Kategórie
Bike-techPreferované vlastnosti: Skladnosť (menší byt, hlučnosť / malé deti, cena do 300€).
posledný komentár: 4. 8. 2023 o 12:57
-5% Elite RIVO/Zwift Cog and Click cyklotrenažér, predvádzací kus
519 €
-5%
MOC 549 €
-16% Elite set adaptérov pre RIVO JUSTO AVANTI SUITO a DIRETO
13,29 €
-16%
MOC 19,29 €
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
-7% Elite Training Mat podložka pod trenažér, červená, predvádzací kus
95,99 €
-7%
MOC 103 €
https://robertoviola.cloud/2024/09/16/zwift-ride-with-mywhoosh-indievelo-rouvy-and-much-more/
je to ok zostava alebo radsej pockat na ten jetblack a ten spojit s zwift ramom?
K inej teme, nestretli ste sa niekto s extremnym rozdielom wattov na trenazeri vs wattmeter? Porovnavam elite suito-t s klukami aj pedalmi a rozdiel pri 200w(trenazerova hodnota) vs 300w(quarq/garmin pedale) a cim vyssie clovek ide tym viac percentualny rozdiel rastie a naopak. Co som posnoril po forach tak nie som jediny.
K inej teme, nestretli ste sa niekto s extremnym rozdielom wattov na trenazeri vs wattmeter? Porovnavam elite suito-t s klukami aj pedalmi a rozdiel pri 200w(trenazerova hodnota) vs 300w(quarq/garmin pedale) a cim vyssie clovek ide tym viac percentualny rozdiel rastie a naopak. Co som posnoril po forach tak nie som jediny.
čiže tlačím viac wattov ako ukazuje? Dobre vedieť
Napriklad 500w na nom nepretlacim ani nahodou, co nie je zrovna zavratna hodnota.
ake tretry a pedale? mam nejake starsie mtb
ci radsej investovat a dat tam cestne?
nemam v plane kupovat bike tento rok tak budu cisto len na trenazeri
savings Shimano PD-ED500 nášľapné pedále s klietkou + zarážky SM-SH56
29,99 € savings
MOC 60,99 €-7% FORCE Phantom tretry, čierna/hnedá
od 53,99 € -7%
MOC 76,99 €Pridaj komentár
Používal som teraz trenažér len s Garminom a tréning, ktorý som odjazdil na veľkej píle vpredu a prehadzoval som len vzadu (čím som si reguloval záťaž), po update som musel ísť na malej píle, lebo odpor bol oveľa väčší....