Noooo takže nikto nereagoval tak som si ho zakúpil. Radosť z kúpy nového zariadenia netrvala príliš dlho. Nakoľko som mal predtým Garmin Edge 1000 tak moje očakávania boli také, že toto bude čosi podobné a podľa dostupného popisu a recenzíí by aj malo byť. Mal som variant s HR a taktiež speed a cadence senzorom. Pokiaľ boli zapnuté všetky senzory tak zariadenie fungovalo celkom dobre až na ukazovateľ stúpania. tam kde kedysi boli 8-9% zrazu bolo 4-5 len ja som si nevšimol že stupňov lamal som si hlavu a zistil som že sa to da prepnúť aj na percentá a to len začal humbuk hore kopcom 32% - 24% stúpanie reálne však 10%-12% zasa mi neostali nič iba dumať čo a ako nakoniec ma napadlo že možno keď je pripojený speed senzor berie jeho sklon alebo čosi. Tak som ho odpojil a dúfal že to bude určovať na základe prevýšenia pri danej rýchlosti. Na moje veľké sklamanie po odpojení senzora prestal Polar ukazovať stúpanie úplne. Čo sa týka mapových podkladov tie mali základné cesty ale čo sa týka podrobnejšej mapy nehrozilo. Celkovo som bol z tohto zariadenia sklamaný a naročnejším uživateľom ho určite neodporúčam
No ale tak nejak som to kdesi čítal aj na stránke výrobcu, ktorý ho sám porovnával s Garminom......okrem plnhodnotnej navigacie ktorá mu chýbala a smart notifikacii, segmentov a podobných srandičiek to malo byť parametrovo niečo ako Edge 1000 čo aj viac menej bolo a niektoré veci sa mi dokonca pačili viac ako na Edge (napr. grafové zobrazenie zón srdcového tepu) len som nečakal také zvláštne správanie. A ešte jedna zaujímavosť na rovnakej trase bol rozdiel medzi Polar a Garminom vo vzdialenosti 1km čo si myslím je už celkom zaujímave číslo pri cca 30km
oživujem túto tému.. Nemáte niekto skúsenosti s prepojením Polar-u V650 a mobilu? mne to akosi nechce fungovať, tak či je na to nejaký fígeľ?
Čau, ja sa zas chcem spýtať, či si sa nestretol alebo niekto ak máte v 650 s tým, že sa nechce synchronizovať s Polar FlowSync. Ani netuším, kde by som sa mohol hladať pomoc, najbližšie že Praha.
Tak skúsil som nainštalovať Flow na synovom PC , popri tom sa tam na inštaláciu tlačil ešte nejaký bonžúr- tiež by sa mohli naučiť po slovensky😁 no a už to ide.
ešte taký dodatok, ja som čítal, že polar flow má problémy s Win10, preto tie patálie so synchronizáciou. Je potrebné odinštalovať (resp. zastaviť) službu bonjour services a pak to jede
Ahojte. Neviete ako zosynchronizovať Polar V650 so stravou tak, aby mi strava neprepočítavala nastúpané výškové metre? Niekedy tam mam rozdiel aj 100 výškových metrov.
Môžete poradiť ?
prestal mi fungovať buď hrudný pás alebo senzor H10...spárujem V650 s hrudným pásom, ale neukazuje tep na displeji, menil som baterku, nepomohlo.
Môžete poradiť ?
prestal mi fungovať buď hrudný pás alebo senzor H10...spárujem V650 s hrudným pásom, ale neukazuje tep na displeji, menil som baterku, nepomohlo.
Pokus o pripojenie cez Polar Beat, neúspešne a výmena pásu tiež nepomohla...problém bude asi s čipom, aj keď tomu nerozumiem, žiadny pád na zem, ani vlhkosť, zo dňa na deň to prestalo fungovať
Tiež mal v úmysle kúpiť Polar V650. Ale odradili ma príspevky od "agenturaxx". Máte niekto viac povzbudivé skúsenosti? A ešte - na nete som našiel niekoľko mätúcich inforomácií o rozmeroch. Niekde sa uvádza 63x105mm, niekde 90x160 (veď to je ako keby som si dal na bicykel menší tablet).
aeselTuším to bez ďalšej úpravy fungovať nebude (niekde som to aj čítal, že treba na držiaku odstrániť vnútorné výstupky). Pozri na detail uchytenia tu https://www.youtube.com/watch?v=RWYtRNl_0ZI
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj keď meranie sklonu, ak nefunguje, je fakt chyba a to by sa diať nemalo.
Určite by som neporovnával 1000vs V650. Skôr sa mi podobá na 510, možno 810.
Čau, ja sa zas chcem spýtať, či si sa nestretol alebo niekto ak máte v 650 s tým, že sa nechce synchronizovať s Polar FlowSync. Ani netuším, kde by som sa mohol hladať pomoc, najbližšie že Praha.
Vymeniť pás.
Díky