Slavomir (ale aj ostatní), ak si priamo zaujatý vo veci, pokojne mi napíš sem, alebo do SS nejakú špecialitku čo by ťa zaujímala.
Tak pokojne píšem: aby sme boli schopní to objektívne porovnať, je potrebné zmerať to vedľa seba na jednom cajgli, spojené na rajdoch.
V prípade 705ky je vhodné ho porovnať s 305kou.
Čo ma zaujíma je prejdená trasa s obidvoma naraz nasledovne:
1. pohyb po zmiešanom prostredí s výhľadom na oblohu, pomedzi domy a v hustom lese, kde sú výkyvy rýchlosti, smeru a nadmorskej výšky,
a pri tomto je potrebné vyskúšať správanie počas státia na mieste chvíľku (simulácia odfotenia turistického rozcestníka) až po polhodinové státie (veľká potreba všetkých bajkerov

)
2. plynulý pohyb konštantnou rýchlosťou, napr. na hrádzi
3. simulácia nábehu po výmene batérií, teda koľko od zapnutia po signál
4. neviem či toto bude vo vašich silách reálne vyskúšať, ale po 3 dňoch vo vypnutom stave ho preniesť na miesto vzdialené trebárs 250 km a viac,
koľko mu bude trvať nájdenie signálu (raz som sa ako dilino polhodinu trápil v nemecku ani za svet chytiť signál,
dokonca som ho navigoval podla približnej lokácie).
Podľa "barbar" Konanovskej stránky je cena 705ky s HR 14.900, čo je určite zaujímavá cena.
Nakoľko môj záujem smeroval na 60CSx, ktorá momentálne stojí 12.900 slovenských peňazí, tak je to veľmi interesantné.
Ja osobne by som na tej 705ke vyskúšal side-by-side navigáciu a záznamy, keďže s HR skúsenosti nemám, čo by mohlo negatívne ovplyvniť test.
Viac by ma potešil reálny test 60CSx, a neviem ako je obmedzená držba tej 705ky, keby sa dalo tak dvatri dni poskúšal by som aj tú, veď rozdiel je iba v konštrukcii antény a nejakých drobnostiach.
Jeden podstatný rozdiel je v batérii, ale to nie je predmetom riešenia.
Môj chudáčik Legend nech sa neurazí ale ani poriadne neviem odkedy ho mám, tak je to dlho. Už si ten starý pes zaslúži ísť na odpočinok.
Tak vám teda prajem príjemne strávené hodiny testovaním, po ktorom nám pošlete neupravené tracklogy.