Lokalizácia
Formulár sa odosiela
K tomu Brynje mozem potvrdit, ze je to najlepsie fungujuca spodna vrstva. Tiez dochadzam domov najsuchsi prave v tomto. Ale pozor, oproti inym spodnym vrstvam je to ako radiator. Pouzivam to iba fakt pri teplotach okolo nuly. Kto sa v tom poti, mal by sa menej obliekat resp. davat do nizsich teplot. Treba sa to naucit pouzivat.
Zobraziť komentár 22.11.2022 - 08:19:38
05
arrow_leftjachmel napísal:
Kto sa v tom poti, mal by sa menej obliekat resp. davat do nizsich teplot.

Toto je slovo neznalého, keď máš telo ktoré sa potí tak si nepomôžeš, resp. pomôcť si môžeš znížením nepríjemných následkov tým že obliekaš sieťku ... Potenie ako také neodstraniš ani keby si šiel naostro, akurát si zarobiš na problém pri znížení intenzity ...
Zobraziť komentár 22.11.2022 - 08:38:19
03
arrow_leftvokalvokal napísal:
iron.hide https://www.ekoi.com/cs-sk/cyklisticke-rukavice-na-zimu/9138-gants-hiver-chauffants-ekoi-heat-concept-evo-2.html
kamos ich ma a pochvaluje si, na najvyssi rezim 1,5 hodiny,ale to uz je extrem,aspon co vravel a 4 hodiny na najslabsi rezim

vdaka, ale to je hrozne drahe :tmi:
Zobraziť komentár 22.11.2022 - 10:37:29
00
arrow_leftjachmel napísal:
...Ale pozor, oproti inym spodnym vrstvam je to ako radiator. Pouzivam to iba fakt pri teplotach okolo nuly. Kto sa v tom poti, mal by sa menej obliekat resp. davat do nizsich teplot. Treba sa to naucit pouzivat.

Súhlas! Nie je sieťka ako sieťka. Tiež som postrehla, že v Brynje Supertermo je pocitovo oveľa teplejšie ako v iných sieťkach a na aktívny pohyb ho nosím až keď je skutočne chladno, inak sa v tom aj ja dopotím. Ak je vonku teplejšie, v mojom prípade nad 5 C tak odporúčam niečo ako Endura Fishnet a podobné.
Zobraziť komentár 22.11.2022 - 11:00:32
00
Ja kombinujem Brynje az ked mi nestaci neprefuk natiahnuty na letnom drese. Ale potom je to Brynje neprefuk a potom uz ako treba. Pouzivam ho aj na vychadzky, zima mi na moje zateplene brucho nevadi a pot to odvadza dokonale.

Ak je tu niekto, kto pozna inu 1.vrstvu, ktora lepsie odvadza pot, tak sem s nou.

Pozriem tu Enduru Fishnet, mozno prijemne prekvapi.
Zobraziť komentár 22.11.2022 - 22:57:27
01
Aby bolo jasné, nejde o to, že by Brynje zle odvádzalo vlhkosť alebo horšie ako iné sieťky, ale že pocitovo je v ňom teplejšie ako v iných sieťkach. Aby neprišlo k nedorozumeniu :) v iných sieťkach jazdím aj v lete ale v Brynje superterme tričku je fakt oveľa teplejšie
Zobraziť komentár 22.11.2022 - 23:13:44
01
A preto sa vola supertermo😂😁
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 07:18:52
00
co pouzivate ako strednu vrstvu na brynje? vrch pouzivam obe decathlon all mountain bundu ( hardshell , v lete vo vaku ako plastenka) , alebo st 500, no casto laborujem co medzi to.
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 08:17:14
00
U mna staci do 2°-3° len Brynje a na to Sportful Super bunda (GoreTex Infinium), pod tu hranicu pridavam uz aj druhu vrstvu (medzivrstvu) rolak Merino DeVold. Na tie nase zahoracke zimy to postacuje.
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 08:25:44
00
ja nepouzivam vobec strednu vrstvu.. ked je pod 8° tak davam brynje + perfetto a ak je uz pod 0° tak davam brynje + Alpha... ale v zime treba trochu prisposobit aj intenzitu jazdenia, hlavne hore kopcom idem nizsie tempo
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 08:29:29
00
predpokladam ze inak to bude mat niekto na ebiku a inak niekto kto ide za vlastne :)
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 08:55:23
00
Ja keď je pod 2°, tak dávam na brynje Merino tričko s dlhým rukávom. Ale to fakt musí byť zima/kosa. Lebo inak sa v Tom človek dopoti. Na vrchu mám obycajnu zimnú softshellovu bundu z Decathlonu.
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 09:23:23
01
Toto ma tiež zaujíma. Popravde, v tom Brynje mi zas tak teplo nieje. Ale príde mi, že snáď všetci okolo idú intenzity :D Ja by som rád v zime sôr niečo, čo zohreje, lebo do a z práce idem pohodu, intenzívne jazdy mi stačia v ostatných ročných obdobiach. Je možné, že Gabba po siednmich rokoch (Gabba 2 Convertible) má obmedzenú schopnosť neprefuku? Lebo kým nefučí, je fajn, ale ľadový vzduch úplne príjemný nieje (či už je spodnou vrstvou Brynje SuperThermo alebo X-Bionic Accumulator). A je momentálne Perfetto (Gore-Tex Infinium) trocha teplejšie ako vyššie spomínaná Gabba 2 (Gore Windstopper X-Lite Plus)?
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 09:55:06
00
Tri vrstvy na bike nikdy. Jazdim ale vela kopcov.
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 09:57:06
01
Tri vrstvy na bike bežne ... Jazdím iba kopce ...

Píšem samozrejme o MTB a tretiu vrstvu dopĺňam pri znížení intenzity v zjazdoch napriklad. Vyskladanie prispôsobujem aktuálnemu počasiu, vo vlhku je to inak ako v suchu a vo vetre inak ako ako v bezvetri ...
Zobraziť komentár 23.11.2022 - 10:23:05
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up