Ja som nedavno predal moj 1030 plus a kupil radsej explore 2 . Nepoterbujem pokrocile treningove funkcie a rychlost systemu a dotykoveho ovladania je na explore 2 o level vyssie . prechadzanie menu a celkovo ovladanie je omnoho plynulejsie ako na 1030 plus . Trosku zamrzi mensi displej kedze hlavne vyuzivam navigaciu ale da sa zvyknut .
Mal by som na teba otazku. Ako to je s nabijanim, ked je pristroj vypnuty? Zapne sa mu displej pocas nabijania?
Toho som sa celkom bal. Velmi to nechapem, taka hlupost. To ich nenapadlo, ze niekto si to moze nabijat aj powerbanky? Toto je teda celkom dealbreaker pre mna zrejme. Robia toto aj wahoo pristroje?
mne sa 530 najrychlejsie nabija ked je zapnuta. vypnutej to trva dlhsie. dokonca sa mi zda ze ked je zapnuta a len zhasnem displej (ju uspim) tak sa nenabija.
Pre mna nie je dolezite, ako rychlo to nabija, ale ze to nezerie zbytocnu energiu z power banky na displej a gps. Som mozno detaajlista, ale pri 5 dnoch to uz urobi nieco.
Ano je to tak ako pisem, po pripojeni ked sa automaticky garmin zapne , ho vies vypnut. Displej sice svieti - nie moc silno, ale zobrazuje iba nabijanie.
Mám takú skúsenosť s 830, keď sa mi raz vybila, pripojil som ju na powerbanku, a zároveň dal navigovať do cieľa, všetko fungovalo, a zároveň sa pomaly nabíjala, teda % rástli.
Toho som sa celkom bal. Velmi to nechapem, taka hlupost. To ich nenapadlo, ze niekto si to moze nabijat aj powerbanky? Toto je teda celkom dealbreaker pre mna zrejme. Robia toto aj wahoo pristroje?
Wahoo Element Bolt displej sa zapne po pripojení na nabíjanie len na pár sekúnd /zobrazí sa ikonka nabíjajúcej sa batérie/ , potom zhasne.....
Ano je to tak ako pisem, po pripojeni ked sa automaticky garmin zapne , ho vies vypnut. Displej sice svieti - nie moc silno, ale zobrazuje iba nabijanie.
Cize vypnes a displej nevypnes. Vidim, ze nie len menu ma garmin logické.
To ked budem nabijat v stane do rana, tak to bude svietit s pomaly zrat power banku do rana
Ci to myslis tak, ze displej ide, ale bez podsvietenia?
Ked sa nabije na 100% tak sa Garmin vypne. Nesvieti. A aj ten diplej zobrazuje iba % baterie, vsetko ostatne je vypnute. Podla mna to nezerie naviac skoro nic.
Vzhľadom na typ displeja kde je spotreba bez podsvietenia minimálna by som sa toho nebál. V podstate tam ani inak nie je možné zobraziť nabíjanie pretože tam nie sú žiadne indikačné LED.
Kúpil som nedávno vo výpredaji 530ku, máte niekto na týchto počítačoch aj ochranné sklo alebo fóliu?
Nezhorší sa čitateľnosť displeja?
Neviem nakoľko odolné sú tie displeje, nechcem aby sa objavili škrabance po pár jazdách.
Vzhľadom na typ displeja kde je spotreba bez podsvietenia minimálna by som sa toho nebál. V podstate tam ani inak nie je možné zobraziť nabíjanie pretože tam nie sú žiadne indikačné LED.
No to ja neviem, ci bude podsvietenie displeji na Explore 2 vypnute. Zrejme to je tazka otazka a ja ju neviem dostatrocne sformulovat.
Pytal som sa na to na reddite, na garmin fore, tu, nikto mi nevie dat jasnu odpoved, ci ked nabijam Explore 2, mozem vypnut podsvietenie displeja.
To, ze displej ide, ma netrapi, to nema ziadnu spotrebu, zaujima ma, ci displej svieti, ked zariadnie pri nabijani vypnem.
Kúpil som nedávno vo výpredaji 530ku, máte niekto na týchto počítačoch aj ochranné sklo alebo fóliu?
Neviem nakoľko odolné sú tie displeje, nechcem aby sa objavili škrabance po pár jazdách.
Mám Panzerglass na 830. Čitateľnosť stále dobrá, ovládanie tiež. Po jednom páde skončilo rozbité, displej bez škrabančeka. Kúpil som ďalšie.
juju_pepe nesvieti, ale rozsvieti sa keď naň kliknem. Práve som skúsil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal by som na teba otazku. Ako to je s nabijanim, ked je pristroj vypnuty? Zapne sa mu displej pocas nabijania?
Wahoo Element Bolt displej sa zapne po pripojení na nabíjanie len na pár sekúnd /zobrazí sa ikonka nabíjajúcej sa batérie/ , potom zhasne.....
Cize vypnes a displej nevypnes. Vidim, ze nie len menu ma garmin logické.
To ked budem nabijat v stane do rana, tak to bude svietit s pomaly zrat power banku do rana
Ci to myslis tak, ze displej ide, ale bez podsvietenia?
No to ja neviem, ci bude podsvietenie displeji na Explore 2 vypnute. Zrejme to je tazka otazka a ja ju neviem dostatrocne sformulovat.
Pytal som sa na to na reddite, na garmin fore, tu, nikto mi nevie dat jasnu odpoved, ci ked nabijam Explore 2, mozem vypnut podsvietenie displeja.
To, ze displej ide, ma netrapi, to nema ziadnu spotrebu, zaujima ma, ci displej svieti, ked zariadnie pri nabijani vypnem.
Mám Panzerglass na 830. Čitateľnosť stále dobrá, ovládanie tiež. Po jednom páde skončilo rozbité, displej bez škrabančeka. Kúpil som ďalšie.
juju_pepe nesvieti, ale rozsvieti sa keď naň kliknem. Práve som skúsil.