Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja som kupil z EBAY queridoo a som spokojny
Zobraziť komentár 26.07.2013 - 15:03:48
00
Ozivim tuto temu. Tiez pokukujeme po cyklosedacke. Syn ma 18 mesiacov a 12 kg. Mam uz cyklovozik a som s nim spokojny. Cyklosedacku chcem na take kratsie vylety a hlavne aj manzelka ked si chce z casu na casu cez tyzden vybehnut niekde sama, predsa len vychystat sa s cyklovozikom zaberie nejaky cas a na kratsi vylet alebo len presun medzi detskymi ihriskami je cyklosedacka vhodnejsia. Asi by som chcel ist do prednej cyklosedacky a co sa mi tak pozdava su sedacky WeeRide SAFEFRONT a iBERT. Najde sa nejaky uzivatel v ramci BA + blizke okolie? Chcel by som ich nazivo vidiet a porozpravat sa o skusenostiach, hlavne aj co sa tyka nosnosti, viem ze WeeRide uvadza dieta do 15kg a iBERT az 17kg len co som videl zatial nejake ilustracne fotky, som trochu v rozpakoch ako nam bude pasovat napr. spominany WeeRide.
Zobraziť komentár 26.09.2013 - 11:54:50
00
Takze pre nasu vekovu/vahovu/vyskovu kategoriu sme sa po par konzultaciach v predajniach rozhodli uberat inym smerom. Pojdeme do zadnej a budeme vyberat z Hamax Sleepy, Hamax Siesta, Wallaby Deluxe, pripadne nieco obdobne.
Zobraziť komentár 26.09.2013 - 13:21:13
00
We have a winner - Hamax Siesta.
Zobraziť komentár 03.10.2013 - 08:09:44
00
na akých bikoch a po akých trasách a terénoch jazdíte s detskými sedačkami?
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 08:05:28
00
arrow_leftseth napísal:
Takze pre nasu vekovu/vahovu/vyskovu kategoriu sme sa po par konzultaciach v predajniach rozhodli uberat inym smerom. Pojdeme do zadnej a budeme vyberat z Hamax Sleepy, Hamax Siesta, Wallaby Deluxe, pripadne nieco obdobne.

Dobrý výber :y: my sme mali pred desiatimi rokmi Hamax sleepy, ľahučká a pevná, veľká spokojnosť a ešte sme ju potom aj za skoro pôvodnú cenu predali :)
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 09:26:43
00
ja som pri oboch nasich detoch mal ten problem, ze ked boli v sedacke, tak po nejakom case skoro vzdy zaspali a padali smerom dopredu (boli samozrejme priputane, takze nespadli uplne) do sialenych poloh...
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 12:43:51
00
Práve preto je dobré mať tú polohovateľnú, vtedy nepadajú dopredu ani do boku :)
www.cyklopozicovna.sk
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 12:51:51
04
mali sme Hamax, ale takto sa polohovat nedala... :y:
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 12:53:47
00
My hamax sleepy a v pohode, mala aj pérovanie, ktoré ju uspalo, sklopila sa sedačka a nemuseli sme zastavovať.
Na obrázku hore aj tu je hamax siesta

www.cyklopozicovna.sk
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 12:56:10
00
a od kedy ste tam soplov vozili?
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 13:13:57
00
od kedy vedeli sediet...
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 13:15:55
01
Jj polohovatelna zadna sedacka je ok ;-) obaja drobci si ju pochvaluju.. CraObs: pevne ht-cko. najviac asfalt, alebo polne cesty,luky vacsinou okolo 20km starsieho od jeden a pol roku a mladsieho od jedneho roku..
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 20:10:08
00
Aj my sme používali pri malom synovi polohovateľnú cyklosedačku. A znovu by som si vybral polohovateľnú. Používali sme inú značku ( polisport) , koľkokrát malý cestou zaspal. Stačilo ho dať do nižšej polohy.Tá nieje na to aby ležal rovno, ale aj tých pár stupňov sklápania stačilo, aby malému nepadala hlava. A keď zaspal tak som buď pokračoval opatrne ďalej alebo stačilo bicykel niekam poriadne oprieť aby sa neprevážil, malý si nachvíľu pospal. Ja som vyberal sedačku takú, aby sa dala polohovať a aby som mohol mať vzadu nosič+brašne (veci na prezlečenie pre malého)+sedačka. Myslím že vtedy (2roky dozadu) som vyberal práve preto len z tej Hamax a Polisport, myslím že Polisport mal väčší uhol sklápania .....
Zobraziť komentár 12.03.2016 - 07:00:35
00
Práve som dal do bazára našu cykledačku POLISPORT, a popri tom som našiel aj fotku z toho keď som s malým testoval aj inú polohovateľnú HAMAX sedačku. Išli sme s malým asfaltkou z PK na TRI BRESTY, malý v polke cesty zaspal, tak som oprel bike o strom. Pre testovanie som nastavil maximálnu možnú polohu, čo to dokáže., potom som ju zmenil na kolmejšiu a mohol kľudne spať bez vyrušovania. Zatiaľ som kľudne zbaštil horalku .... neskôr keď sa prebral, som mu polohu zase zmenil a išli sme ďalej.
Ale zaujala ma cenou a spracovaním práve POLISPORT, v tej potom spal aj počas jazdy, len si musíš dávať pozor nakoľko ju sklopíš do zadu.
A ja som mal cyklosedačku dosť vysoko, často som jazdil s nosičom a postrannými taškami s vecami, oblečenie, jedlo
, deka pre malého. Takže sedačka bola vyššie a malý mal aspoň lepší výhľad.

HAMAX
Príloha:
P7090836.JPG
P7090836.JPG 172.31 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

a POLISPORT
Príloha:
SEDACKA-12.JPG
SEDACKA-12.JPG 95.75 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 19.03.2016 - 14:21:27
01
keyboard_arrow_up