam telefon...a to som min rok za 5000km nemal /dokonca ani defekt/
bud otec, bud svokor bud svagrovia bud syn alebo jeden zo 100kamosov sadne do auta a príde po mna...a nie žeby som nosil 15-ky kluce
Zobraziť komentár 28.12.2012 - 12:34:33
00
tak to si potom stastny clovek, ja aj keby som nahodou dakoho zohnal tak by som isto musel cakat zo 2h kym by sa dotrepal a za ten cas si davno opravim sam a dojdem domov
Zobraziť komentár 28.12.2012 - 14:29:24
00
ja nosim multikluc....mont paky.... dusu.... mobil a nieco na jedenie bud oblozeny chlebik....alebo banan vsetko sa zmesti do dresu a mam pokoj :-) a do 100km jednu 0,75l flasu :-)

ale plaste mam mavic aksion a to je neskutocne tvrde v servise to chalan kovovymi montpakami nahadzoval asi 10 minut..a rovnako dlho ich daval aj dole :-D :-D takze v poslednom casu uz ani dusu a mont paky nevozim lebo aj tak by som pocas vyjazdu dusu nevymenil...plastovymi mont pakamy je to robota na jednu hodinu pri jedno kolese :-) ale to je tymi plastami....vredestein zhodim aj nahodim za necelu minutu len rukami ale tieto mavic su svine tvrde :-D
Zobraziť komentár 28.12.2012 - 17:02:43
00
keyboard_arrow_up