podľa mňa keď mas 2 týždne na vrátenie tovaru, reálne domáce vyskúšanie ti da oveľa viac odpovedí presne nato co si chceš overiť, otestovať pre tvoje potreby používania, tak by som možno skúsil aj takú cestu
No to ja neviem, ci bude podsvietenie displeji na Explore 2 vypnute. Zrejme to je tazka otazka a ja ju neviem dostatrocne sformulovat.
Pytal som sa na to na reddite, na garmin fore, tu, nikto mi nevie dat jasnu odpoved, ci ked nabijam Explore 2, mozem vypnut podsvietenie displeja.
To, ze displej ide, ma netrapi, to nema ziadnu spotrebu, zaujima ma, ci displej svieti, ked zariadnie pri nabijani vypnem.
tak este raz. ked pripojis explore 2 k napajaniu, zapne sa . Po tomto ho vies vypnut, displej ostane svietit a ukazuje len ze sa nabija a percenta nabijania.
tak este raz. ked pripojis explore 2 k napajaniu, zapne sa . Po tomto ho vies vypnut, displej ostane svietit a ukazuje len ze sa nabija a percenta nabijania.
Hej, toto si napisal uz predtym, ale furt neviem, ci je zapnute podsvietenie displeja..
je rozdiel zapnuty dispelej s podsvietenim a zapnuty displej bez podsvietenia..
Pises, ze ostane svietit, znamena to teda, ze bude podsvietenie zapnute a bude ho vidiet aj potme?
Lebo to je presny opak toho, co tu pisu vsetci a bolo by zvlastne, ze by len explorer 2 to mam takto ***** urobene. Ale nikdy nevies
Sorry, ze sa pytam takto polopatisticky a uz tretikrat.
podľa mňa keď mas 2 týždne na vrátenie tovaru, reálne domáce vyskúšanie ti da oveľa viac odpovedí presne nato co si chceš overiť, otestovať pre tvoje potreby používania, tak by som možno skúsil aj takú cestu
Objednavat budem len na jar, a ak to je tak ako pise, ze to svieti, tak si urobim research aj na ine zariadenie zatial.
Vyskusane toto:
Edge 1040 vo vypnutom stave. Pripojil som externe napajanie.
Edge nastartoval do uvodnej obrazovky s podsvietenim.
Po asi 5- 8 minutach sa Edge uspal a displej uplne vypol.
Nabijanie pokracovalo.
Pripojenie napajania v zapnutom stave (bez spustenej aktivity).
Edge bezal nadalej s podsvietenim.
Nabijanie pokracovalo.
Inak sa sprava po pripojeni k PC cez usb.
Vypnute Edge sa nastartuje ale prepne sa do mass storage rezimu.
Zobrazi sa podsvietena obrazovka s napisom Garmin a indikatorom stavu baterie trvalo.
neviem o tom. možno niekedy na webe garminu som sa registroval pre beta verzie firmwarena hodinkách ale inak neviem, sám som bol prekvapený, že mi to ponúkli.
sa mi vidi ze to náhodne pozvu na beta verziu, predpokladám ze vedia aké všetky funkcie a veci cez connect používaš a možno na základe toho si vyberajú uzivatelov aby mali co najviac pokryté co potrebujú otestovať
Kúpil som nedávno vo výpredaji 530ku, máte niekto na týchto počítačoch aj ochranné sklo alebo fóliu?
Nezhorší sa čitateľnosť displeja?
Neviem nakoľko odolné sú tie displeje, nechcem aby sa objavili škrabance po pár jazdách.
Takto vyzerá moja 530 po cca 25000km bez akejkoľvek fólie alebo ochranného skla.
Ako nejaký skrabanček nájdeš pri zhasnutom displeji, ale nič, čo si schopný zaregistrovať počas jazdy.
Nema preco padnut. Zjavne pouziva snurku ktoru Garmin dava ku computrom. Tu obtocis okolo drziaka a comp nema ako spadnut na zem. Tiez som snurku roky nepouzival, az dovtedy ked mi v zjazde v 60 km rychlosti odletel Garmin 820 z drziaku a potom som ho niekolko hodin hladal po krajnici cesty v useku cca 500 m lebo, ze mi odletel som si vsimol az neskor. Odvtedy len so snurkou.
Nema preco padnut. Zjavne pouziva snurku ktoru Garmin dava ku computrom. Tu obtocis okolo drziaka a comp nema ako spadnut na zem. Tiez som snurku roky nepouzival, az dovtedy ked mi v zjazde v 60 km rychlosti odletel Garmin 820 z drziaku a potom som ho niekolko hodin hladal po krajnici cesty v useku cca 500 m lebo, ze mi odletel som si vsimol az neskor. Odvtedy len so snurkou.
Snurku pouzivam hned od zaciatku samozrejme. Nebudem po lese hladat garmin ktory poleti 20m od biku ?
Vidno ale ze si este poriadne nepadol, vtedy nepomoze ani snurka. Ja som uz zlomil na 1030 aj uchyt zospodu vratane uchytu na drziaku. Na cestaku ?
sa mi vidi ze to náhodne pozvu na beta verziu, predpokladám ze vedia aké všetky funkcie a veci cez connect používaš a možno na základe toho si vyberajú uzivatelov aby mali co najviac pokryté co potrebujú otestovať
Áno, áno. Je to iba na pozvánku od Garminu. Záleží asi od počtu aktivít, ci ma človek hodinky aj edge, atď.
Snurku pouzivam hned od zaciatku samozrejme. Nebudem po lese hladat garmin ktory poleti 20m od biku ?
Vidno ale ze si este poriadne nepadol, vtedy nepomoze ani snurka. Ja som uz zlomil na 1030 aj uchyt zospodu vratane uchytu na drziaku. Na cestaku ?
Pravdaže používam šnúrku a Garmin mám na predstavci, teda si neviem úplne predstaviť ten pád, čo by mi ho poškodil. Šnúrku môžete používať aj keď ho držíte v ruke, ak máte parkinsona. V každom prípade mám ho už dostatočne dlho na to som sa psychicky nezrútil, keby som kupoval nový. Ale teda chcel som ukázať, že sme si spolu už odskákali svoje a nebál by som sa, že bez ochrannej fólie bude hneď nečitateľný displej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pisete, ze 840 to ma ok, teraz este zistit, ci to ma ok aj Explore2
Pytal som sa na to na reddite, na garmin fore, tu, nikto mi nevie dat jasnu odpoved, ci ked nabijam Explore 2, mozem vypnut podsvietenie displeja.
To, ze displej ide, ma netrapi, to nema ziadnu spotrebu, zaujima ma, ci displej svieti, ked zariadnie pri nabijani vypnem.
Hej, toto si napisal uz predtym, ale furt neviem, ci je zapnute podsvietenie displeja..
je rozdiel zapnuty dispelej s podsvietenim a zapnuty displej bez podsvietenia..
Pises, ze ostane svietit, znamena to teda, ze bude podsvietenie zapnute a bude ho vidiet aj potme?
Lebo to je presny opak toho, co tu pisu vsetci a bolo by zvlastne, ze by len explorer 2 to mam takto ***** urobene. Ale nikdy nevies
Sorry, ze sa pytam takto polopatisticky a uz tretikrat.
Objednavat budem len na jar, a ak to je tak ako pise, ze to svieti, tak si urobim research aj na ine zariadenie zatial.
Edge 1040 vo vypnutom stave. Pripojil som externe napajanie.
Edge nastartoval do uvodnej obrazovky s podsvietenim.
Nabijanie pokracovalo.
Pripojenie napajania v zapnutom stave (bez spustenej aktivity).
Edge bezal nadalej s podsvietenim.
Nabijanie pokracovalo.
Inak sa sprava po pripojeni k PC cez usb.
Vypnute Edge sa nastartuje ale prepne sa do mass storage rezimu.
Zobrazi sa podsvietena obrazovka s napisom Garmin a indikatorom stavu baterie trvalo.
Edge 840 sa spraval rovnako.
Aj ja chcem 😎 Si sa niekde registroval?
Nezhorší sa čitateľnosť displeja?
Neviem nakoľko odolné sú tie displeje, nechcem aby sa objavili škrabance po pár jazdách.
Takto vyzerá moja 530 po cca 25000km bez akejkoľvek fólie alebo ochranného skla.
Ako nejaký skrabanček nájdeš pri zhasnutom displeji, ale nič, čo si schopný zaregistrovať počas jazdy.
Áno, áno. Je to iba na pozvánku od Garminu. Záleží asi od počtu aktivít, ci ma človek hodinky aj edge, atď.
Pravdaže používam šnúrku a Garmin mám na predstavci, teda si neviem úplne predstaviť ten pád, čo by mi ho poškodil. Šnúrku môžete používať aj keď ho držíte v ruke, ak máte parkinsona. V každom prípade mám ho už dostatočne dlho na to som sa psychicky nezrútil, keby som kupoval nový. Ale teda chcel som ukázať, že sme si spolu už odskákali svoje a nebál by som sa, že bez ochrannej fólie bude hneď nečitateľný displej.