Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
no Pepik , nejak si mi neodpovedal … velke reci bu bu bu ale nejak skutek utek
ps. Myslim ze netreba vysoku na pochopenie toho, ked pisem ze ten igs800 ma za mna obdiv vdaka uzkym ramcekom … sle ako tak pozeram u teba je toto asi dost tazko pochopit
Ďakujem ale túto stránku som skúšal tiež a nepomôže to. Section Remover len vymaže časť aktivity alebo skrátiš začiatok/koniec. Stále v tom FIT súbore je informácia o dvoch športoch.
Ja jazdím na dvoch bicykloch. Pre každý mám nastavený profil s inými požiadavkami na zobrazované dáta (a tiež kvôli tomu, aby som mal prehľad, koľko na ktorom najazdím - na to používam nastavenia v "strautomator") a potom mmám profil pre jazdy na trenažéri, kde niektoré údaje nepotrebujem vôbec (trasy, stúpania a pod.).
ohladom routingu pre kazdy profil , ja mam dost tras, co su zmiesane, a ak napr idem na profile Cesta, kde mam routing pre cestu a budem niekde v lese, tak mi to prepocita dost na kkt nie, ak napr vybocim v tom lese z trasy? pre istotu som si dal rerouting na dotaz, lebo s tymto som si nie isty..
este ohladom osvetlenia, to mam cez den uplne vypnute, a zrejme zostane vypnute, aj ked sa tema zmeni na noc vsak?
btw. garmin expres je dost postihnuty, ze si nemozem naklikat, ktore staty chcem a mozem len bud celx kontinent, alebo po castiach..
daval tu sice niekto navod, ako tam dat aj dve casti, ale aj tak
btw. akou rychlostou vam to posiela mapy cez kabel v pc? ja mam na pc usb 3.1gen2 port, usb3 kable, a aj tak to ide akoby usb 2 rychlostou, len cca 11MB/s do zariadenia
Je to brutal pomale. Ked pripojim garmin k pc mam pocit, ze sedim na schodoch s prvym laptopom, pripojenym telefonickym kablom s cedeckom globtel a netom 56kB …. Pise sa rok 2003
nuz a to je ten uzasne skvely garmin , v istych veciach jak ozaj za o*****mi ??♂️ tiez som 2 tyzdne dozadu aktualizoval mapy do dvoch explore 2 co mame doma a to bolo snad na dve hodiny ??♂️
Skontroluj si rýchlosť pripojenia, veľkosť tých mapových súborov a skús prepočítať, ako dlho by to malo trvať. Tie mapy môžu mať aj niekoľko GB a to naozaj môže trvať hodne dlho.
Skontroluj si rýchlosť pripojenia, veľkosť tých mapových súborov a skús prepočítať, ako dlho by to malo trvať. Tie mapy môžu mať aj niekoľko GB a to naozaj môže trvať hodne dlho.
Asi len updatuje mapy, co tam mal od kupy, tj celu Europu, tj vyse 13GB.
Ten usbC port je mozno len usb2. Idem sa opytat na Garmin forum.
Mne to do Garminu stahovalo 20 minut, ako nevadi mi to, len som sa pytal.
A garmin server musi podporovat 800mbit upload? Vies ako rychlo sa tahaju drivery z HP portalu? 100kb/s
To je ďalšie možné (veľmi pravdepodobné) úskalie. Ak sú mapy umiestnené centrálne na jedinom úložisku (nemajú napr. zrkadlené servery), potom je veľmi ľahko možné, že server "nestíha".
A čo tie mapy aktualizujete každý týždeň či čo keď vám vadí, že to neni extra rýchle? Na predchádzajúcom Edge 530 som si po roku spomenul, že by som mohol skúsiť pozrieť či není aktualizácia na mapy ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps. Myslim ze netreba vysoku na pochopenie toho, ked pisem ze ten igs800 ma za mna obdiv vdaka uzkym ramcekom … sle ako tak pozeram u teba je toto asi dost tazko pochopit
(a btw, nikto sa neznížil k premenovaniu na ovcu, prosím nerob to)
a dozvedám sa, že píšeš o zariadení...
Tak mi nedalo...
Ďakujem ale túto stránku som skúšal tiež a nepomôže to. Section Remover len vymaže časť aktivity alebo skrátiš začiatok/koniec. Stále v tom FIT súbore je informácia o dvoch športoch.
Velmi ale nechapem, naco su mi profily a preco by mi nestacil jeden.
ohladom routingu pre kazdy profil , ja mam dost tras, co su zmiesane, a ak napr idem na profile Cesta, kde mam routing pre cestu a budem niekde v lese, tak mi to prepocita dost na kkt nie, ak napr vybocim v tom lese z trasy? pre istotu som si dal rerouting na dotaz, lebo s tymto som si nie isty..
este ohladom osvetlenia, to mam cez den uplne vypnute, a zrejme zostane vypnute, aj ked sa tema zmeni na noc vsak?
Chlapi, kus by ste sa tu mohli ukludnit s tym osocovanim.
btw. garmin expres je dost postihnuty, ze si nemozem naklikat, ktore staty chcem a mozem len bud celx kontinent, alebo po castiach..
daval tu sice niekto navod, ako tam dat aj dve casti, ale aj tak
btw. akou rychlostou vam to posiela mapy cez kabel v pc? ja mam na pc usb 3.1gen2 port, usb3 kable, a aj tak to ide akoby usb 2 rychlostou, len cca 11MB/s do zariadenia
Asi len updatuje mapy, co tam mal od kupy, tj celu Europu, tj vyse 13GB.
Ten usbC port je mozno len usb2. Idem sa opytat na Garmin forum.
Mne to do Garminu stahovalo 20 minut, ako nevadi mi to, len som sa pytal.
To je ďalšie možné (veľmi pravdepodobné) úskalie. Ak sú mapy umiestnené centrálne na jedinom úložisku (nemajú napr. zrkadlené servery), potom je veľmi ľahko možné, že server "nestíha".