Neviem preco tolko trenazer hejterov tu mame

, mna to bavi viac ako ist do zimy, obliekat tri vrstvy, nasledne prat pol kila a prist domov s omrznutymi prstami. Kym sa prichystam, vyrazim, dojdem, vsetky prestoje, 3 hodiny zabijem, na trenazery v byte pootvorim okno/balkon, pustim ventilator (treba kvalitny, co nemam, planujem dokupit) a za 1-1,5 hod workout paradny, vynimkou nie su ani 3 hod preteky na zwifte. Ak si tam najdete nejaku seriu/ligu a superite proti ludom ktorych uz poznate alebo spoznate a su vam vykonovo blizko, tak je o motivaciu postarane. Potom vecer len prezerate tabulky na zwiftpower ake PRka ste si vytvorili na 20min/5min/30sec a pod a kde sa treba zlepsit aby ste svojho nemesis porazili

.
Ak uz spoznate konkretne trate viete prisposobit taktiku, tu v haku, tu nastup do kopca, tu sa pojde viac do kopca vyberiem lahsi
ram a kolesa, tu rovinka, tak ciste aero a pod.
Ked chcem len vytocit, pozriem cez appku alebo web kedy ide skupinova jazda na 60-90 min a pri akej zatazi a zbehne to rychlo.
Kto chce specificke treningy ma na vyber mnozstvo workoutov (daju sa tusim aj importovat) a idem cisto podla wattov.
Odporucam kvalitnejsi trenazer, direct drive jednoznacne, vacsi monitor alebo rovno TV, ja som si 5 rokov dozadu kupoval Apple TV krabicku hlavne na zwift, funguje do dnes vyborne.