Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ked som este robil v raci tak som chodieval do prace aj cez BK a aj v zime kedze cestu z race odhrabavali. Raz bola taka zima ze ked som zjazdol dole na kruhac k zajacom nevedel som vystriet prsty z polohy na brzdach 😆
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:26:23
00
arrow_leftbackyfx napísal:
To hej,len ci este jednu vrstvu do rukavu dostanem :D Ale do mrazivych dni to asi nepojde... Jasne ze tato otazka je objektivna ale... Alpha 2 da aj -15???

Myslim, ze alpha by s hrubsim thermom dala -15 v pohode.. skor bude problem rukavice a topanky... ja uz mam pri -10 na limite ruky a nohy... jedine potom tie vyhrevne sacky do topanok aj do rukavic...?
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:31:45
00
Scarinko ?? Podobne, tiež som si raz nevedela odomknúť dvere po zjazde z Bieleho tak som sa musela rozmrazit v krčme na vedľajšej ulici kde už boli zvyknutý že sa tam vždy vtrepem s bikom s fialovymi ústami ??? a to som mala naozat hrubé rukavice typu lobster takže viac sa už nedalo
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:32:14
01
na toto zjazdovanie používam plačíky z primalofku, jediné čo mi udrží v zime prsty v teple. mal som kadejakých hrubých rukavíc aj lyžiarskych, ale na zjazd prehodím loftky na skialp a je klud
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:38:18
00
No ja som s tym vtedy neratal a a mal som prefuk rukavice na light lyzovacku z decathlonu za 7 eur a vonku bolo tak -1 hore tak -6 ?
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:40:53
00
arrow_leftmiidlo napísal:
Myslim, ze alpha by s hrubsim thermom dala -15 v pohode.. skor bude problem rukavice a topanky... ja uz mam pri -10 na limite ruky a nohy... jedine potom tie vyhrevne sacky do topanok aj do rukavic...?

Mam doma Sportful Sottozero aj Castelli FLANDERS WARM/NECK...S kombinaciou s Brynje a Alpha 2 by to mohlo byt v pohode... Boticky NW Extreme XCM 2 GTX s pripadne dvoma parmi ponoziek by tiez mohlo postacit...Na ruky este planujem Castelli SPETTACOLO RoS... Tak by to mohlo aj stacit...A potom este nohy samozrejme...
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:46:05
00
arrow_leftzihadlo 5 napísal:
na toto zjazdovanie používam plačíky z primalofku, jediné čo mi udrží v zime prsty v teple. mal som kadejakých hrubých rukavíc aj lyžiarskych, ale na zjazd prehodím loftky na skialp a je klud

co su tie " plačíky " ? je som zatial na najfunkcnejsiu vec prisiel na bbb weather-proof rukavice, tie jazdim aj na moto ked je pod 10 st , na biku pod nulou uplne v pohode ... len ich nasadzujem hore, aby boli suche ... ale ked aj v dazdi podrzia ked treba ...
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:49:00
00
plačíky = palčáky rukavice ;)
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:54:04
01
diky dnes mi nezapalilo, chip sa asi nevie pripojit do cludu ...btw mohol rovno napisat za Pal Csaky ...
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 18:55:41
00
soráč , tlačová chyba, ano palčáky dávam až hore na zjazd, primaloft je tenučký, skladný v skialpinizme sa používa velmi často, na izolačné bundičky či kratasy a sukne, rukavice vesty,ked je na hrebenoch aj -20, skvele funguje

Naposledy upravil zihadlo 5 dňa 01.11.2020 - 19:06:19, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.11.2020 - 19:05:33
00
arrow_leftzihadlo 5 napísal:

nejaky tip?
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 19:06:11
00
backyfx planujes batoh nosit pravidelne? ak hej napis neskor co na to "bunda"
3 vrstva spravi vela - teoria je taka ze prva vrstva ma odviezt pot (co brynje robi dokonale) do druhej vrstvy - tam som si zvykol nosit hrubsie merino - bobre saje a nesmrdi, tretia vrstva chrani pred vetrom a vodou a navyse je priedusna (co perfetto a pod. "bundy" tiez splnaju na vybornu). pri miernom chlade mi stacia dve vertvy mo v mraze sa mi vzdy osvedcili 3 vrstvy.
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 19:07:54
00
arrow_leftGusto0 napísal:
backyfx planujes batoh nosit pravidelne? ak hej napis neskor co na to "bunda"
3 vrstva spravi vela - teoria je taka ze prva vrstva ma odviezt pot (co brynje robi dokonale) do druhej vrstvy - tam som si zvykol nosit hrubsie merino - bobre saje a nesmrdi, tretia vrstva chrani pred vetrom a vodou a navyse je priedusna (co perfetto a pod. "bundy" tiez splnaju na vybornu). pri miernom chlade mi stacia dve vertvy mo v mraze sa mi vzdy osvedcili 3 vrstvy.

Myslis ze sa od batohu poskodi? Inac ano to Brynje je proste zazrak...Dakujem hlavne tomuto foru ze mi ho priniesol do satnika...Skusali ste niekto aj tie ich spodky Brynje?
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 19:10:59
01
to už je na tebe, su aj klasicke rukavice s vrchnákom z primaloftu, robí to dynafit , camp, salewa, atd v podstate všetci skialpoví výrobci
https://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=primaloft+rukavice&gclid=Cj0KCQjwufn8BRCwARIsAKzP697ki0SGu2W_H9_TfkNqW-MMJWIF39wEMv9F5ewZfMkbzfO0SU2qqi4aApWrEALw_wcB
ja mám celé v jednom kuse palčáky... v zime nosím batôžtek ,kde mám jedno suche termo ,primaloft bundičku a rukavice s čiapkou, hore to na seba nahádžem a v zjazde som v teple
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 19:15:05
00
backyfx to prave neviem. mam nieco podobne od sportfulu a batoh som mal len vynimocne. spodky som neskusal ani neuvazoval - dostat ich pod elasticke cyklogate je asi nerealne - teda ak nemyslis boxkerky. tie skusim od craftu - ze co to spravi. ci to bude nositelne ci to bude mat nejaky prinos. lebo jedna vrtva v mraze mi na rozkrok nestaci aj ked je tam vlozka.
Zobraziť komentár 01.11.2020 - 19:36:49
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up