Chcem kupit konecne tachometer s gps s pulzmetrom a ostatnými funkciami v jednom. Rozhodujem sa medzi Sigmou: ROX GPS 11.0, Polarom: Polar V650 a Garminom. Tam este neviem aky model. Viete to porovnat, poprípade ake mate skusenosti? Dik
Čaute poradí niekto ? Mám sigmu 16.16 sts a je tam funkcia trip distance , teda prejdene km za jeden deň ,a neviem či sa to má vynulovat každý deň samé či to musím manuálne ? V návode je len resetovat a to zresetuje všetky údaje
Kamarat si kupil na behanie Garmin Forerunner 620 ku ktorym bol hrudny pas Run verzia. Zo zaciatku mu vsetko fungovalo ale teraz mu tep nemeria. Skusal som to aj ja na mojich Garminoch Fenix 2 a aj na Garmin Edge 820. Obe moje zariadenia normalne pas detekuju ( zobrazia spravu) ale tep sa nezobrazuje. Hodinky FR 620 + pas su cca mesiac stare. Software v hodinkach je najnovsi, baterka v pase bola vymenena. Co este vyskusat?
Osobne mám z Garminu posledný rok zmiešané pocity - kúpil som Vívoactive HR a HW je celkom dobrý, má všetko podstatné vrátane barometra, optický snímač tepu meria celkom slušne, presnosť je tiež na dobrej úrovni, kompatibilita s ANT+ príslušenstvom, vonku pekne čitateľný displej. Ale neskutočné ma s..ú aktualizáciami FW, ktoré sa nedajú vypnúť. Stalo sa aj, že aktualizácia vymazala komplet celý obsah hodiniek vrátane doinštalovaných aplikácií a zaznamenaných údajov, bežné je, že aktualizácia niečo opraví a niečo iné zasa rozhasí. Pred Vívoactive HR som asi 10 rokov používal Edge 305 a nespomínam si na jediný problém...
Tiež hľadám nejaký GPS tachometer. Ide mi o bežný cyklokomputer, nepotrebujem žiadny pulzy, kadencie, stravy a nič také, len normálny tacháč s bežnými funkciami.
Máte niekto skúsenosti s VDO M7 GPS? Najmä výdrž baterky ma zaujíma a tiež neviem nikde vygúgliť veľkosť ...
Tiež hľadám nejaký GPS tachometer. Ide mi o bežný cyklokomputer, nepotrebujem žiadny pulzy, kadencie, stravy a nič také, len normálny tacháč s bežnými funkciami.
Máte niekto skúsenosti s VDO M7 GPS? Najmä výdrž baterky ma zaujíma a tiež neviem nikde vygúgliť veľkosť ...
Momentálne najlepšia voľba Wahoo Elemnt Bolt. Je oveľa lepší ako Garmin Egde 520, aj preto sa teraz už predáva lacnejšie ako Elemnt. Alebo si počkaj na Egde 520 v bazári, pretože nespokojní užívatelia, čo prešli na Elemnt, sa budú zbavovať Garminov...
Tiez sa pridavam za Wahoo element Bolt. Nedavno som kupil a som velmi spokojny, hlavne s jednoduchostou ovladania, zadavania map, prehladnosti a vydrze baterie. Skuste pozret nejake recenzie, momentalne ako spomina Loser podla recenzii najlepsia volba.
Momentálne najlepšia voľba Wahoo Elemnt Bolt. Je oveľa lepší ako Garmin Egde 520, aj preto sa teraz už predáva lacnejšie ako Elemnt. Alebo si počkaj na Egde 520 v bazári, pretože nespokojní užívatelia, čo prešli na Elemnt, sa budú zbavovať Garminov...
mne hlavne ide o presnost merania. Co je presnejsie tachometer s gps alebo bez nie som profi biker iba hobby. Pytam sa uplne amatersky lebo neciem co to vlastne vsetko obsahuje co sa tyka balenia pri kupe a funkcnosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V ETA časovači: pridržať stlačené tlačidlo BIKE
analogicky skus podrzat tlacitko "bike" pri zobrazeni time tracking
Garmin Edge 20?
Prípadne si pozri porovnania na TyRúre
Tiez sa pridavam za Wahoo element Bolt. Nedavno som kupil a som velmi spokojny, hlavne s jednoduchostou ovladania, zadavania map, prehladnosti a vydrze baterie. Skuste pozret nejake recenzie, momentalne ako spomina Loser podla recenzii najlepsia volba.
Prípadne si pozri porovnania na TyRúre
Dnes som porovnaval Wahoo elemnt bolt, Wahoo rflkt plus, lacnú sigmu a GPS v iPhone 6.
Zameraný som bol na presnosť údajov o nadmorskej výške a s tym spojené údaje.
Výsledok ma zarazil.
Nadmorskú výšku najlepšie udával GPS v iphone6 a lacná sigma. Rflkt plus mal odchýlku 3-10 metrov a bolt 20-44 metrov.
Ako príklad uvádzam biely kriz kde je tabuľa 498 m, co ukázala sigma a GPS iPhone 6 ako 499 m, rflkt plus ukázalo 505 m a bolt 542 m.
Na okraj Pripájam, ze bolt ukazoval oproti sigma a rflkt o 3 stupne Celzia menej.
Total Climb po jazde vyšli nasledovne:
Sigma a rflkt plus 703 m
Bolt 689 m
Strava za použitia len údajov z telefónu 903 m
To ze strava pridáva metre, vie asi každý...
Bolt bol však všade vychválený ako presný. Žiaľ musím komstatovat, Ze mna o tom nepresvedcil...
https://www.hammerhead.io/pages/karoo
https://www.youtube.com/watch?v=030_sh-_36A
https://www.youtube.com/watch?v=sG178z8mNLM
Dík