Ja som si daval robit zabrus do racing jacket od Rodenstock a som nadmieru spokojny, cena za par je vsak este vyssia ako tych 250 od oakley. Mam 2,5 cylinder, co kto ma chape ze jazdit bez okuliarov je nemozne. Ako sa spominalo sosovky su problem pri cylindri , operaciu nechcem.
Okuliare pouzivam aj ako civilne slnecne - v ciernej vyzeraju celkom nenapadne. Skusal som aj klip, nasiel som
okuliare s relativne velkym klipom a aj tak to bolo malo, clovek straca periferne videnie. A tiez som sa stale opieral mihalnicami/obocim o klip.
Ono pokial okuliare niesu moc prehnute tak kvalitne skla tam date za stovku a vysledok bude relativne pouzitelny(samozrejme s individualne vyrobenymi sklami to bude aj tam lepsie). Tu si davajte bacha lebo on Vam take obycajnesjie skla niektori menej skuseny optik v pohode osadi aj do zahnuteho ramu, s tym ze vam povie ze spravil nejaku korekciu, ale nebude sa dat cez to pozerat. V lepsom pripade sa budu s vami bavit a vratia Vam peniaze, v horsom vas poslu do P, ze mate co ste chceli. V niektorch optikach priamo povedali ze do tak zahnuteho ramu sa sklo vyrobit vobec neda. Cuduj sa svete inde to vedia...je to ako so vsetkym, treba mat len know how a technologiu, ale potom nemozno ocakavat ze to bude za par supov. Ja ked vymenim normalne okuliare za tie oakley v podstate nepozorujem rozdiel, co sa tyka nejakeho skreslenia, pocitu tocenia, priblizenia zeme a podobne.
Skusenosti som zhrnul v tychto prispevkoch.
post966607.html#p966607post966633.html#p966633post966667.html#p966667WizikSK som zvedavy ako budes spokojny s tvojimi sklami. Aku znacku a model skiel ti tam davaju?. Lebo tie
ramy su vyrazne prehnute. Potom daj vediet. Ak by to nebolo ono a budu ti tvrdit ze si na to zvyknes tak s tym moc nepocitaj.

to mam odskusane. Ak to nieje OK tak prve co si vsimnes je ze podlaha je blizsie ako by mala byt, blbo sa ti kraca a pri pohlade pred seba sa veci toci a krutia. Na
bajk vrazda...A to som ja mal takyto pocit so sklami v klipe za 200€(klip tiez dost zahnuty).