Resp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
Edge zariadenia asi nie su len hlupy gnss logger, ale vzdy tie data prezenie vyhladzovacim a korelacnym algoritmom, ktory akosi nepocita s velmi pomalou rychlostou, kratkymi zastavkami a roznymi vyboceniami zo smeru. A tak ak to dava pekne vysledky pri jazde na biku, pre zaznam chodze to nemusi byt idealne.
Edge 520
stara bateria izbova teplota - 10:55 hod
nova bateria izbova teplota - 12:22 hod
nova bateria do -11°C - 5:49 hod
Edge 820
stara bateria izbova teplota - 6:30 hod
nova bateria izbova teplota - 13:21 hod
nova bateria do -11°C - 12:57 hod
Obávam sa, ze to inzeruje moja byvala manzelka
Takže ty si jej kúpil k sviatku Garmin aj keď nebicykluje, v nádeji, že ti ho daruje. Ona sa s tebou rozviedla, Garmin si nechala a ty teraz zháňaš druhý. LOL
Btw, spolužiak tak ako dieťa kúpil sestre na Vianoce hokejku. Jemu to ale vyšlo.
Este to tu napisem raz a zasluzim si Nobelovu cenu za mier
Tak ja fakt neviem, kde je chyba, ked mam Garminy uz 13 rokov a tieto vase problemy som v takom rozsahu nemal ani s jednym.
Vid ten tvoj clanok, ktory je tak podrobny a obsiahly, ze vacsina priemernych uzivatelov je stratena uz pri vytvarani trasy, ktora by obsahovala podrobny vyskovy profil pouzitelny na ClimbPro. Pritom planovac na Connecte je podla mna s ich popularity routing a prejazdnymi bodmi to najlepsie co je na trhu (nechyta sa ani Strava).
Ja tu napisem svoj problem, svoje pocity a postoje, bez nejakych ocakavanych rieseni, aj ked mozno, skratka urcitym sposobom vyjadrenie zavisti a zaroven pochvalu ineho produktu, a ty sa tu do toho zacnes nazyvat idiotom. Okej, sak bud, ale koho to zaujma a aky je dovod tu do toho vstupovat touto duchaplnou myslienkou? Okej teraz vieme ze vozis 1030 a mas sa za idiota, bol vsak nato niekto v kontexte predchadzajucej debaty zvedavy?
podla tohto odkazu je to casty problem a staci ho nechat uplne vybit, potom nabit a bude vsetko OK. Mate s tymto postupom skusenosti?
https://forum.bikeradar.com/discussion/13107853/garmin-edge-520-frozen-and-wont-turn-off
EDIT:
Odoslal som prispevok a uz to nabehlo, asi som mal skor napisat
Ak to teda takto funguje, tak este pisem, mam problem nahrat aktivitu do connectu cez bt, aj ked je zariadenie v connecte pripojene
kurna, zbadal som link na edge 830 v teme Oplati sa a zacali ma svrbiet prsty
EDIT2:
OK, uz sa aktivita nahrala