Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslím, že farebný okraj na displeji, keď sa blíži auto, rozoznáš. Podľa rýchlosti auta oranžový alebo červený a po prejazde zelený.

Naposledy upravil Tata1955 dňa 19.08.2024 - 07:36:41, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.08.2024 - 01:14:40
10
Wahoo má samostatné svietiace diódy.....
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 07:29:27
00
Caute, Varia mi po zapnuti a pripojeni ku Edge 830 oznami potrebnu aktualizaciu softweru, ale ta bohuzial neprebehne. Vzdy mi vyhlasi ze nevie stiahnut potrebny subor. Skusal som Variu pripojit na mobil cez garmin app, ale tak isto aktualizacia neprebehne. Neviete ako mam ten radar inak zaktualizovat? Vdaka
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 16:01:03
00
Skús na počítači - stiahni si Garmin Express appku a pripoj cez USB
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 16:16:11
00
Ja robím aktualizácie cez PC Garmin.
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 16:18:34
00
Ja mám aktuálne v3.34 na radare a 9.75 na Edge530. Žiadny upgrade mi Garmin Express neponúka. Sú toto aktuálne verzie?
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 16:46:59
00
CHINAMAN určite áno, ako už písali iní, najmä zvukovy signál,

Farebný okraj asi neuvidis (možno áno, možno nie), bodky určite nie

Ešte je šanca, že budeš vidieť počet a najmä rýchlosť prichádzajúceho vozidla-je to veľkým, tak 3-4 polia na obrazovku
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 19:16:25
00
arrow_leftMarli napísal:
Ešte je šanca, že budeš vidieť počet a najmä rýchlosť prichádzajúceho vozidla-je to veľkým, tak 3-4 polia na obrazovku

Pockat, netreba na zobrazenie rychlosti prichadzajuceho vozidla dodatocnu aplikaciu? Aspon ja taku pouzivam a tam potom je to take velke, do akeho velkeho okienka to umiestnim, ja osobne to mam v najmensom moznom (cize 1/10 plochy displeja).
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 19:40:23
00
Túto informáciu osobne považujem za úplne zbytočnú. Za absolútne dôležité považujem upozornenie na to, že sa za mnou blíži auto (oranžový/červený okraj s "bodkami"). Niekedy sledujem aj počet áut, al väčšinou spolieham na zmenu farby po prejazde posledného auta (zelený okraj bez "bodiek").
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 19:45:42
00
Tak mne osobne povie rychlost prichadzajuceho vozidla viac ako len cerveny okraj, lebo ten moze znamenat vodica obiehajuceho vo vedlajsom pruhu dokonca este relativne v pohode rychlostou, co ja viem, aj nejakych 80 km/h. Zato ked ide za mnou nejaky blazon na okreske 130 km/h, chcem to vediet dopredu. Osobne by som ale uplne najviac privital udaj o odstupe, t. j, ako blizko ma dotycny "lizne". Skoda, ze take nieco to merat nevie.
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 19:53:09
01
ano, samostatna connectIQ appka, tusimze mybiketraffic
a ked ju das ma jednu obrazovku (ako myslim doporučuju), cize ked je cela stranka vyhradena iba na nu, tak vies mat aj dostatosne velke cisla

ps: bolo na prvy, starsi príspevok od blackpyros, o 3 vyssie

Tata, len chinaman nevidi. dobre, preto som daval aj toto info (ciselka väčšie ako bodky ci pruhy)

blackpyros, na zistenie odstupu-ako ta auto lizne-by musel mat radar aj kristalovu gulu;)
nema to ako zistit ...auto je vzdialene xy metrov a ma aj volant
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 19:54:20
00
Volant by bol v takom pripade irelevantny, v mojom nerealistickom sne by pristroj meral okamzity bocny odstup, cize odstup praveho okraja vozidla od dajme tomu pozdlznej osi bicykla. S tocenim volantu by sa samozrejme menil aj okamzity odstup, na to uz netreba vestecku gulu. Len keby to nejak vedel zmerat. :D
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 20:10:37
00
arrow_leftblackpyros napísal:
Tak mne osobne povie rychlost prichadzajuceho vozidla viac ako len cerveny okraj, lebo ten moze znamenat vodica obiehajuceho vo vedlajsom pruhu dokonca este relativne v pohode rychlostou, co ja viem, aj nejakych 80 km/h. Zato ked ide za mnou nejaky blazon na okreske 130 km/h, chcem to vediet dopredu. Osobne by som ale uplne najviac privital udaj o odstupe, t. j, ako blizko ma dotycny "lizne". Skoda, ze take nieco to merat nevie.

a co urobis INAK ked budes vediet 130 oproti info 80 ? nic ... aspon pre mna je aka info nezmyselna ... vidim kruzky na displeji, pratam sa co najviac vpravo, bez ohladu na rychlost aut ... ci ty by si pri info 130 okamzite zastavil a utekal do pola ?
a to ani nehovorim o tom, ze neustale zameriavat zrak na displej a drobne cisla o rychlosti aut by bolo dost nebezpecne
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 20:36:33
00
Cim vias sa tlacis na kraj tym viac si sofer povie ze sa zmesti aj ked ide oproti auto...nechcem tym povedat aby sa jazdilo stredom cesty ale uhybat sa co najviac na kraj tiez nie je naj riesenie...myslim ze uz to spominal aj Cepo v nejakom clanku alebo kto
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 20:40:45
04
arrow_leftmartinsulovsky napísal:
Cim vias sa tlacis na kraj tym viac si sofer povie ze sa zmesti aj ked ide oproti auto...nechcem tym povedat aby sa jazdilo stredom cesty ale uhybat sa co najviac na kraj tiez nie je naj riesenie...myslim ze uz to spominal aj Cepo v nejakom clanku alebo kto

dobre, reagoval som (a pytal sa) na nieco ine
Zobraziť komentár 19.08.2024 - 20:54:18
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up