Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -23% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
55,99 €
-23%
MOC 80,99 €
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Včera mi prišli čapáky Marte. Som 188/84 velkosť XL. Teba tipujem na L.
Nie, mám na pedáloch "redukciu" na platformy...
Aký model vybrať? Chcem komfort, športovo nejazdím...
Ak pravidelne jazdíš v zime a mraze tak neváhaj. Zimné tretry sú skvelá investícia na veľa rokov. Mám Shimano MTB tretry už viac ako 10 rokov. Zimné tretry využiješ už keď teplota klesne pod 10°C aj na jar a jeseň.
Osobne odporúčam nejaký model od Shimano. Najlepšie ísť do kamenného shopu so zimnou ponožkou a vyskúšať veľkosť. Nebrala by som zbytočne veľkú veľkosť.
V nizkych teplotach je sice fajn ze ta neprefukne ale ta bunda je tenka bez vrstvy ktora by hriala a kedze sa o teba opiera stale studeny vzduch tak ta to chladi cez tu tenku vrstvu. Bezne ked sa doma vyzleciem mam cervene brucho.
scarinko od toho su spodne vrstvy. ja som bral L-ko a ked mam pod tym len tielko trosku mi to je volne. no bral som to hlavne ako vrchnu neprefukavu ciatocne nepremokavu ochrannu vrstvu ktora nema primarne hriat. hreje ma vrstva pod tym.
podobne tu sportfulku využívam aj na skialp... aj dokopca či vyššie pri večšej zataži fajn,
na biku podobne aj okolo 0.. ked začne duť fukerka na vrch ..
spodok sieťka potom mikroflis alebo zateplený dres a fulka
ešte mi dojdu tretry a bude to fajn, lebo navleky su tak na jesen jar...
Okolo 5°C a menej stačí Perffeto s hrubším základom - napr. Castelli Flanders Warm
Pod 10°C stačí tenší základ - napr. Castelli Prosecco R
Ale je to individuálne ako jazdí, intenzita a dĺžka...
A mal som ju aj pri 20°C a viac lebo som musel, keď rána boli chladné okolo 5°C a na obed slnko všetko rozpieklo