Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Má niekto skúsenosti s oblečením od Craft?
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 07:06:38
00
len termo, ale spokojnosť :)
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 18:04:34
02
xpeter88 S bezeckymi ano - beham len v craft veciach. Len sa v poslednych rokoch nejak pokazili a zacali vsetko robit vacsie, tak mi sedi uz aj XS :D Inac su to neznicitelne veci ;)
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 18:54:39
01
máte niekto skúsenosti s týmito kompresnými podkolienkami? http://www.suncycle.sk/sk/produkt/compress-craft-biele-kompresne-podkolienky/2675 http://www.suncycle.sk/sk/produkt/ponozky-sensor-compress-biele/6544 či to za to stojí, lebo patria k tým cenovo dostupnejším, tak či sú dobré, alebo si radšej priplatiť za nejakú značku špecializujúcu sa na takéto výrobky?-čo by bolo určite najlepšie, len cena zas 3 násobná, prípadne poradte niečo s čím ste spokojní :)
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 19:58:14
00
imro1 Nie. Placebo nepouzivame ;) (ci to ma zmysel, alebo nie mozes usudit sam napr na zaklade prednasky Viktora Bielika https://www.youtube.com/watch?v=bjLZQ01EzxI&t=2422). Mozno tak na maraton, ale na kratsie behy je to uplna blbost.
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 20:20:50
00
imro1 o kopreskách sa toho pohovorilo už dosť. Mne zapúchajú nohy v oblasti členkov. Komresami som to úplne eliminoval. Dlhšie trasy robím už tretím rokom len s nimi. Teda aspoň v tomto sú výborné. Účinne mi pomáhajú značkové ale aj obyčajné z Lídla.
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 21:11:27
02
GaliPe54 Na biku? Je tu niekto z modnej policie? :P
Top 10 Things Not To Wear While CyclingOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 21:51:37
00
Len ich neposielaj na mňa. Zase tu budú na päť strán drístať. Mne samému sa tie podkolienky síce vrcholne nepáčia ale slúžia mi dobre. Nosím len čierne. Hoci tie neónové sú asi najfunkčnejšie. :lol:
Zobraziť komentár 18.06.2016 - 22:26:22
01
randy nejde mi o nejaké zvýšenie výkonu, no ten kto má problémy zo žilami tak pochopí ;) čiže o nejakom placebo efekte asi nemá význam hovoriť :) na dlhšie trasy by to mohlo byť dobré riešenie, aj keď uznávam že to vyzerá dosť smiešne a najmä v lete :) no a otec nosieva zdravotné a ten kto vie ako to vyzerá, tak určite uzná že na bajk to nie je, takže nejaké športové, by bola dobrá alternatíva.
GaliPe54 vďaka asi nejaké vyskúšam aj ja, myslím že na začiatok by mohli stačiť aj také čo som dal linky :)
Zobraziť komentár 19.06.2016 - 07:11:40
00
Cau imro, nosim kompresne presne preto preco ty, bohuzial najma v lete kedy ma kvoli zilam bolia nohy, je to esteticka zachrana oproti tym zdravotnym, ktore prespisuju lekari a mala som sportove od progressu, tie mi boli kratke, tak som si z nich vyrobila odstrihnutim slapy kompresny navlek, endury su super no maju slabu slapu a rychlo sa deru na pate, teraz tie z lidla nosim a su mega super lebo v nich nie je teplo a ten horny lem pod kolenom netlaci no na vystave som si kupila podkolienky od Haven so strednou kompresiou a tiež som pozitivne prekvapena aj sa lahko natahuju ani lem hore netlaci aj maju mäkké zony na pate a spicke cize by sa nemali rychlo zodrat. Pre mna je najtazsie odhadnut dobry pomer dlzka chodidla a vyska po koleno.
http://www.haven.cz/eshop/ponozky/compression_evotec_middle_blue_orange/?c=EUR
Zobraziť komentár 19.06.2016 - 07:39:14
01
vďaka fixska tie vyzerajú tiež dobre, do nejakých lídlových som nechcel ísť, no ako tu čítam, tak nemusia byť tiež najhoršie :)
Zobraziť komentár 19.06.2016 - 08:49:17
00
Ono kompresáky sú dobré aj na kratšie MTB výjazdy. Začínam tak, že vrch ponožiek mám spustený pri kotníkoch. Keď sa dostanem do vysokej trávy, žihľavy, malinčia a podobne, vytiahnem ich hore pod kolená. Keď sa vraciam asfaltkou, zase ich spustím. Takto si aspoň trochu na slnku opálim lýtka a nevyzerám na verejnosti jak .... U mňa kompresky slúžia okrem eliminácii opuchnutých nôh pri dlhých výjazdoch aj ako určitá ochrana v teréne. Nosím ich už dlho ale ja osobne žiadny iný význam alebo ich efekt nevidím. No, možno niečo pomôžu aj pri kŕčových žilách.
Zobraziť komentár 19.06.2016 - 10:53:52
03
áno, ako ochrana ma to už v teréne tiež pár krát napadlo, najmä cez tú žihlavu a trávu :) cez malinčie občas tiež jazdím nejakými singlami a to by som musel kupovať asi každú chvílu nové :) ale GaliPe54 tak ako ich používaš ty sa mi celkom páči a aj to na ceste :)
Zobraziť komentár 19.06.2016 - 12:50:29
00
Nemám skúsenosť, tak preto sa pýtam, či je, alebo nie je pravda, že do cyklo nohavíc s vložkou výhradne bez spodného prádla ? Ak áno, prečo a či to nie je nekomfortné a nehygienické :-) A tiež či je vhodné si dať niečo tenké pod letný cyklo dres ktorý je tenučký skoro ako pavučina až priesvitný, alebo je to blbosť...Aby človeka pri prepotený neprefukoval vietor :-) Vďaka.
Zobraziť komentár 20.06.2016 - 13:14:41
00
pod dres jednoznacne toto http://www.eleven-sportswear.cz/funkcni-doplnky/2514-funkcni-tilko-eleven-seco-scampolo.html . robi to vela vyrobcov, sietovany natelnik.
a samozrejme na vlozku v cyklogatiach naostro. vozky maju antibakterialnu upravu. ked si das na vlozku dake trencle tak sa uvaris.

Naposledy upravil Bade dňa 20.06.2016 - 13:22:05, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.06.2016 - 13:18:31
01

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up