chcem si kupit na jesen nejake vetrovku tak by som sa chcel spytat ze skotrymi mate dobre skusenosti ? bolo by dobre keby to bolo cena/vykon oplati sa to kupit cez net? do kolkych stupnov v nich jazdite stymy vetrovkami a co si davate este pod to? diky
urcite termonuklearne tricko ako prvu vrstvu a ides...
s vetrovkami nemam zatial daku speci skusenost klasicka sustacka mi staci.... ale termopradelko je bohumila vecicka... odporucam
urcite termonuklearne tricko ako prvu vrstvu a ides...
s vetrovkami nemam zatial daku speci skusenost klasicka sustacka mi staci.... ale termopradelko je bohumila vecicka... odporucam
Prvá a základná otázka: Koľko máš peňazí? Vlastne, koľko chceš zainvestovať?
No a potom rada - vyber sa do cykloobchodu a podľa výšky investície vyberaj.
Ale pozor - nejde len o bundu. Aj pod bundu treba niečo obliecť!
Gore Paclite to nie je, ale vydrží celkom dosť, myslím, že v tejto cenovej kategórii je to ok. Možno by bolo vhodné pozrieť aj nejaké u.s. výpredaje a tak, ale to je na dlhšie, toto je istota.
1.vrstva Klimatex, Moira, Craft
2.vrstva dres s krátkym rukávom
3.vrstva dres zatepleny s dlhým rukávom
4.vrstva zateplena vesta Windtex alebo niečo take zn. NORTHWAVE, stala sice 3500 sk ale jazdim s nou aj do -10 lebo je naozaj tepla.
Martinos: oblecenie cez net urcite nie.Vyrobcovia nemaju rovnake velkosti i ked pri bundach to az tak nevadi ako pri spodnom pradle.
Ja prechadzam na craft,maju aj cyklo bundu s rukavami odopinatelnimi.
trochu drahsie oproti Nyne ale zivotnostou sa to vrati.
P.S.Zmen si vnazve b za k a to bude debata
Ja obliekam Moiru.Maju kompletne vybavenie az do detailov.
Craft je high end.Ale aj dost drahy.
Neberie Moira vlakno zo Sviftu?To by potom mala byt na rovnakej urovni ako Slovenka.Craft drahy,suhlas,ale napr.take boxerky som kupil za 600sk a Moira ich ma za kolko 450-500sk ? Sice najdu sa veci,ktore ma aj raz tolko drahe.Nech povie Tadeas ci sa do Craftu oplati ist.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
daj niaky link na termonuklearne tricka prosim ta
No a potom rada - vyber sa do cykloobchodu a podľa výšky investície vyberaj.
Ale pozor - nejde len o bundu. Aj pod bundu treba niečo obliecť!
bunda cyklo functional 2190,- SK, je v pohode.
2.vrstva dres s krátkym rukávom
3.vrstva dres zatepleny s dlhým rukávom
4.vrstva zateplena vesta Windtex alebo niečo take zn. NORTHWAVE, stala sice 3500 sk ale jazdim s nou aj do -10 lebo je naozaj tepla.
Ja prechadzam na craft,maju aj cyklo bundu s rukavami odopinatelnimi.
trochu drahsie oproti Nyne ale zivotnostou sa to vrati.
P.S.Zmen si vnazve b za k a to bude debata
Neberie Moira vlakno zo Sviftu?To by potom mala byt na rovnakej urovni ako Slovenka.Craft drahy,suhlas,ale napr.take boxerky som kupil za 600sk a Moira ich ma za kolko 450-500sk ? Sice najdu sa veci,ktore ma aj raz tolko drahe.Nech povie Tadeas ci sa do Craftu oplati ist.
Tam sa vyraba vlakno z ktoreho sa upletie latka a z nej handra na nosenie.
Ak sa mylim,pardon,rad sa poucim.Aj tak to mam z druhej ruky.