Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Pepo32 a posadil si sa v tom na bike? lebo tieto bundy maju silno cyklisticky strih. mna tielko od castelli taha rovnako no na biku je paradne - ani o nom neviem.
Ano sadol som si aj na bajk ( rozumej doma na chodbe, po vyjazde by to asi nevymenili)
No offense, ale nejak nerozumiem a celkom casto sa stretavam s tym, ze ludia standardnej M/L postavy si kupuju cestacke znacky velkosti XL a XXL, ktore su im este aj tak male....
Moj poznatok, je ze je to robene na vyslovene chude postavy a ked v beznom zivote nosim Mko, tak mi nijako nemoze sediet XXL.
MageZ nevies to odomknut? inac ja a moji znami od nich berieme veci uz nejaky ten rok a co sa tyka kvality a ceny, je to uplna supa, mam od nich od spodneho pradla cez dresy, kratasy, navledy az po zimnu bundu, znami nielen na bike ale aj na skialp
kozaq Ono zjavne záleží aj od značky (preferovaného strihu jednotlivých značiek)... Mali sme klubové cestné oblečká od Kalasu, a tam som mal veľkosť 3 (čo údajne zodpovedalo S) a ešte by som možno dal aj 2... Teraz máme LAWI a tam som musel ísť až do L-ka, hlavne kvôli rukávom...
potrebujem "tielko" s kratkym rukavom - mam od progress nieje uplne tenke - bol som spokojny no uz ma dost rokov a neplni funkciu akoby malo. nechcem ziadnu sietovinu skor nieco teplejsie pod bundu ked sa takto ochladi -
ma niekto skusenost so sportful 2nd skin? je pouzitelne aj na turistiku ci ma vyslovne cyklisticky strih? chrbat ma ako rieseny? lebo uz bundu mam bez membrany na chrbate tak aby som nemal chrbat az moc odvetrany.
velkosti u craftu su ake? bezne nosim M-ko, podla ich tabulky by som mal mat S - nemam zobrat radsej XS? rozmyslam nad warm intensity dlhy rukav na zimu.
Gore Phantom dnes prišla a super. Riskol som a zobral nakoniec M, ale sedí parádne. Plecia a chrbát ako na mňa, pás by mohol byť trochu užší. Rukávy čo som mal obavy super, akurát dobre prekryjú rukavice. Som zvedavý na test na biku.
fajnovy kalendar, vidno ze tam robia chlapi u nas vo firme na vyvoji je na kazdej stene jeden ked fotim vzorky pre zakaznika musim robit retuse tych kalendarov teda ked je to nieco velke, male veci si dam pred foto stenu
Gore Phantom dnes prišla a super. Riskol som a zobral nakoniec M, ale sedí parádne. Plecia a chrbát ako na mňa, pás by mohol byť trochu užší. Rukávy čo som mal obavy super, akurát dobre prekryjú rukavice. Som zvedavý na test na biku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano sadol som si aj na bajk ( rozumej doma na chodbe, po vyjazde by to asi nevymenili)
Moj poznatok, je ze je to robene na vyslovene chude postavy a ked v beznom zivote nosim Mko, tak mi nijako nemoze sediet XXL.
ma niekto skusenost so sportful 2nd skin? je pouzitelne aj na turistiku ci ma vyslovne cyklisticky strih? chrbat ma ako rieseny? lebo uz bundu mam bez membrany na chrbate tak aby som nemal chrbat az moc odvetrany.
velkosti u craftu su ake? bezne nosim M-ko, podla ich tabulky by som mal mat S - nemam zobrat radsej XS?
https://e.dennikn.sk/2060234/najprv-sili-nohavice-pre-seba-a-znamych-dnes-dodavaju-oblecenie-zahranicnym-timom/
Ramon1 ak mas chut, pls. odomkni.
Clanok v prilohe tu https://www.mtbiker.sk/forum/post1644476.html#p1644476
https://e.dennikn.sk/2060234/najprv-sili-nohavice-pre-seba-a-znamych-dnes-dodavaju-oblecenie-zahranicnym-timom/
Ramon1 ak mas chut, pls. odomkni. Priloha je len docasna a zda sa, ze aktualne nefunkcna
Prečo si citoval mna 🤔 ?
Ked uz to tak pozitivne hodnotis, dal som tu moju do placu, ak by niekto chcel. Mne je velka.
https://www.mtbiker.sk/bazar/oblecenie-a-tretry/bundy-a-vesty/prechodne-bundy/431214/gore-phantom-2-vel-s.html
Ako miestnemu hlavnemu odomykacovi ti patrila veta: ak mas chut, pls. odomkni
S mojim pristupom to spravit neviem.