OptimusRaz ma pri cca 84km výjazde prehodilo ponad
riadítka (samozrejme to bolo po prvý krát po 16 rokoch jazdenia a tiež som si myslel že sa to mne ako starému somárovi nemôže už stať,keďže jazdím viac než opatrne

) . Na tvrdom asfalte. Riadítka s predstavcom sa mi nárazom otočili do strany a
predstavec sa trochu nadvihol, takže aj
hlavové zloženie sa mi povolilo. Nemať vtedy so sebou multikľúč, tak neviem ako by som sa dotrepal domov. Áno, dalo by sa to vyriešiť aj pomocou nejakého kameňa alebo hrubou silou, možno by to pomohlo a možno by som to poničil ešte viac. Elegantnejšie riešenie je mať so sebou aspoň zopár tých najzákladnejších kľúčov, samozrejme v mini prevedení,ale aby sa dali použiť. Ja bez týchto vecičiek na výjazd ani nejdem,tých pár gramov navyše ma istotne nazabije

. A navyše si ten výjazd aj viac užijem, keďže som viac-menej pripravený aj na prípadné poruchy, ktoré si dokážem urobiť aj sám a na mieste....taký pokoj v duši

.
Jasné,ak si prečítaš moj príspevok pozorne,napísal som kopu zbytočných kľúčov,teraz som sa pozrel do kapsičky,čo tam vlastne mám-sú tam 2 imbusové+maličký šrobovák.Samozrejme na ceste sa ti može všeličo prihodiť-aj také extrémy ako si napísal,a vtedy by sa ti zišiel aj zverák

,ale pri pohlade do mojej kapsičky som si uvedomil,že tam musím nosiť nejaký leukoplast+obvaz,aj keď sa mi doteraz nič vážne nestalo,toto váži pár gramov,a nie je to zbytočnosť....