Lokalizácia
Formulár sa odosiela
chcem si kupit prilbu a na nete ma zaujala giro hex
myslite ze by sa za tie prachy dalo zohnat aj daco lepsie alebo je to to naj co moze byt :D
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 14:24:21
00
hlavne aby ti sedela na hlave. nesmie nikde tlacit, ani nesmie byt prilis volna. to ja to najhlavnejsie na prilbe. design je az na druhom mieste. cize vytipuj si niekolko roznych prilieb a skusaj, ktora ti najlepsie sadne. co sa tyka funkcnosti, budu na tom vsetky plusminus rovnako...
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 14:29:53
00
Súhlas s mar tinom určite by som bez skúšania prilbu nekupoval. :evil:
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 19:03:54
00
Poškuloval som po nej, lebo sa mi zdala slušná a viac som nebol ochotný obetovať.
Po vyskúšaní mi nesadla. išla strašne hlboko na hlavu, proste som z toho nemal dobrý pocit.
Nakoniec som si skúsil Animas a ten mi povedal pane.
Ked ma videli, že chodím okolo neho ako okolo horúcej kaše a riešim dilemu, tak mi spravili cenu. :lol:
So zmiešaným pocitom nad rozdielom financí som ho zobral a s odstupom času to naozaj nelutujem a som rád že som kúpil práve Animas, ktorí sadlo ako ritka na šerblik.
Takže, vyskúšaj a podla toho sa rozhoduj. Môže ti sadnuť lepšie aj horšie, ale ked ti povie pane, tak už neváhaj nad nejakou prilbou.
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 19:53:55
00
tak tak,preberat prilbu na fore,to je ako s cyklo ponozkami-mam si kupit tie ci tie...?Ad1 sa ti musi pacit,ad2 musi sediet ad3,musi byt na nu dost bubakov :P
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 23:02:05
00
o bubaky nejde pokial kupuje giro, ked ju rozchniape, tak ma novu za polovicu (co je moj pripad, no zatial je to v stadiu vybavovania, ved 2 tyzdne nejako bez prilby vydrzim. horsie je asi to, ze budem mat taku istu, lebo drahsiu v tom obchode nemaju :lol: 8) )
Zobraziť komentár 26.05.2007 - 17:45:39
00
keyboard_arrow_up