Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -11% icebreaker Tech Lite II SS dámske tričko, čierna
49,99 €
-11%
MOC 79,99 €
Akcia -14% ORTOVOX 230 Competition Short dámske tričko, Bloom
od 60,99 €
-14%
MOC 101 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
chcel som obojstranny zips ale tie vacsinou dole nechcu moc drzat a ked tak len zo zaciatku, cize sa zvykne rozopinat sama zospodu
otvor mam na par vestach a je to nepouzitelne, vykrucam ruku kadejak ale trafit sa cez dieru ktora ju trochu mimo vrecko na kraji a zas naspat je tak na vydrbkanie
vzadu sietku asi skor nechcem lebo to je dobre len ked tu vestu mam cely cas na sebe ale ked si ju obliekam len do zjazdov tak mi aj cez tu sietku fuka na mokry chrbat.
cize:
ak na dlhsi cas tak vzadu sietka a vrecka - decathlon splna (maju len ciernu a taku kaki zelenu), mam tu ciernu v 2 velkostiach a je dobra, taka hrubsia
ak len na zjazdy tak plny chrbat a obojstranny zips ktory otvorim a siahnem do vrecka ked tak.
a samozrejme vyssi golier ale to ma maloktora co je skoda
Van Rysel z Decathlonu je viac-menej "safe bet," akurát je čierna :-/
Našiel som dobrý deal na Scott Ultd. gilet ktorá sa mi veľmi páči funkčne aj dizajnovo, ale aj keď nie je krátka, je strašne aero strihaná, Mko je mi tesné a Lko už nemajú, asi ju budem musieť vrátiť.
Táto POC Enthral Gilet sa ale tvári celkom schopne, nemáte ju niekto, prípadne aj niečo iné od POC, že ako im "lietajú" veľkosti?
Či nemám špekulovať a zobrať si tú Van Rysel, aj keď je čierna?
https://luxa.cc/en/cycling-gilets/123-gray-vision.html
btw: ta vesta od POC je trochu volna a nema tu elasticku gumu.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/nohavice/kratke-elasticke/castelli-competizione-kratasy-s-trakmi-cierna-p99812.html
Ďakujem
Castelli COMPETIZIONE kraťasy s trakmi, čierna
79,99 €
MOC 99,99 €vlozka sa ti posunie podla strihu gati - takze bud ti nesedi strih, mas zle zvolenu velkost, alebo ako som zistil, moze byt zle nasita. mozes mat aj zly sklon sedla a pocas jazdy sa na nom smykas dolu a vlozku to posuva dozadu.
Pri manipulácii s vložkou cítim že predok vložky je uvoľnený a nedrží pevne na mieste, vždy sa mi to posunie z oblasti citlivej partie na zadok a cítim tak sedlo namiesto vložky.
Čo sa týka sedla tak to mám v absolutnej rovine
Tomu rozumiem, to ten model cykligati je este starsej vyroby (cize podla starsej velkostnej tabulky), verim v tom ze v Lku by som sa citil jak obelix v sude 🤦
Aj som cital vela recenzii ludi ktory maju rovnake proporcie ako ja a tiez volili XLko.
No aj tak ked sa chytym vlozky a trosku s nou pomanipulujem tak citim ze nedezi na mieste, ze sa samovolne posuva z prednej casti dozadu… skor to vidim na vadnu vyrobu
https://www.sportsdirect.sk/dynafit-ride-wind-jacket-mens-634968#colcode=63496818
Mam miery ako ty a mam M-ko, Ak chceš pod ňou nosiť viac vrstiev treba Lko.