POtreboval by som od vas radu popripade ci nema dakto skusenost s prilbou author hot shot - http://www.author.sk/verbal/2483/ Ja som pocul ze je velmi krehka. Alebo ci niekto nepozna nejaku inu pripadne kde by som ju mohol najst ale cem aby bola takz ze sa da ta cast na krku oddelit z nej alebo aby stala tak okolo tych 2000Sk.
NO hej tak sa to presne vola "prilba s odnimatelnou celustou" nevedel som si spomenut... A mohol by mi niekto poradit kde take bud na internete alebo v BA?
mam takuto, a je to dost nekvalitna prilba, urcite nieco ochrani, ale keby som nabuduce kupoval prilbu, tak jednoznacne nieco kvalitne, a to najdes uz od 2500 cisto nove, alebo popozerat nejake bazary
s oddeliteľnou celusťou??? na DH??? to asi vtip nie
už aj tá prilba čo si kukal od autora je na BMXXX takže o DH sa asi nemôžme baviť...
krehkosť??? určite keď s tým spadneš trošku viac na bradu tak ti ani tých 2000sk nebude stačiť aby ti zubár dal dokopy zúbky ....
na DH sa NEJAZDIA takéto prilby !!!!!!! ale ak chceš ja ti predám moju prilbu za 1500
ja ti poviem tolko ze dnes som bol v kaktus biku a tam mi presne odporucil ze dobra kvalita je za cenu 3000Sk presne prilba 661 FULL COMP 08 ze si ju kupuje vacsia cast jazdcov ktori nechcu mat mtre drahe prilby. A tu druhu som myslim tiez videl ale na tu mi nic nehovoril tak som si ju ani nejako blizsie neobzeral...
caupistemi Je pravda,ze DH bike nemam,a ani ho nejazdim,ale uz som si "vybyl" za dasien predne zuby (nastastie stomatochirurg opravil),roztal komplet peru a aj celo takze rad by som aj chranicom na celust
Dijck Tiez si myslim,ze tie prilby,co navrhujes su skvele...Zazil som ako v nej kamos trepol hlavou do zabradlia A prezil V Isaku stoji Giro Remedy 4500 Sk ale aj tak sa to neblizi k hodnote autora,ani na E-bayi
ta parachutka je na obrazkoch na zozranie, v skutocnosti, nebodaj na hlave je to kentus - mal som ju asi tyzden, radsej som ju predal
pevnostou to taktiez neoplyva
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam takuto, a je to dost nekvalitna prilba, urcite nieco ochrani, ale keby som nabuduce kupoval prilbu, tak jednoznacne nieco kvalitne, a to najdes uz od 2500 cisto nove, alebo popozerat nejake bazary
už aj tá prilba čo si kukal od autora je na BMXXX takže o DH sa asi nemôžme baviť...
krehkosť??? určite keď s tým spadneš trošku viac na bradu tak ti ani tých 2000sk nebude stačiť aby ti zubár dal dokopy zúbky ....
na DH sa NEJAZDIA takéto prilby !!!!!!! ale ak chceš ja ti predám moju prilbu za 1500
1. Uplne sialeny napad , uvareny mozog
2. to mas 100% pravdu
5. Jazdíš XC??? Ja že sa tu bavíme o DH ...........
A naco by ti to bolo???
no predsa na light DH nie? ze sa vobec pytas
-cena
Parachute urcite nie na DH ved je to tam aj napisane offroad prilba
pevnostou to taktiez neoplyva