Dobry den. Chcel by som si kupit nejake vhodne Five Ten tenisky na flat pedale, ale urcite si ich potrebujem najskor vyskusat. Neviete niekto v akej kamennej predajni by sa tieto tenisky dali vyskusat ? Ani nemusia mat vsetky druhy, siel by som asi do modelu Freerider alebo Freerider Pro. Vdaka za odpoved
urcite libike ak si v BA. Ak nie si tak jedine objednat a vratit ak nebudu sediet. Pripadne od adidasu este pozri Adidas Trail Cross. Je to rovnaky material podrazky, maju lepsie vlastnosti na tlacenie biku, co je vykupene poddajnejsou podrazkou, co az tak na biku nechces.
Ja som tak kupoval v mtbikeri, vyskusal som ich u nich a zobral, adidas nosim 42 a 5.10 su 42 trosku vacsie. Celkom velky vyber som videl v PB cyklo smetana sa myslim volaju.
ahojte
vedeli by ste mi prosim poradit ohladom Five Ten-ou
cislo velkosti je realne alebo sa riadit tak ako pri Shimane ?
a nahodou nejaka kamenna predajna v BA kde ich maju
ahojte
dakujem
Takto ti poviem - "batovky" velkost nosim 42, ale pri 5.10 mi bola 42 topanka mala. Cize asi ako pri Shimane v Tvojom pripade.
Ja som to uz pisal v inej teme. Bezne nosim 43 1/3 (salomon, merrell) a donedavna aj adidas. Ale za posledne 2 roky som kupil troje 5.10 a troje adidasy a snad kazde v inej velkosti. Od 5.10 mam Trailcross vo velkosti 42 2/3, Impact Sam Hill vo velkosti 43 1/3 a Freerider EPS Mid vo velkosti 44. Z adidasu mam bezecke 42 2/3, Terexy 43 1/3 a halovky na futbal 44. Takze podla mna treba skusat.
Min rok som kupil na bike24.de freerider za 78€ (bez posty) co bola top cena, lebo som to dlhsie sledoval. O niekolko mesiacov neskor boli niekde za 74€, ale lacnejsie uz neboli, takze teraz top cena. A PRO verzia bola vzdy nad 100€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nevie niekto nahodou, kde by sa dali v Ziline zohnat topanky Five-Ten na flat padaly.
Resp. kde na SR - vseobecne.
Vdaka
dakujem
dakujem
Takto ti poviem - "batovky" velkost nosim 42, ale pri 5.10 mi bola 42 topanka mala. Cize asi ako pri Shimane v Tvojom pripade.
https://www.bike-discount.de/de/five-ten-freerider-mtb-schuhe-3