Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Preto hľadám niečo lacnejšie, keďže netuším či ma to bude baviť. Nechcem niečo za 500€, čo skončí ako drahý vešiak na prádlo.
Zobraziť komentár 09.11.2024 - 23:32:07
00
Ale tak zase musim povedar, ze technicky je to vymakane a vsetko mi hned slape bez chybicky, ticho, takze hodnotu to ma. ( u mna konkretne elite avanti)
Zobraziť komentár 09.11.2024 - 23:36:40
00
volodaj Problem s lacnejsim riesenim je, ze nemusi byt dostatocne kvalitne aby ta bavilo. Klasicky wheel on trenazer som skusil presne raz lebo ma to vobec nebavilo. Ale direct mount je parada (saris h3 za 500e). Prvu zimu som skusal wahoo systm s nejakym treningovym planom, dalsiu som zas jazdil rouvy. A neplanujem prestat :)
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 12:24:45
00
Mám ten saris a nebavi ma to ani trochu 😁. Skúšal som zwift, trochu dlhsie rouvy, ale aj tak som skončil u priameho sparovania s edge 530. Buď pripravený workout, alebo priamo nastavit zataz.
Ale keďže mám rád aj beh, bežky.. tak aj v zlom počasí som väcsinou schopný si nájsť nejakú aktivitu ktorá ma baví. Saris používam iba fakt v nudzi.
Keď to spratne hodnotim, tak sa to dá povazovat za horšie použité eura.
Inak vraj budú lacnejšie:
https://www.dcrainmaker.com/2024/10/saris-significantly-reduces-smart-trainer-prices-says-they-plan-to-rebuild-company.html
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 12:49:01
00
Mam Kickr core a pokial vonku nie je hurikan alebo poladovica tak ma na to nikto nedostane ani za zlate prasa. Pouzival som to len na zwift workouty ktore som si upravil ako som chcel. Prezil na tom hodinu az hodinu a pol, ale musel som pozerat filmy alebo serialy. A bez ventilatora vydrzis tak 5 minut a potom bude pod tebou jazierko.
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 16:22:38
00
Na juhu sa dá aj celú zimu vonku ,len tu hore je to v zime na cesťák už len pre otužilcov. Už 3 týždne jazdím len horák ,predsa tam aspoň tie 2 minúty dole kopcom zahrejem aj vrch tela...Ale Smart je dobré riešenie,dnes mi prišli 4 tenisové loptičky a už sa dá na tom kyvkat ako pri normálnej jazde. Mám volodaj aj normálny no smart no direct Tacx,ale len na RU,kľudne Ti ho požičiam aj na celú zimu.
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 17:17:17
10
Díky, ale ja pozerám Smart, ale no direct. Chcem aby mi automaticky menil záťaž a všetko podľa Garmin tréningov.

Zwift a podobné mi asi netreba. Na monitor čumím v práci denne 8-10 hodín, netreba mi aj vo voľnom čase.
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 17:30:10
00
Ja som si to pár x rozbalil vonku v altanku. Radšej som čumel ako zrýľovanú zahradu zmáča lejak, ako na monitor. Ani ventilátor som nepotreboval 😂.
Zobraziť komentár 10.11.2024 - 17:51:47
00
Neviem preco tolko trenazer hejterov tu mame :D, mna to bavi viac ako ist do zimy, obliekat tri vrstvy, nasledne prat pol kila a prist domov s omrznutymi prstami. Kym sa prichystam, vyrazim, dojdem, vsetky prestoje, 3 hodiny zabijem, na trenazery v byte pootvorim okno/balkon, pustim ventilator (treba kvalitny, co nemam, planujem dokupit) a za 1-1,5 hod workout paradny, vynimkou nie su ani 3 hod preteky na zwifte. Ak si tam najdete nejaku seriu/ligu a superite proti ludom ktorych uz poznate alebo spoznate a su vam vykonovo blizko, tak je o motivaciu postarane. Potom vecer len prezerate tabulky na zwiftpower ake PRka ste si vytvorili na 20min/5min/30sec a pod a kde sa treba zlepsit aby ste svojho nemesis porazili :D.
Ak uz spoznate konkretne trate viete prisposobit taktiku, tu v haku, tu nastup do kopca, tu sa pojde viac do kopca vyberiem lahsi ram a kolesa, tu rovinka, tak ciste aero a pod.
Ked chcem len vytocit, pozriem cez appku alebo web kedy ide skupinova jazda na 60-90 min a pri akej zatazi a zbehne to rychlo.
Kto chce specificke treningy ma na vyber mnozstvo workoutov (daju sa tusim aj importovat) a idem cisto podla wattov.
Odporucam kvalitnejsi trenazer, direct drive jednoznacne, vacsi monitor alebo rovno TV, ja som si 5 rokov dozadu kupoval Apple TV krabicku hlavne na zwift, funguje do dnes vyborne.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 10:05:50
013
Ak ta to bavi tak fajn. Mna ten zwift svet nebavil vobec a prehadzovanie v byte a nejake sprinty a nastupy uz vobec nie. Po hodine na trenazeri mam chut to chytit a j.ebnut von z okna. Vzdy si vravim ze ved vlastne prsi len trochu alebo tych -5 a tma nie su az take strasne 😄
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 10:38:45
00
arrow_leftscarinko napísal:
Ak ta to bavi tak fajn. Mna ten zwift svet nebavil vobec a prehadzovanie v byte a nejake sprinty a nastupy uz vobec nie. Po hodine na trenazeri mam chut to chytit a j.ebnut von z okna. Vzdy si vravim ze ved vlastne prsi len trochu alebo tych -5 a tma nie su az take strasne 😄

ja mám ten zwift pustený ako pozadie cez telefón a na notebooku pozerám veci čo ma zaujímajú a potom ten čas plynie ďaleko rýchlejšie. Zwiftovanie mi vôbec nevadí ( ale keď sa dá tak samozrejme jazdím radšej vonku) ale neviem si predstaviť že by som to mal na notebooku pustené a pozeral celý čas na to :D
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 10:47:07
00
To je presne co som hovoril, clovek musi byt typ ze s tym sedenim vnutri nema problem, lebo inak ho to velmi nebude bavit. A napr. trening na trenazeri je podla mna lepsi ako v reale, lebo nemas ziadnu premavku, semafory, hocico. Ides presne kolko treba, kedy treba.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 11:14:41
02
Ano, strukturovany trening sa na tom robi lepsie, presne watty na presny cas.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 12:43:47
01
Mam kamarata, ktory si kupil trenazer, vyskusal ho a nebavil ho. Prestal v zime bikovat. Nahradzal to turistikou, skialpom, sem tam behom a ked bolo pocasie tak aj realnou cyklistikou vonka. Jeho teoria je ze "nebude robit veci, ktore ho nebavia". Lenze potom sme zaciatkom aprila isli na 10 dni na Mallorku bikovat a on jednoducho nestihal. Stale nas musel dobiehat, lebo uz sme neboli ochotny ho na kazdom brdku stale vyckavat. Pochopil, ze bez trenazera v zime, na jar nema pre neho vyznam ist s nami bikovat. Zmenil nazor, uz robi aj to co ho nebavi, lebo vie, ze je to potrebne ked chce s partiou bikovat.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 13:17:12
26
Mozno je len slabsi jazdec. Ci to mate pomerane na ftp a kto ma o pol W/kg menej tak vyapdava zo skupinky? Podla mna je normalne ze sa prisposobia v skupinke kamaratov.
Zobraziť komentár 11.11.2024 - 18:51:56
00
keyboard_arrow_up