takže .... tá castelli Squadra premokne nemá ani podlepené švy je to niečo ako hrubší Pakajak, Tú Nynu si fakt nekupuj ak nemáš úplnú krízu (Nyna robí dobré elasťáky ale
bundy do dažďa nič moc). Nemám nič proti Castelli ale bundy majú buď premokavé čiže vode repelentné alebo nepremokavé ale sakra drahé. Fakt sa pokukaj po tých endura bundách do dažďa ak ti teda nakoniec investícia nevadí. Návleky na tretry nie sú úplná volovina ale opäť, mala som, predala som, lebo kým som si ich nainštalovala na turistické tretry tak by som už bola na pol ceste doma .... v lese v blate ke´d začne pršať a nemáš sa kam schovať ver mi obúvanie návlekov keď budeš aj tak celý mokrý nebudeš riešiť ALE
návleky sú v pohode keď si ich obúvaš už doma lebo ideš von aj keď mrholí alebo teda je chladnejšie .... oni sú fajn aj proti zime nielen vode ááá bacha chodením sa dosť ničia. Ale návleky si kúp tak že choď do obchodu aj s tretrou napríklad BBB waterflex sú fit .... ja som zvolila radšej nepremokavé
ponožky od Sealskinz (aj čapicu aj rukavice mám od nich nepremokavé) .... inak pokiaľ sa vozíš po karpatoch hore dole tak to ti tá
bunda do dažďa ak bude rozumná priedušnosť a nenaobliekaš sa pod ňu vystačí aj akože keď je chladnejšie ..... návleky

no oni sa robia z rôznych materíálov to si choď niekm do obchodu ochytať lebo sú zväčša z lycry ako kraťasy elastické ale niekto ich aj zatepluje niekto nie, napríklad Castelli robí aj tenké biele veľmi príjemné asi ako zimné pančuchy k sukni

také že sú proti UV ..... no proste ich je milión druhov ale zase radím skúšať lebo každý má inak hrubý biceps a rameno a môže sa ti stať, že ti buď odumrie ruka ak ti budú tesné alebo ti budú padať a to je veľmi veľmi otravné ..... inak na leto je jedna skvelá vec to ťa ešte dopletiem
http://endura.co.uk/product-detail.asp?ProductID=215 robí sa to aj v krátkom rukáve ... je to veľmi tenké teda spratné normálne to zroluješ do zadného vrecka dresu a rukáv a telo je spredu neprefúk a vzadu je to tenké a vetrá to, to je na leto na zjazd z Bieleho do Stupavy alebo kam fajnové.