batoh si vyskušaj na vlastnej koži ak máš možnosť, nastav popruhy a uvidíš ako sedí na chrbte keď sedíš na biku- toto sprav určite ak sa dá. A koľko stojí ten evoc? nevidím tam cenu
tak cena je okolo 150€ evoc draha zalezitost ale videl som iny typ evoc a vyzera dobre, camelbak som mal mule 2010 a bol dobry stacil ale chcem nieco lepsie
no tak to je pekná pálka, ja mám camel hawg nv 2012 a stačí len už sa pomaly trhá o konáre a je na ňom par šráfov tak som rozmýšlal nad evocom ale je to fakt dosť drahé. A v čom konkrétne by mal byť batoh lepší?
ja chcem jazdit enduro,a evoc je robeny presne na to, ma dost ulozneho priestoru, aj na helmu na kolenacky zo spodu ma chranic na chrbat a popruhy zo spodu su vystuzebe bestane sa ze sa ti batoh zosmykne na hlavuje to bomba batoh
vyzerá fajn, keby nechcem kupovať o rok novy bajk tak by som nad ním rozmýšlal, ak ho kúpiš tak určite daj vedeť ako si spokojný a ešte popozeraj osprey batohy tie by sa ti tiež mohli páčiť
Ja mam EVOC cc16. Neni to zle akurat je dost tazky sam o sebe nakolko je tam ten protector. Na celodenne enduro super aj nalozeny sa nosi dobre. Vobec sa netrha fakt kvalitny matros. Na take kratke vyjazdy (do 4h) som si ale kupil camelbak asset ktory aj po nalozeni vazi jak Evoc prazdny.
Nakoniec som si kupil EVOC ENDURO, sedi dobre,vyhody: pri dlhsej trase vhodny nakolko ma vela ulozneho priestoru,vhodny aj na turistiku,nevyhody: dokupoval som vak na vodu 3l,zatial som ho na vacsiu trasu nevyuzil,na to behanie by postacil i Camelbak mule nv,ktory si kupil kamarat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/batoh-ergon-ba3-super-enduro/228
Akcia -24% Ergon BA3 E-Protect batoh, 15 l, čierna
143 € -24%
MOC 224 €