Čaute, Chcem sa opýtať. Ked používam na bike Garmin Edge (na zaznam) spolu s hrudným pasom. zároveň mam na ruke Garmin hodinky, ktoré ale nepustam. Ale merajú mi tep počas dňa. Tak v Connecte vrámci TrueUp sa to nejako sparuje? Myslim stres, záťaž, body batery atď. Dobre to chápem?
Čaute, Chcem sa opýtať. Ked používam na bike Garmin Edge (na zaznam) spolu s hrudným pasom. zároveň mam na ruke Garmin hodinky, ktoré ale nepustam. Ale merajú mi tep počas dňa. Tak v Connecte vrámci TrueUp sa to nejako sparuje? Myslim stres, záťaž, body batery atď. Dobre to chápem?
Ano bude brat do uvahy aktivitu. Mam odskusane ze po vyjazde body battery vyrazne klesne.
Na vsetkych grafoch v Connecte ju uvidis ako bicykel v kruzku.
Treba citat manualy. Preferuje to zariadenie, ktore si nastavis.
What Is the Garmin Connect TrueUp Feature and How Does It Work?
TrueUp is a feature that allows you to wear and sync data collected from multiple activity trackers. Garmin Connect will also "TrueUp" all of that data back to all your compatible devices.
What Data Gets Merged?
Garmin Connect will accept any of the data below from any device that is capable of recording it. This data is then packaged up and sent back to devices that are compatible with TrueUp :
Steps
Calories
Floors
Intensity Minutes
Step distance traveled
What is a Preferred Activity Tracker?
Your preferred activity tracker is set in Garmin Connect and is the one device that will break any tiebreakers with other activity trackers. Data from your preferred activity tracker will always trump other devices when the data is equal and recorded at the same time. This avoids the same data being counted more than once.
Vyskusal som dnes na 530tke a zafungovalo to, diplej svietil az do vychodu slnka, potom sa podsvietenie zhaslo, diky!
Mne dnes pocas vyjazdu pri stlaceni lubovolneho tlacidla a pri detekovani vozidla radarom sa rozsvietil...ok...no po zapade slnka preplo 530 do nocneho rezimu teda cierna obrasovka a podsvietenie stale len pri tlacidlach a detekovani vozidla radarom...radar sa z blikajuceho rezimu prepol na svietiaci s pulzujucim zvisenim svietivosti...ak som sa snazil v menu tachometra prepnut podsvietenie displeja vzdy to potom automaticky preplo na to automaticke teda zhasinanie posvietenia
Este jedna vec, pridal si si ten field tej appky do nejakeho screenu? Lebo tusim to tam pisali ze to musis pridat, ja som to pre istotu dal do screenu, ktory je aj aktivny.
Hej mam to v cestnom profile ako dalsiu stranku...ked zapnem tacho tak na tej stranke vypise no GPS...kua a cul rozmyslam ci to nahodou nemam len v MTB profile 🤦♂️
Ano bude brat do uvahy aktivitu. Mam odskusane ze po vyjazde body battery vyrazne klesne.
No Garmin hodinky dostanem na Vianoce, ale čo som prečítal a videl recenzie, tak hodinky sa s Edge nekamarátia. Sťažnosti boli na to, že hodinky upozorňovali na vysoký tep a netušili, že tester bicykluje a zaznamenáva aktivitu na Edge.
Ale ak to dokážu po skončení aktivity spárovať s Edge tak to je fajn.
upozorňovanie na tep na hodinkách mám vypnuté a toto potvrdiť neviem, ale áno, niekedy hodinky akokeby nevedeli že na Edge je zapnutá aktivita, 3 či 4x mi pri výjazde počítalo nastúpané poschodia
Ja neznášam na tých hodinkách tie upozornenia na pohyb. Dojdem z 2 hodinového výjazdu a po pol hodine mi zavrčia a napíšu: "Je čas sa hýbať." To ako vážne?
Alebo na Edge som zapol upozornenia na pitie a jedenie. Má to byť smart. No tak to určite. Robím interval a jasné, že v tej najvyššej intenzite vypisuje, že mám piť a jesť. Neviem kto tieto softy robí, ale tu teda dobrú prácu neodviedol...
upozorňovanie na tep na hodinkách mám vypnuté a toto potvrdiť neviem, ale áno, niekedy hodinky akokeby nevedeli že na Edge je zapnutá aktivita, 3 či 4x mi pri výjazde počítalo nastúpané poschodia
To robi aj mne. Ale ak sa nahra vyjazd na Connect, tak ten pocet poschodi sa upravi. Ono ako by tie hodinky mali vediet, ze ides na bicykli, ked na nich nemas zapnute gps.
F6 rozoznaju aktivitu aj bez zapnutia záznamu. Minule som pilil s motorovou pílou a vraj som bikoval
Tieto vychytavky sú asi určené pre tých, čo používajú iba hodinky, ak máš ku tomu ďalšie zariadenie, tak platí záznam.
To robi aj mne. Ale ak sa nahra vyjazd na Connect, tak ten pocet poschodi sa upravi. Ono ako by tie hodinky mali vediet, ze ides na bicykli, ked na nich nemas zapnute gps.
na základe komunikácie medzi zariadeniami či s Connectom. nerobí to vždy a v zásade to teda funguje, len nie na 100%
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
What Is the Garmin Connect TrueUp Feature and How Does It Work?
TrueUp is a feature that allows you to wear and sync data collected from multiple activity trackers. Garmin Connect will also "TrueUp" all of that data back to all your compatible devices.
What Data Gets Merged?
Garmin Connect will accept any of the data below from any device that is capable of recording it. This data is then packaged up and sent back to devices that are compatible with TrueUp :
Steps
Calories
Floors
Intensity Minutes
Step distance traveled
What is a Preferred Activity Tracker?
Your preferred activity tracker is set in Garmin Connect and is the one device that will break any tiebreakers with other activity trackers. Data from your preferred activity tracker will always trump other devices when the data is equal and recorded at the same time. This avoids the same data being counted more than once.
https://support.garmin.com/en-US/?faq=a2uguZzTQG4I2HTBvHa0gA
Mne dnes pocas vyjazdu pri stlaceni lubovolneho tlacidla a pri detekovani vozidla radarom sa rozsvietil...ok...no po zapade slnka preplo 530 do nocneho rezimu teda cierna obrasovka a podsvietenie stale len pri tlacidlach a detekovani vozidla radarom...radar sa z blikajuceho rezimu prepol na svietiaci s pulzujucim zvisenim svietivosti...ak som sa snazil v menu tachometra prepnut podsvietenie displeja vzdy to potom automaticky preplo na to automaticke teda zhasinanie posvietenia
No Garmin hodinky dostanem na Vianoce, ale čo som prečítal a videl recenzie, tak hodinky sa s Edge nekamarátia. Sťažnosti boli na to, že hodinky upozorňovali na vysoký tep a netušili, že tester bicykluje a zaznamenáva aktivitu na Edge.
Ale ak to dokážu po skončení aktivity spárovať s Edge tak to je fajn.
Alebo na Edge som zapol upozornenia na pitie a jedenie. Má to byť smart. No tak to určite. Robím interval a jasné, že v tej najvyššej intenzite vypisuje, že mám piť a jesť. Neviem kto tieto softy robí, ale tu teda dobrú prácu neodviedol...
Tieto vychytavky sú asi určené pre tých, čo používajú iba hodinky, ak máš ku tomu ďalšie zariadenie, tak platí záznam.
napriek tomu, ze mam Move IQ zapnute, tak mi nikdy ziadna aktivita nepribudla.
na základe komunikácie medzi zariadeniami či s Connectom. nerobí to vždy a v zásade to teda funguje, len nie na 100%