Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Aké tričko alebo inú vrstvu nosíte aby vám nenafúkalo na hrudník?

Mne sa zatiaľ najlepšie osvedčila nejaká vesta proti vetru, ale keďže má vpredu nepriedušnú vrstvu, tak mi chvíľu nieje zima, ale potom sa pod ňou spotím a som tak kde som bol.

Teraz som bol len v dlhom termo tričku a dlhom drese, vonku je cca 7 stupňov a okrem toho hrudníka mi nieje zima, ale tam ma to celkom štve, keďže som tak už pár krát ochorel
Zobraziť komentár 05.11.2020 - 22:54:27
00
Spodná vrstva musí byť priedušná a dobre odvádzať pot od pokožky. Proti vetru má chrániť až vrchná vrstva. Ak použiješ na termotričko a priedušný dres, dobre je dať si naň ešte napr. ľahkú vestu s prednou vrstvou proti vetru.
Zobraziť komentár 05.11.2020 - 23:06:28
01
To presne robím a už podľa toho čo som napísal som tušil, že budem potrebovať kvalitnejšiu vestu...
Zobraziť komentár 05.11.2020 - 23:18:28
00
Ja som nasiel v skrini nieco take, tak to chcem vyskusat ako sa to bude v chladnom pocasi správať. Je zakrytý iba hrudník a aj krk chráni.
Motorkári to nosia 🙂.

Prílohy:

IMG_20201105_231620.jpg
IMG_20201105_231620.jpg 127.63 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.11.2020 - 23:21:54
00
matko001Mozem odporucit Sportful fiandre light norain vestu pripadne dres s kratkym rukavom. Vpredu membrana, vzadu len jemna tkanina, navyse vodoodpudiva uprava. Ja som v takom drese s kr. rukavom a dlhym termom siel vcera v 4°. Uz to bol riadny limit, ale dalo sa vydrzat. Je to velky rozdiel oproti sackom z vrecuska.
Zobraziť komentár 06.11.2020 - 04:12:34
00
ja v zime používam toto keď je pod nulou nakoľko krk si treba chrániť a je to dlhé aj na hrudník, ináč ako bolo povedané, treba dobrý odvod potu od tela, vy tu riešite teploty nad nulou a naobliekaní ste mi príde ako keby už mrzlo :) ináč mám na sebe vždy len jedno termo a rozopínam sa stále do kopca. Robím to celý rok tak nemám problém ísť do kopca rozopnutý aj keď je -10 otužujem postupne.https://www.independentmoto.sk/p/826/nakrcnik-loeffler-20563102
Zobraziť komentár 06.11.2020 - 05:23:48
01
arrow_leftLost napísal:
craft power ws som nedávno bral v akcií, čakal som trochu lepší tepelný komfort, okolo 5C mi v nich už bolo zima a to mi pri 10C stačia aj bezprstové... na teploty okolo nuly rozmýšľam nad Force Ultra tech, nemá niekto skúsenosti? recenzie ok, viacej sa mi dávať nechce, zase tak často v mrazoch nejazdím

Force som nosil 4 zimy pokiaľ som nekúpil Sportful. Nikdy mi v nich nebola zima, ale tu dole zas tie zimy nie sú ktovie aké :)
Zobraziť komentár 06.11.2020 - 07:30:16
10
pls čo by ste odporučili od isadore na jesenné jazdenie ako bundu, dlhý dres ? Teplotný rozsah 2-10 stupňov , cesťák. Rozmýšlam nad Long Sleeve Shield Jersey alebo nad Sector Jacket. Priorita - vetruodolnosť a ochrana pred drobným mrholením. Mám teraz Castelli Perfetto, ale v ňom mi začína byť zima -napr. včera bolo 8 st .a , silný vietor a po hodine jazdy už to nebolo ono (pod tým som mal dlhý nátelník Craft Active Extreme)
Zobraziť komentár 06.11.2020 - 08:58:58
00
arrow_leftGusto0 napísal:
ake rukavice? :-(
do teplot 5 az 10 stupnov a na bezky by som zobral Sportful WS Essential 2 https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/zimne/sportful-ws-essential-2-rukavice-cierna-fluo-zlta.html ma niekto snimi skusenost? velkostne sa da drzat tabulky?
a zimne okolo 0 a do minusov ake? uz som za jedny nenositelne peniaze vyhodil - bojim sa kupit dalsie - materialovo vyzeraju dobre shimana https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/zimne/shimano-rukavice-windstopper-thermal-reflective-neonove-zlte.html nema ich nahodou niekto? velkostne a funkcnostou su na tom ako?

co sa tyka ceny nechcem ist nad 50€ - teda ak rukavice pod tu cenu maju vobec zmysel.

Kua si mi dal chrobáka do hlavy s tými Shimano. Vyzerajú celkom fajn a celkom by sa mi zišli nejakú rukavice na počasie aké začína byť. Mám len tie Craft Power WS a v tých je to pod nulou už dosť na hrane. Okrem biku by asi šli prípadne využiť aj na skialp alebo turistiku.

Už mám zimné tretry, Gore Phantom bunda vyzerá že s teplejšou spodnou vrstvou na toto prechodné obdobie bude tiež stačiť. Už len lepšie rukavice a zimné gate a som vybavený ak náhodou zistím, že sa mi lyžovať nechce ako minulú sezónu :D.

Zobraziť komentár 06.11.2020 - 10:51:57
    00
    Na nasu zimu, aspon tu v okoli Trencina a to nehovorim este dole na dolnakoch, ja asi najlepsi zimny sport bicyklovanie, pripadne behanie. Uz asi 2, alebo 3 roky si hovorim ze ked napadne sneh ze si kupim bezky, ale asi by to boli len vyhodene prachy. Usetrene peniaze radsej zainvestovat do kvalitneho cyklo oblecka.
    Zobraziť komentár 06.11.2020 - 11:26:48
    05
    Tu to je zatiaľ celkom OK. Skialpovať sa dá keď človek chce na horách dookola bez problémov. Len to začína byť brutálne masové. Človek sa vyberie po práci na Martinky alebo chatu pod Chlebom a tam je ďalších 50-100 ľudí. A keď som videl ten cykloboom počas korony, tak som zvedavý ako to bude vyzerať v zime.
    Zobraziť komentár 06.11.2020 - 11:31:10
    00
    martinzz bezkovy set bazarovy kúpiš za 150-200e a si v podstate zahojeny,..
    Vršatec alebo keď si naskocis niekomu do stopy kdesi pri dedine tak na to ti to postačí bohate...

Aj keď je slabšia zima tak kdesi na makov, karlovice alebo skalku to od nás zas není neriešiteľné..

Oblečenie mas to isté čo na biku, a ako doplnok k biku imho je to lepšie než beh..
    Zobraziť komentár 06.11.2020 - 11:41:42
    01
    volodaj Gusto0 Tie Shimana som objednal, tiez potrebujem nieco na mrazy. Hlavne pri vyssich rychlostiach. Do lesa mi stacia Kellysy, ale na asfalt uz je v nich zima na prsty. Dam potom vediet co a ako.
    Zobraziť komentár 06.11.2020 - 12:22:23
    20
    ked sme sa tu bavili, maju posledny kus a L-ko, cena je o hodne lepsia ako vsade inde" https://www.gamisport.sk/p/100000-tricko-craft-ax2-0-ws-ls-1904505-9999-cierna/?
    Zobraziť komentár 06.11.2020 - 15:53:32
    00
    L je mi asi o 3-4 velkosti male ale ked to som ich ovoril, tak ma zaujalo Pánske termo triko Nordblanc Fierce

https://www.gamisport.sk/p/149489-panske-termo-triko-nordblanc-fierce-sede-nbbmd7087_gra/

Poznate to niekto? Vyzera mat nejaku vetruvzdornu vrstvu vpredu a priedusnu vzadu...
    Zobraziť komentár 06.11.2020 - 16:02:01
    00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up