Myslim ze na moje uzitie asi naozaj bude stacit aj explore 2 . Bol som namotivovany na 840 ale toto ma vacsi displej a ja si na tie specialne treningove funkcie aj tak nevyuzijem . Casom by som chcel aj nejaky bikepacking a toto mi bude asi stacit . Teraz si vytvaram drahy v mapy cz a nahravam do instinctov ale to je ako pre slepca a aj tak casto vyhahujem telefon lebo na tych hodinkach je to skor nudzovka
Batéria nebude problém aj tak budem nosiť powerbanku zo sebou ( kúpil som handlebar bag od Route Werks). Ta gps zamrzí trocha ale mne ide primárne aby som trafil správnu odbočku alebo lesnú cestu.
chalani(a baby), urcite sa to tu uz rozoberalo. Preco mi 840 nechce zobrat free topo SK mapu? normalne stiahnem img, nakopirujem do garmin adresara a nic. Ked dam CZ tak ta ide. Skusal som aj UTF aj LATIN verziu. Na hodinkach mi normalne ide.
Máš ju zapnutú v aktivite? Prípadne, nemáš ju prekrytú inou? Skús ostatne vypnúť.
Presne toto je problem, ze ju neviem "zapnut" lebo sa nezobrazi v zozname map(mapove udaje). Skusil som zmazat vsetky ostatne. Nechal som len base map, ale stale ju tam nevidim. Ked znova nahram niektoru inu(napr topo CZ) tak sa zobrazi.
Teraz som stiahol Freemap do 1040, veľkosť súboru 507,8MB, a Edge ju vidí, viem ju zapnúť, vypnúť.
Skús mapu stiahnúť ešte raz, dnes vyšla nová verzia.
Mám ten istý problém na Edge 840. Free topo SK mapa je tam nahratá v priečinku Garmin ale neponúkne mi ju zapnúť/vypnúť v zariadení. TopoCZ bez problémov... Dnes som stiahol novú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
16 hodin je uplny nezmysel, mozno ked je naplno osveltlenie
ako som pisal, mnn to zerie necele 3%/hod. pri navigovani+ nahravani trasy.. a bez setrica
neviem o tom, mozno nejakym doplnkom v conect iq, ale nerobil by som to, kedze E2 ma len bluetooth
A ako to nahrávaš ty? Hodím si trasu do garmin connect a pri ďalšej synchronizácii cez bluetooth sa mi objaví v cyklopočítači - nemusím nič viac robiť
Presne toto je problem, ze ju neviem "zapnut" lebo sa nezobrazi v zozname map(mapove udaje). Skusil som zmazat vsetky ostatne. Nechal som len base map, ale stale ju tam nevidim. Ked znova nahram niektoru inu(napr topo CZ) tak sa zobrazi.
Skús mapu stiahnúť ešte raz, dnes vyšla nová verzia.
Dajte prosím radu
Dajte prosím radu
Tak nech si precita recky a zisti, ci mu to bude dobre. Edge Explore 2 ma svoje vyhody aj nevyhody oproti cistym Edge