Chcem kupit konecne tachometer s gps s pulzmetrom a ostatnými funkciami v jednom. Rozhodujem sa medzi Sigmou: ROX GPS 11.0, Polarom: Polar V650 a Garminom. Tam este neviem aky model. Viete to porovnat, poprípade ake mate skusenosti? Dik
Asi 3 mes. používam polar M450 a som velmi spokojný. Má to všetko čo potrebujem a vyzerá spolahlivo.
Jediné čo mi vadí je dlhý prenos do apky cez bluetooh cca 10min.
Do pc ano, do mobilu som ešte neskúšal. Robím to tak, že pokial sa dám do poriadku po výjazde tak sa to prenesie do fonu a aj do Stravy . Odtial si stiahnem GPX a hodím sem.
Momentálne najlepšia voľba Wahoo Elemnt Bolt. Je oveľa lepší ako Garmin Egde 520, aj preto sa teraz už predáva lacnejšie ako Elemnt. Alebo si počkaj na Egde 520 v bazári, pretože nespokojní užívatelia, čo prešli na Elemnt, sa budú zbavovať Garminov...
tiez som spokojny uzivatel Polar V650. Mal som zopar Garminov az ma tak trosku prestala bavit ich mensia spolahlivost. Presiel som na Polar a odvtedy pohoda. Po vyjazde pridem domov, pripojim kablom k PC a kym si zarobim nieco na pitie tak uz mam stiahnuty vyjazd
tiez som spokojny uzivatel Polar V650. Mal som zopar Garminov az ma tak trosku prestala bavit ich mensia spolahlivost. Presiel som na Polar a odvtedy pohoda. Po vyjazde pridem domov, pripojim kablom k PC a kym si zarobim nieco na pitie tak uz mam stiahnuty vyjazd
rok som mal garmin fenix 2 uplna spokojnosť potom som kupil fenix3 a to je už mega...jedinu nevýhodu na bike vidím v malom displeji ale inak nemajú chybu...
Chcem kupit konecne tachometer s gps s pulzmetrom a ostatnými funkciami v jednom. Rozhodujem sa medzi Sigmou: ROX GPS 11.0, Polarom: Polar V650 a Garminom. Tam este neviem aky model. Viete to porovnat, poprípade ake mate skusenosti? Dik
Za mna Garmin. Mal som 7 rokov Edge 705 bez poruchy - aj s ext. cidlami. Este som ho aj dobre predal. Teraz mam druhy rok Edge 1000. Tiez bezproblemov, tak isto aj ext. cidla.
ja mam fenix 3 + dokupeny senzor kadencie. Nic viac mi nechyba. Ziadne pripajania, data sa automaticku natiahnu do mobilu a na garmin connect, ktory mam prepojeny aj so stravou. Dalsia vyhoda, mobil je v zadnom vacku a v pripade sprav vidim kto mi co pise, vidim kto mi vola a viem zdvihnut aj odmietnut hovor a na mobil nesaham. A v beznom zivote multisport robustne hodinky s peknym dizajnom a smart funkciami. Vyuzivam ich pri biku, behu, posilke, na tury, plavanie, proste na vsetko a stale. A najlepsie na tom je, ze baterka bezne 4-6 dni bez problemov. Ked idem na vikend na hory tak nabijem doma a vydrzia cely vikend aj s nejakou 8-10hodinovou turou s pustenym GPS. Bluetooth ani nevypinam. A navyse sa daju kupit uz za zaujimave ceny kedze dosli fenix 5tky akurat.
Asi 3 mes. používam polar M450 a som velmi spokojný. Má to všetko čo potrebujem a vyzerá spolahlivo.
a navigacia je pouzitelna? da sa odnavigovat celu trasu alebo aspon na nejaky trail?
450 navigaciu nema, ale je tam nejaka vychytavka ktora ta dovedie naspat po uz prejdenej trase.No neviem ako to funguje ja navigaciu nepotrebujem jazdim len cestu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napis, co od toho ocakavas - niekto urcite poradi ...
ak dobrý tachometer s pulzom tak sigmu,
garmin som nemal...
na bike by som bral toto..
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/polar-m450-gps-hr/8031
sigmy som mal 1609 a 2209targa.. ta bola docela vydarená len som to nemal s PC. a nebola s GPS zaznamom.
Prípadne si pozri porovnania na TyRúre
Ake Garminy si mal?
Za mna Garmin. Mal som 7 rokov Edge 705 bez poruchy - aj s ext. cidlami. Este som ho aj dobre predal. Teraz mam druhy rok Edge 1000. Tiez bezproblemov, tak isto aj ext. cidla.
a navigacia je pouzitelna? da sa odnavigovat celu trasu alebo aspon na nejaky trail?